Самотен съм... Не знам даже дали е мястото тук на темата...

• 13 233
  • 493
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Много по люти полемики , с шамар в паузите са финиширали в нечие легло. Joy

# 226
Е, нали уж беше, сега пък не е ? Както и да е. Желая ти всичко най-добро

Всеки, който е искал да разбере е разбрал. Темата започва да губи смисъла си

# 227
  • Агент под прикритие
Тя темата загуби смисъла си преди 12 страници, ама свиркай си.

# 228
  • Варна
Аз хумора го схванах и го предпочитам. Но защо мъжете не следват статистиката, че жените харесват забавни  мъже ?

# 229
  • София
Твоето не беше шега, че да се схваща... Всичко най- хубаво и на теб, поработи върху изказа си, защото очевидно повече от един човек не схващат, а част от конструкциите ти са обективно грешни. Нямаше да го кажа, ако не бяхме в тема за изисквания към околните.

Темата е бъкана от празни постове без реално съдържание. Може и в мен да е проблемът и да не мога да асимилирам. Спора между Гал и Агента го проследих, но разменените реплики между Агента и Тамара са ми "ти не ме разбираш", "прочети и вникни бе", "защо не четеш като хората" и колкото и да се връщам назад, то не остана за четене, стигнах първа страница Joy

# 230
Много интересно как аз знам, че е шега, а ти си убедена, че не е ? Отново ме разсмиваш. Да не кажа изумяваш

Благодаря за съвета, но аз какво вече казах - който е искал да разбере е разбрал. Хич не ме интересуват лични нападки, защото за тях проблемът не е в мен

Относно изискванията - не съм казала, че имам изисквания към някого от тук. Дори не съм си го и помисляла

# 231
  • София
Спри се пък и ти. Сега и за едно изречение ли ще правиш проблем? JoyJoyJoy
Не мога, любовта ви ме кара да бъда критична и многословна : ))

Тамара, не изопачавай, ако обичаш. Не съм казала, че имаш изисквания към някого от тук, a че изискванията по принцип трябва да са подплатени. Т.е. като разпънеш чаршаф от текст защо някой трябва да бъде кавалер и как кавалерите са се свършили, самата ти трябва да бъдеш дама. В конкретния случай- казваш на другите, че постовете им нямат смисъл, a пишеш като тунизиец на обмен в СУ.

# 232
Това последното го мислиш само ти. Защото за пореден път ще кажа - който разбрал, разбрал. Не знам какво се опитваш да постигнеш с това. Разбрах те от първия път. Мисля, че въпросът е приключен

А и между другото, така като сме почнали. Това, че се славиш с чувство за хумор, а грам не го разбираш също говори само по себе си

Сега вече е приключен. Лека вечер на теб

# 233
  • Агент под прикритие
Твоето не беше шега, че да се схваща... Всичко най- хубаво и на теб, поработи върху изказа си, защото очевидно повече от един човек не схващат, а част от конструкциите ти са обективно грешни. Нямаше да го кажа, ако не бяхме в тема за изисквания към околните.

Темата е бъкана от празни постове без реално съдържание. Може и в мен да е проблемът и да не мога да асимилирам. Спора между Гал и Агента го проследих, но разменените реплики между Агента и Тамара са ми "ти не ме разбираш", "прочети и вникни бе", "защо не четеш като хората" и колкото и да се връщам назад, то не остана за четене, стигнах първа страница Joy
Това ми напомня за една случка преди десетина години с един мой бивш колега, по-голям зевзек от мен, носещ очила (този детайл е много важен!). Чакаме друг колега, с който щяхме да ходим да пием по някоя и друга бира. Та, колегата звъни на другия, но очевидно набра грешен номер и вдигна някаква баба. Колегата пита "Ники, къде си?", при което бабата му казва "Абе момче, набираш грешен номер. Я вземи сложи едни очила". Нашия невъзмутимо и отвърна "Не мога да сложа, ако сложа още един чифт, ще проникна в материята", при което бабата глътна въздух на празен ход и му затвори.
Та и ти: "проникни в материята", като се върнеш няколко страници назад в главния форум СО, може да е там някъде. JoyJoyJoy

# 234
Catcher , къде се наби като third wheel и ти 😁

# 235
  • София
А не, аз съм само арбитър Joy
Скрит текст:
И философ (поради което не ме вълнува материята)

Тамаро, "лишен от все по- малко смисъл" казват джигитайците, заучаващи български. Потърси проблема и в себе си, вместо да сочиш другите с пръст. Лека вечер.

# 236
Аз мислех, че Агент ще се потопи в един момент , засрамен, като руска подводница, а той намери ново гориво.
ЕЕгати темата, защо не ви открих по- рано Joy

# 237
  • Агент под прикритие
Не вярвай на всичко, което чуваш и виждаш. Руските подводници не са толкова зле, колкото казват (за разлика от руските коли)!  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 238
Не вярвай на всичко, което чуваш и виждаш. Руските подводници не са толкова зле, колкото казват!  Stuck Out Tongue Winking Eye
То е заради лафа, иначе може и иновативно да потънеш , или да се  потопиш Rolling Eyes

# 239
Абе я си вземете стая и да се приключва тая драма! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт