"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 43

• 68 729
  • 755
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро!🤗

Злати, 🌺 благодаря за кафето и атмосферата в този предпоследен ден на Птичката.  🦅

Много ще ми липсват тези двамата...🙁

Прекрасна фотография от Биранд.👏

❤🦋🦅

Чудесен летен ден, момичета!😘

Последна редакция: вт, 30 юли 2019, 09:07 от alex_94

# 31
Привет и от мен момичета 🤗
Alex 🤗 тази снимка от Биранд не е ли от старата къща на Дивит? Прилича ми на малкото хълмче, което имаше в градината и сякаш оградата е същата.

Ох, хем се радвам че е ден за новата серия, хем ми е тъжно, че всичко приключва. Дано епизода да е по - добър от предишният и да има по - добро развитие при Джанем. 😚
Хубав ден ☀, при нас на морето е облачно.

# 32
Привет! Hug

Честит ни Световен ден на приятелството-30 юли! Wink Heart Eyes

Алекс HugМиме Hug

от сета в дома на сем.Айдън..дали ще поискат Санем... Wink

# 33
Здравейте, момичета!

Винаги съм обичала дните, в който е ден за нов епизод и изречението на Злати, че днес е нашия ден за кино 😊 Днес обаче, едно че сигурно няма да гледам довечера с вас 🥺 ами и се доближаваме все повече към финала.

Като гледам снимките, които сте споделили, Лейля и родители са много елегантни, та се надявам да не е просто искането на ръката на Санем ами направо и сватбата да видим. Заслужаваме да ги видим младоженци, не само във фотосесия 😊

Сега изгледах пак откъса и двата фрага и си мисля /не че е някакво откритие 😂/, но това са само общо 3 минути накъсани кадри от епизод, който е 2 часа и кусур...
Може и да пристъпят към завършване на сюжетните линии и да остане да довършат другата седмица.

Довечера ще ви чета с удоволствие, а ако малката заспи навреме ще съм на линия и да гледам 🤗😘
Хубав ден

# 34
Еве Hug,дано имаш късмет с малката да заспи! Wink

от официалната страница на сериала...

Последна редакция: вт, 30 юли 2019, 14:18 от Zlatina3

# 35
Здравейте, момичета!

Винаги съм обичала дните, в който е ден за нов епизод и изречението на Злати, че днес е нашия ден за кино 😊 Днес обаче, едно че сигурно няма да гледам довечера с вас 🥺 ами и се доближаваме все повече към финала.

Довечера ще ви чета с удоволствие, а ако малката заспи навреме ще съм на линия и да гледам 🤗😘
Хубав ден

Еви,
Скрит текст:
Преди 24 г, когато моя бебок /тогава/ го хванаха коликите свекървата препоръча един сигурен лек - памук напоен с ракия привързан на пъпчето. Simple Smile Какво да кажа мила, на фона на дипломата си за висше образование взех, че го направих. Един път ..., докато се сетя да анализирам причината за чудодейния ефект. Горкото бебе спи като възрастен ... след три ракии и ... по същите причини Simple Smile
Добре, че главата му е корава добруджанска, та не понесе особени щети от първото в живота напиване Simple Smile
После минахме само на анасонова отвара, без прилежащата мастика Simple Smile
Сега вече има капки, но пак си цвъркат мишоченцата Simple Smile
Обещай на Принцеса Анастасия, че ако слушка ще й даваш да гледа до късно ромкоми с мама Simple Smile

# 36
# 37
Злати, благодаря 🤗

Дари 😂 капките помагат, а анасона още не съм се престрашила да го сваря.
Ако ме чуе ММ да и обещавам да гледаме заедно романтичните комедии / турски/
ще ме прати да живея другаде 😂 Доста му досадих с моите онлайн гледания на Птичката цяла година - особено когато беше в Събота. Сега минавайки към Навсякъде ти тормоза ще продължи.

Като гледам снимката от махалата да ви кажа, че дори и те ще ми липсват - особено фризьорката 😂 /забравих и името/. Като направя равносметка, доста съм се посмяла с някои моменти в квартала.

# 38
Добър ден, птичета!:baby_chick:

Благодаря за инфото и снимките!:hugs:

Приключва ни вече сериалчето...Smirk

Фенска треска ...Joy

От Демет.. . ще приключим с птичките, пчеличките и всякакви други ...Animal BirdAnimal Bee

От Ипек. Джан 🦅и екипът.

Последна редакция: вт, 30 юли 2019, 17:29 от alex_94

# 39
  • Stara Zagora
Привет Hug Hug

# 40
хаштага-#BüyükBirAşk -#Една голяма любов

# 41
  • Stara Zagora
От сета 🥰

# 42
Здравейте, минавам само да се разпиша Rolling Eyes

Една голяма любов- да видим колко е голяма Whistling

„Съмнявай се, мила, в земята,
 във слънцето, в звездния рой,
съмнявай се в правдата свята,
 но нивга — в това, че съм твой!“ („Хамлет)

# 43
# 44
Сладурки, желая ни интересна серия, романтични моменти и безпроблемен нет.
🤗😗

Общи условия

Активация на акаунт