Самотен съм... Не знам даже дали е мястото тук на темата...

• 13 297
  • 493
  •   1
Отговори
# 210
  • Агент под прикритие
Така е. Единственото, което хванах от постовете ти, беше, че не съм прав, но така и не разбрах за какво...
И другото, което не разбрах, беше с какво те провокирах, че да получа цялата тази тирада?

Христо Бисеров как беше казал преди време "Знам в какво ме обвиняват, но не знам защо". Laughing

# 211
Поне, ако е с мен ще има някакъв любовен опит

Joy Joy
Да не напише човек шегица. Веднага се лепкат.

Че то това е част от шегата

# 212
  • София
Стига се предлага : ))

# 213
Това ме разсмя

# 214

Остави момичето Smiley

# 215
Продавай се, ама по-скъпичко. Тези, които най-мрънкат против меркантилните, точно такива си хващат и най-много пари хвърлят накрая 😁

Във връзка между форумци, ако нещата не вървят, ще пускат теми и ще имаме най-сетне теми с двете гледни точки 😁Или пък ще ги досрамее да пускат теми и няма да има къде един читав съвет да получат.

# 216
Продавай се, ама по-скъпичко. Тези, които най-мрънкат против меркантилните, точно такива си хващат и най-много пари хвърлят накрая 😁

Това, ако е за мен.... Гал, каза, че съм по-търпелива от нея. И е права. Но аз все още мисля, че сме в кръга на шегата

# 217
  • София
Тия, дето най- много мрънкат срещу меркантилните, нямат 5лв да извадят от джоба си. И то не щото са даскали, начинаещи лекари или учени в БАН.
А защото все някой им е крив и ги мързи. Много ми е интересно как ще си "хванат" меркантилна женичка. И какво ще хвърлят по нея. Салфетки? Joy

# 218
  • Агент под прикритие

Във връзка между форумци, ако нещата не вървят, ще пускат теми и ще имаме най-сетне теми с двете гледни точки 😁Или пък ще ги досрамее да пускат теми и няма да има къде един читав съвет да получат.
Стига бе, човек, нямаш ли душа? Какво съм ти направил?
JoyJoyJoy

# 219
  • София
Хайде, хайде. Всички видяхме, че има тръпка между вас Laughing Пишете в съседната тема- да се оженя ли за него без тръпка

# 220
А между другото понеже се пошегувахте. Ето ви типичен пример. Той не вдява тя за какво говори и макар и възрастта му да е значително над нейната, постовете му са лишени от все по-малко и по-малко смисъл. И тя се чувства все едно е забила на едно място. Следователно момичето се чувства отегчено, даже изморено от този изтощителен диалог. Така, че авторе, ако все още четеш темата си, старай се да не изпадаш в такива ситуации

# 221
  • София
п остовете му са лишени от все по-малко и по-малко смисъл.
Извинявай, че пак ще те апострофирам, не е лично, но това изречение е ходещ парадокс. Joy
Грешно смислово, но обвиняващо за липса на смисъл. Хора, погледнете се малко верно, като говорите за изисквания. Първо ги покривайте вие самите и тогава гледайте другите (без оглед на пола). Ей такива, дребни на прима виста неща издават настройката на човека.

# 222
  • Агент под прикритие
Хайде, хайде. Всички видяхме, че има тръпка между вас Laughing Пишете в съседната тема- да се оженя ли за него без тръпка
То ако е в тази тема добре. Да не ни пишат обаче по вестниците, в рубриката "Синя лампа"... JoyJoyJoy

А между другото понеже се пошегувахте. Ето ви типичен пример. Той не вдява тя за какво говори и макар и възрастта му да е значително над нейната, постовете му са лишени от все по-малко и по-малко смисъл. И тя се чувства все едно е забила на едно място. Следователно момичето се чувства отегчено, даже изморено от този изтощителен диалог. Така, че авторе, ако все още четеш темата си, старай се да не изпадаш в такива ситуации
Аз и друг пример мога да дам. Той я пита "Къде сбърках?". Тя му отговаря "Вече всичко ти казах, напрегни си мозъка".
Авторе, ако четеш, старай се да не изпадаш в положението да задаваш този въпрос. Waste of time.
п остовете му са лишени от все по-малко и по-малко смисъл.
Извинявай, че пак ще те апострофирам, не е лично, но това изречение е ходещ парадокс. Joy
Грешно смислово, но обвиняващо за липса на смисъл. Хора, погледнете се малко верно, като говорите за изисквания. Първо ги покривайте вие самите и тогава гледайте другите (без оглед на пола). Ей такива, дребни на прима виста неща издават настройката на човека.
Спри се пък и ти. Сега и за едно изречение ли ще правиш проблем? JoyJoyJoy

# 223
Кетчър, самата ти изпадна в парадокс преди малко. Уж пусна шега, а не можа да схванеш продължението и. Затова ми стана и леко смешно

# 224
  • София
Не беше шега.

Това, което описваш, не е парадокс : ))

Общи условия

Активация на акаунт