Кой какво сервира вчера? Кой какво ще готви днес?

• 26 698
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Баница,
Ризото с пиле, салата от домати,
Пица с блат от тиквички, отделно пържени тиквички за мм,
Домашен компот от дюли.

# 646
  • Най-красивата страна
Сандвичи с яйце и сирене.
Домашен хляб
Червена леща-супа
Наденички на фурна
Картофена салата
Печена тиква

# 647
Снощи шопска салата направи дъщеря ми, яйца бъркани със сирене и кашкавал,, печени филии.
Сутринта мюсли с кисело мляко, сандвичи с кайма.
Довечера супа топчета за  болния мъж, фусили с пилешко за децата, салата зеле с моркови.

# 648
Салата зеле с моркови, боб яхния, печен бекон на грил тигана, ягоди с кисело мляко и мед.

# 649
Тези дни нямам много време да бъда около печката / а готвенето ме разтоварва/ сутрин всеки се спасява, мюсли или филия с пастет, крема сирене, колбас, маслини,кашкавал, грах яхния с много моркови, супа пилешка, че нещо се опитва да ни навести като вирус, тази вечер свински пържоли с лук и гъби в тава, броколи с лимон и зелен алабаш, нарязан на филийки със сол, домашен хляб със семена

# 650
  • Bарна, морето, сините вълни
Закуска: попара с липов чай, масло и сирене
Обяд: картофи на фурна, кюфтета на грил тиган, печени кюфтета от тиквички с млечен сос и домат с краставица

# 651
  • Калифорния, САЩ
За закуска бяха мини щруделчетата; круши и мляко.
За обяд на мъжете в кутиите сложих домашно “сглобени” хот-доци и краставици; айрян.
За вечеря сготвих чили кон карне с мляно пуешко месо; ще има и зелена салата и таратор - по желание.
   Имам много диня за дояждане, ягоди и ябълки.

# 652
  • Някъде по Дунава
Цяла седмица бях извън Бг, но сега отново печката ме зове Simple Smile
За днес домашна баница и леща яхния.

# 653
  • Бургас
Вчера беше боб.
Днес ще е мусака и още мещо, което не съм го измислила.

П. С.
След като видях един пост на пеп4о се сетих, че имам коприва. Та ще врътна и една супичка с нея.

# 654
  • Под звездите
Днес ще е запеканка с пилешко,гъби,картофи,печени чушки,кашкавал и сметана.
Довечера само ще направа салата.

# 655
Супа топчета,ребра и щрудел  с круши и стафиди.

# 656
З - гофрети и бисквитки с кафе.
О - шопска салата, картофени кюфтета.
В - боб яхния, свински ребърца на фурна.

# 657
Закуска -принцеси с пушено пуешко и кашкавал ,сладка млечна баница с юфка,айрян и кафе
Обяд-мариновани пилешки шишчета от бутче и чеснови гръцки питки на скарата ,запеканка с печени чушки ,яйца,сирене и топено сирене,таратор
Вечеря -паниран в патафри карфиол +чеснов сос,лепкави свински ребърца на фурна ,картофи по селски ,салата зеле и моркови

# 658
Постна супичка с лапад, отново меки хлебчета с кебап и едно десертче - овесени бисквити с кисело мляко, мед,  орехи, малко малини и къпини.

# 659
  • Калифорния, САЩ
Доматена крем супа с песто, киноа, царевица и едамаме. Поднасям с натрошен тротила (царевичен)чипс.
Мекици със сирене.
Топло мляко с течен шоколад. Ягоди.

Общи условия

Активация на акаунт