СЕДМИ КЛАС. Смелите - на трето, другите са на морето

• 49 124
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
АниК, 73-то чака своето момче! И СМГ очаква едно тъжно момиченце!

Шарлот Revolving Hearts И едно тъжно наше форумско момче - стискам им палци!!! Hands Pray

Искам да благодара на всички, които мислят за нас - не бях на компютър, но моментално получих няколко ЛС-та и съобщения на вайбър и ФБ с информация за свободните места.
С толкова много положителна енергия, дано успеем!!! Heartpulse
                                          Късмет на децата,дано ги приемат ,където искат !

# 601
Ех, че прекрасни новини за форумските деца!
Никой не знае каква изненада, радост и чудо ни носи утрешният ден!
Jiema, jenap, aniK - момичета, тези места са за вас и вашите деца! Дерзайте Kissing Heart

Последна редакция: чт, 01 авг 2019, 20:34 от 6tiplio

# 602
Привет след дълго отсъствие! Починахме хубаво на гръцкото моренце. Поздравление за успелите до момента и много стиснати палчета и позитивна енергия за тези, които продължават борбата! Heart Доста имам да си почета назад. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 603
АниК, 73-то чака своето момче! И СМГ очаква едно тъжно момиченце!

Шарлот Revolving Hearts И едно тъжно наше форумско момче - стискам им палци!!! Hands Pray

Искам да благодара на всички, които мислят за нас - не бях на компютър, но моментално получих няколко ЛС-та и съобщения на вайбър и ФБ с информация за свободните места.
С толкова много положителна енергия, дано успеем!!! Heartpulse
И моето момче е тъжно, въпреки че се опитва да се държи "мъжки" но му е свита душичката и му личи от километри колко е разочарован. Но този път ще действаме решително и докрай.  И аз съм изненадана от трите свободни места в училището мечта... шегуваме се с малкия, че едното от тях е резервирано именно за него. Благодаря и аз за подкрепата и стискам палци на всички дечица да попаднат на своето място в най-желаното училище.

# 604
  • В средата на времето
Еййй, този човек сън не спи. Страшни срокове отново.
Е, все пак е Даян Стаматов.  Медийна звезда Wink

За първи път чувам за него.  Но направо си го представих как и той нервно е потропвал днес, докато чака РУО-то да публикува справката, за да може пръв да си пусне заповедта. Simple Smile)

Ще стискам палци да има само щастливи деца след това последно класиране.

# 605
От вчера съм се размислил по казуса с местата в елитните училища. Звъннах днес на няколко места, питат ме за бала. Несериозно звучи претенцията за бал, щом за три класирания не могат да си запълнят паралелките. Кастрева ще се окаже права, че места има за всички.

# 606
  • София
Диян Стаматов беше зам.министър на образаованието в екипа на Меглена Кунева.

Късмет на всички на 4-то! Стискам палци Heart

# 607
  • софия
Момичета, от вашия опит кога е добре да стане записването за ПИ и има ли нещо, което бихте препоръчали във връзка с тях? Някаква тънкост?

# 608
Места на 4-то класиране има, но за най-подготвените!😂

# 609
Места на 4-то класиране има, но за най-подготвените!😂

Най-подготвените не си ли намериха местенца вече? Или въртележката продължава?

# 610
  • София

Единственото разумно обяснение за което се сещам е записани на 1-во/2-ро класиране деца да имат тотална промяна на приоритетите и в последствие да са си изтеглили документите. Или да не са били приети първоначално в АК да речем и там още да тече прием на резерви.

... . Едва ли деца записани в частни училища с високи балове са участвали в 3-то класиране за спорта, с високите им балове желанието да отчетат прием би трябвало да е минало още на 1-во или 2-ро класиране....
Имам пример от миналата година за такова дете. Прието в топ гимназия, но не точно тази, която искаше (родителите му). Отказа се след второ класиране, записа се в ЧГ, на 3то тотално смени подредбата и го приеха в друга топ гимназия.

Последна редакция: пт, 02 авг 2019, 00:02 от Desem

# 611
Тази година, като гледам, и Пето може да спретнат ... Аз следих изминалите две години, но такива “аномалии” тогава нямаше. Имаше грешни първи-втори благодарение на МОН, но като че ли нямаше такива изненади: СМГ, НЕГ и др. на четвърто чак не е за вярване, но пък е хубаво — нека има ! Късмет на очакващите! Стават и чудеса! Аз днес видях НОВ трамвай, който ще “ни” вози до новото училище 😀

# 612
  • София
Ех, че прекрасни новини за форумските деца!
Никой не знае каква изненада, радост и чудо ни носи утрешният ден!
Jiema, jenap, aniK - момичета, тези места са за вас и вашите деца! Дерзайте Kissing Heart
Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Утре съм в Първа АЕГ. Каквото стане, стане. Не може и на 4-то класиране да ми стоят тези места свободни. Simple Smile Simple Smile...
Отивай, че така ме дразни едното, иде ми аз да се запиша.

# 613
Извинете - тролей, ако е временен — дано да е за 5 години...

# 614
  • Plovdiv
И моето момче е тъжно, въпреки че се опитва да се държи "мъжки" но му е свита душичката и му личи от километри колко е разочарован. Но този път ще действаме решително и докрай.  И аз съм изненадана от трите свободни места в училището мечта... шегуваме се с малкия, че едното от тях е резервирано именно за него. Благодаря и аз за подкрепата и стискам палци на всички дечица да попаднат на своето място в най-желаното училище.
Успех от сърце.🍀
До скоро и моето гледаше така.
Сега грее. 🤗
Стискам палци на вас И на всички, които ще опитат отново. ❤

Общи условия

Активация на акаунт