Чужди езици в Пловдив (шведски и португалски)

• 3 604
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте!

Уча шведски език и имам ниво А2 ( учих в школа, която се намира в София). Искам да продължа обучението си в Пловдив, понеже сега живея там. Също така се интересувам и от португалски език. Дали имате някакво мнение за школите в Пловдив, които предлагат тези езици? Как са цените и преподавателите? Не искам да се запиша в първата школа и да се окаже, че обучението не е на ниво.
Ще се радвам на всякакво мнение!

Благодаря!

# 1
Извън София, за съжаление положението е трагично, да не кажа трагикомично... с по-редките езици.
Аз съм учил 2 от общо 3 нива португалски в София, в езикова школа ИБЕРИКА, която беше с португалски и испански, сега е само с испански. Но за другите градове не знам. Знам, че в по-големите градове има езикови школи по основните чужди езици. Ама всичко по-екзотично... е само в София

# 2
Здравейте!

Уча шведски език и имам ниво А2 ( учих в школа, която се намира в София). Искам да продължа обучението си в Пловдив, понеже сега живея там. Също така се интересувам и от португалски език. Дали имате някакво мнение за школите в Пловдив, които предлагат тези езици? Как са цените и преподавателите? Не искам да се запиша в първата школа и да се окаже, че обучението не е на ниво.
Ще се радвам на всякакво мнение!

Благодаря!

Здравейте,

Знам че темата е стара, но ще се радвам да споделите дали сте продължили обучението си извън София. Намерихте ли друга школа по шведски и как Ви се стори? Успяхте ли да надградите нивото?

Благодаря предварително!

# 3
За Шведски NordStudeo предлагат онлайн уроци. Тоест градът няма значение. Преподават завършили Скандинавистика. Но за произношение не гарантирам.

Имаше една нидерландка от техните преподаватели (която преподаваше нидерландски, самите уроци са на английски), но преди половин година май е напуснала и са останали само българи.

# 4
Знам че темата е стара, но ще се радвам да споделите дали сте продължили обучението си извън София.
Явно няма да получим отговор. Потребителката е влизала последно във форума преди 4 години.
Видно е от профила й:

Последно активен
сб, 05 юни 2021, 15:08

Общи условия

Активация на акаунт