Самотен съм... Не знам даже дали е мястото тук на темата...

• 13 244
  • 493
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Табелката с това, че жените се борят за мъжете. Не е така. И двата пола се "борят" за 20-30% от другия. Пък как и колко се срещат е друг въпрос. Свестните мъже не са единствената свръхценна дефицитна стока. И жените са.

Това с табелката ми послужи за отправна точка. Не съм нарекла конкретен човек в темата мизогинист.

# 151
  • Агент под прикритие
Табелката с това, че жените се борят за мъжете. Не е така. И двата пола се "борят" за 20-30% от другия. Пък как и колко се срещат е друг въпрос. Свестните мъже не са единствената свръхценна дефицитна стока. И жените са.
Принципно си права, но ако се загледаш внимателно в мъжката част на илюстрацията, ще видиш, че няма такъв вариант 100% от мъжете да се стремят към 100% от жените. Всеки има някакви предпочитания все пак, само че ако при жените процента е бил 20-30%, при мъжете този процент идва 45-55%, тоест мъжете в тези изследвания са били по-малко претенциозни.
Не съм казвал никъде, че САМО жените се борят за мъжете и илюстрацията го показва нагледно, ако някой се загледа.

Това с табелката ми послужи за отправна точка. Не съм нарекла конкретен човек в темата мизогинист.
Вярно е. Гал беше тази, която ме определи. Sunglasses
Всъщност, като се замисля, Гал даде със себе си и с подбора си на изразни средства доста добър пример на автора на темата от какви жени трябва да бяга...

Последна редакция: сб, 03 авг 2019, 14:06 от AgentProvocateur

# 152
Наистина малко трябва да се внимава с крайните квалификации, особено когато човек излага логични аргументи. Това е същото като хванат някой чернокож на изхода на Walmart с крадена стока и той изцепи "Is it because I'm black?". 😳
Тук мъжкото съсловие даже и да е толкова отхвърлено и самотно, колкото го изкарвате, пак ще помогнат на някоя палава студнетка с бюджета за морето 🔞
Истинските мизогенисти са хомосексуалистите. 😁

# 153
  • Агент под прикритие
Не е вярно, дори и те не мразят жените, това значи да нямат дружки Laughing

# 154
  • Варна
Определено ги ненавиждат и им завиждат. Sunglasses

# 155
  • Paris, France
.....даже и да е толкова отхвърлено и самотно, колкото го изкарвате, пак ще помогнат на някоя палава студнетка с бюджета за морето 🔞
Истинските мизогенисти са хомосексуалистите. 😁

Като бивша студентка : последното, което ще стопли сърцето на студентка или друга млада жена е бюджет за морето. Материалистичните или просто желаещи пари млади жени желаят парите, защото те дават избор. Е, с кеф биха приели нещо друго, но само ако силно го желаят - конкретен парцал, марков часовник итн. Да си гръмнат 15-20 дена от младия живот и някой нисичък дъртьо с корем да ги бара, омазва в лиги и стиска е твърде висока цена за самолетен билет + хотел. Аз сега, на почти 50г не бих приела. Като студентка предпочитах да работя за пари, а вечер да излизам в града с красиви, натокани мъже по дискотеки. Ако толкова исках чички да ме таковат срещу заплащане щях да се запиша в ескортна агенция, където да заработвам вечер и да ида на море сама. Защо да си цапам марковите дрехи и обувки с дъртьо, който не ми ги е купил? Чрез ескортна агенция времето, прекарано с мъже, които не ме привличат особено ще е минимално, а заплащането си го бива.

Вече не помня колко пъти най-различни чичета са ми предлагали седмица на яхта, на Карибите, в Южна Франция, като по-отраканите предлагаха и някаква сума "за да си покрия облеклото или пътните". Никога не приех. Ми то не е ваканция. Питали са ме нямам ли приятелка. Пращах ги в ескортна агенция. Жалко, че не може да им видите суратите.

Един съвет към младите и зелени мъже - ако сте решили да опитвате да си купувате време с жена, забравете за пътувания и цветя! Купете нещо златно, часовник. Материалното ще и напомням за вас дълго след като цветята са увехнали и не са пред очите и. Колко сте платили за спа, ресторант, самолетен билет, хотел няма значение за нас, защото тези пари не влизат в джоба ни.

# 156
Агенте, аз говоря за живота.
Ти коментираш картинки.
Познавам една девойка, бивша колежка. Е, няма такова готино парче. Мисля, че няма 25 още, миньонче, никакъв тунинг, спортна фигура, цици, дупе, талийка, дълга коса, чувствени устни, огромни очи, интелект, интереси в различни области, морал, възпитание, колегиалност, работливост... абе понякога я гледам и се чудя що не съм мъж, ебаси, или поне би.
И е сама от години. Няма нереални критерии. Движи често в мъжка компания. Истината е, че хваща някакъв, след 3 срещи е пак сама като изоставено помиярче. Просто е гадже за фукане - употребяват я и я хвърлят. Ето това е поведението на мъжете.
Давам нея за пример, че да не каже някой, че не съм обективна, ако заговоря за себе си и серийните си любовни несгоди.
Няма материал за тая работа - уважение, компромиси, гледане в една посока... А вие си гледайте схемичките със силуети и стрелкички.

# 157
  • София
Може да е прекалено добра и наивна, затова така да постъпват с нея. Кофти.

# 158
Ами дай я видим, тази отчаяна митологична самодива без недостатъци. Човек би казал, че щом физически е такова парче, нещо в менталната част плаши или има твърде високи изисквания. Разкарване толкова рано значи, че някъде се активира червената лампа за критична тревога (залагам на луда).

# 159
Може да се нарече и наивност, според мене вярва в идеята за свързването на двама души. Насреща си обаче получава еднодневки. Хем ме е яд, хем виждам, че и тя започва да осъзнава, че никой не й предлага нищо повече от ролята на трофей, и затова не се занимава с всеки смотльо.

Братане, вие не заслужавате дори на снимка да ви я покажа.

# 160
  • Paris, France
Gal, може и тя да къса с тези мъже по ред причини. Не е задължително те да я изоставят. А може и мъжете да мислят, че няма да могат да задържат такава жена. Събират се хора с еднакво ниво на популярност с противоположния пол. На 25г и аз не бях имала сериозна връзка, въпреки че като тебе плащах скъп наем в идеалния център. Просто исках свободен живот без досада, компромиси, ангажименти и не бях сигурна, че бих останала дълго с някого, а не исках да разочаровам. На 25г жените имаме доста ухажори и трудно се спираме във връзка ако няма химия.

# 161
Невена, това също е възможно.
Коментарите ми са по-скоро към хитовия въпрос за влечугите от предишните страници.
А тази работа с химията ми се струва , че не се разбира много правилно. Като че ли се очаква, че като си харесал някого/я, той/тя ще откликне веднага. Химията е двустранен процес. Пък и нещо друго има, от едната страна няма химия, а от другата (иницииращата) не е достатъчно, ама се действа ангро, барем случайно да се нацели с някого.

# 162
Братане, вие не заслужавате дори на снимка да ви я покажа.
😁🤗

# 163
  • Paris, France
За химията не съм съгласна. Любовите от пръв поглед и страстта са обикновено взаимни. Случвало ми се е цели 5 пъти в живота и беше прекрасно. Ако един мъж не ме привлече от пръв поглед, но и аз него, връзка не може да има. Да излезем, да се лигавим, да се срещаме отвреме навреме е възможно, но повече от това не. Забелязах, че тези влюбвания силно намаляват с възрастта. Три от петте пъти са се случвали, когато съм била тийн и два пъти през 20те ми години. Това е. Подозирам, че е хормонално. Всички мъже, в които съм се влюбила още като съм ги видяла са имали доста общо помежду им, като не е имало как да го разбера като съм ги видяла ; възраст, интереси, начин на обличане, произход и етнос, костна структура......

# 164
  • Варна
Gal и аз имам подобни приятелки. Всъщност, най - стойностните и от двата пола са сами. Именно съвкупността от качества плаши и дистанцира някои мъже - комплекси. Усещат, че тя ги превъзхожда . Иначе търсят съвършената, но предпочитат по- посредствени, да им помпат егото с фалшиви комплименти . Именно от избора си личи колко им е нивото.

Общи условия

Активация на акаунт