Самотен съм... Не знам даже дали е мястото тук на темата...

• 13 311
  • 493
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Други пък си имат някакви критерии за мъж и не обръщат внимание на никого, който не ги покрива.
Съвсем нормално. Peace

Ако търся интелигентен мъж, няма начин да се хвана с някой неграмотник, с беден речников запас. Просто пример.

# 106
И аз имам такива наблюдения върху доста мои набори (91), но съвсем не им е проблемът в момичетата. Просто или са смотани и не могат да общуват с жени, или са женкари, или пък толкова са свикнали да са сами, че само говорят как искат да изградят стабилна връзка, а пък реално се чудят как да избягат щом малко им се навлезе в личното пространство.

# 107
И аз не бих могла да се сближа с всеки един. Понякога се чудя дали проблемът е в мен (че съм станала малко безчувствена) или просто наистина няма какво да ме докосне. Все едно и също и едно и също........

# 108
  • София
Каква пък кариера могат да гонят хора, чиито изисквания са някой да е 1,80 или да готви Joy

# 109
  • Варна
Des и набора не е константа . Можеш да чуеш умопомрачаващи констатации и от 40 г. мъже, с бракове, бройки. Продължават да грешат и да вярват в лошата карма. Sunglasses

# 110
Други пък си имат някакви критерии за мъж и не обръщат внимание на никого, който не ги покрива.
Съвсем нормално. Peace

Ако търся интелигентен мъж, няма начин да се хвана с някой неграмотник, с беден речников запас. Просто пример.

Имах предвид други неща, добавих ги в мнението си. Иначе момичета дори са ми правили комплименти за умът ми и  отношението ми към тях. Но де да ставаше само с това 😂

И аз не бих могла да се сближа с всеки един. Понякога се чудя дали проблемът е в мен (че съм станала малко безчувствена) или просто наистина няма какво да ме докосне. Все едно и също и едно и също........

Така е, но по-скоро това е пренасищане или когато не очакваш че нещо положително ще се случи.

Сетих се и за друго - докато се опитваш да създадеш отношения с нея, тя си има фак-бъди от доста време и накрая тръгва с него

# 111
Каква пък кариера могат да гонят хора, чиито изисквания са някой да е 1,80 или да готви Joy
Ааа, готвенето си е сериозен плюс, ако гониш кариера. Прибираш се късно от работа и те чака мъж само по престилка и с готова мусака 🤣🤣🤣.

# 112

Тези "изисквания" бяха от различни жени, да не си помислите че е една Smile

# 113
Така е, но по-скоро това е пренасищане или когато не очакваш че нещо положително ще се случи.

Сетих се и за друго - докато се опитваш да създадеш отношения с нея, тя си има фак-бъди от доста време и накрая тръгва с него

Точно пренасищане може би е точната дума. Второто дори не знам как да го коментирам

# 114
  • София
Противоположностите се привличат. Ама не в тоя смисъл, който се влага.
По- скоро на дълбоко характерово ниво. Затова все има самотни момичета и самотни момчета, които са свестни, но не се "срещат" и не намират пресечна точка. Рядко ще видиш двама много угаждащи и любвеобилни човека заедно. Последен пример, за който се сещам- един съученик от по- горен клас. Умно момче, страшно работливо и леко мекушаво. Наскоро се оженил за една познатa, която е лигава, овърша студентски и не можеше да си пусне компютъра. Освен останалите неща (шавлива, леконрава и т.н.). Еми, ясно е каква е динамиката при тях. Хем не са някаква крайност. Просто са различни и се привличат. Може да имат еднакви интереси и професия, и вкус за филми, хобита, но на характерово ниво са различни.

# 115
  • Варна
Kodiak, от сайтове за запознанства очаквай подобни "възвишени" критерии, без развитие. Ако е татуиран, импотентен готвач, фен на Милко Калайджиев и алкохола ще е шоу, но само за гледане... Joy
The Catcher..., тя си го е избрала и инициирала връзката, нали?  Не е на база противоположно привличане, а търсен комфорт и сигурност. Той няма да  и пречи и ще и прощава пороци и фалове.

Последна редакция: пт, 02 авг 2019, 23:11 от Viviana91

# 116
  • Sofia
Имах предвид други неща, добавих ги в мнението си. Иначе момичета дори са ми правили комплименти за умът ми и отношението ми към тях. Но де да ставаше само с това 😂

За едно и също иде реч. Просто ти дадох спорадичен пример, а ти се хвана за конкретните думи. Simple Smile Дали ще иска интелигентен, дали висок, дали с готварски способности – все са определени качества / умения, които потенциалният кандидат трябва да притежава.

# 117
Хм, щом масово бг мъжът е или мързелив, или смотан, или беден, или тъп, най-общо казано нежелан, чудно ми е какво става с онази голяма група жени, която не може да се вреди за желания мъжки елит от 10%, отговарящ на критериите?

# 118
  • Paris, France

Защо не? Имах шефка, висока около 1.45м и работохоличка. Държеше бащата на децата и да е поне 1.85м за да са по-високи. Беше милионерка, красива, но сама на 35г. Забремени се от беден, нелегално пребиваващ поляк, когото даже издържаше. Беше висок почти 2 метра. Крачун и малчо им виках (мисловно, разбира се). Синът и е висок 1.90 и я вини, че му избрала бледолик, блудкаво дългуч за баща. Няма оправия.

# 119
  • Sofia
... чудно ми е какво става с онази голяма група жени, която не може да се вреди за желания мъжки елит от 10%, отговарящ на критериите?

Скачат от трън на глог, какво. Мислейки си, че следващият ще е "различен".
Или стоят сами.

Общи условия

Активация на акаунт