Самотен съм... Не знам даже дали е мястото тук на темата...

• 13 223
  • 493
  •   1
Отговори
# 255
Само, че едното нямаше нищо общо с другото, но както и да е

Да не говорим, че това се изтъква (многократно) от човек, който направи много по-смешна грешка, което означава, че вероятно моя такава липсва, просто лични подбуди Laughing

Последна редакция: нд, 04 авг 2019, 08:54 от Tamarau

# 256
Аз хумора го схванах и го предпочитам. Но защо мъжете не следват статистиката, че жените харесват забавни  мъже ?

Аз така и не разбрах защо някой публикува някакви данни от статистиките... Какво значение придават? Thinking

# 257
  • София
Да, липсва твоя грешка, пишеш страхотно и който ти е посочил грешка черно на бяло, е защото много желае форумните ти спаринг партньори, ревнува и естествено ти завижда, както всички останали, които те мислят за кукувица с 3 профила. Айде, нЕма нужда.

Авторът да си води бележки. По- добре малко меркантилна и с леко проклет характер, отколкото маниакална мацка, примерно. Приоритизирайте ги тия неща. И колкото и да не ми харесва, ще кажа, че вероятността на Гал приятелката да се озовава в подобна позиция отново и отново, е нещо такова. Всички вярваме малко или много във връзката и спойката между двама души, но когато започнеш да я формулираш като повик на съдбата, религиозна или пък митична случка, хората се разбягват. Няма нищо свръхневероятно в това двама човека да си допаднат и да се намерят. Нищо специално. (Отварям скоба, че това важи и за жените, каже ли някой мъж на втора среща каква специална връзка имате и как сте като сродни души, беж в обратната посока. Но тук причините са други и по- опасни).

Последна редакция: нд, 04 авг 2019, 14:49 от The Catcher in the Rye

# 258
  • Агент под прикритие
Да, липсва твоя грешка, пишеш страхотно и който ти е посочил грешка черно на бяло, е защото много желае форумните ти спаринг партньори, ревнува и естествено ти завижда, както всички останали, които те мислят за кукувица с 3 профила. Айде, нЕма нужда.

Авторът да си води бележки. По- добре малко меркантилна и с леко проклет характер, отколкото маниакална мацка, примерно. Приоритизирайте ги тия неща. И колкото и да не ми харесва, ще кажа, че вероятността на Гал приятелката да се озовава в подобна позиция отново и отново, е нещо такова. Всички вярваме малко или много във връзката и спойката между двама души, но когато започнеш да я формулираш като повик на съдбата, религиозна или пък митична случка, хората се разбягват. Няма нищо свръхневероятно в това двама човека да си допаднат и да се намерят. Нищо специално. (Отварям скоба, че това важи и за жените, каже ли някой мъж на втора среща каква специална връзка имате и как сте като сродни души, беж в обратната посока. Но тук причините са други и по- опасни).
Аз го формулирах доста по-кратко:
Скрит текст:
Агенте, аз говоря за живота.
Ти коментираш картинки.
Познавам една девойка, бивша колежка. Е, няма такова готино парче. Мисля, че няма 25 още, миньонче, никакъв тунинг, спортна фигура, цици, дупе, талийка, дълга коса, чувствени устни, огромни очи, интелект, интереси в различни области, морал, възпитание, колегиалност, работливост... абе понякога я гледам и се чудя що не съм мъж, ебаси, или поне би.

И е сама от години. Няма нереални критерии. Движи често в мъжка компания. Истината е, че хваща някакъв, след 3 срещи е пак сама като изоставено помиярче. Просто е гадже за фукане - употребяват я и я хвърлят. Ето това е поведението на мъжете.
Давам нея за пример, че да не каже някой, че не съм обективна, ако заговоря за себе си и серийните си любовни несгоди.
Няма материал за тая работа - уважение, компромиси, гледане в една посока... А вие си гледайте схемичките със силуети и стрелкички.
Зад тази "картинка" или илюстрация, както я наричам, стоят няколко големи изследвания през годините, всички от които показват сходни резултати. И да, тези изследвания изследват аспект на ЖИВОТА!!!
Нямам намерение да цитирам източници, смятам, че си достатъчно интелигентна и можеш да си ги намериш и сама.

Тази информация беше използвана като контра-аргумент на теза, поставена първоначално от Black Cat, цитирам:
Имам чувството, че повечето мъже много се дразните на завишените женски очаквания и напудрени претенции, точно защото нерядко в реалния живот все се намира повече от един мераклия, който да ги сбъдне. Докато за мъжките изисквания не съм сигурна, че това важи в такава степен...
където ти имаше неблагоразумието да се намесиш.
Тази информация НЕ отрича тезата на Black Cat, такива мъже действително има, тя оспорва САМО И ЕДИНСТВЕНО въпросната бройка на тези "повече от един мераклии", но това не прави информацията невярна !!!

Съгласен съм за едно с The Catcher in the Rye: тази информация, също както и набиването на канчетата от мъже към жени с примерите, които тя даде, дори и вярна (защото това са действителни факти!), е чувствителна информация. Това е информация, която е редно да се ползва САМО за вътрешна консумация и НИКОГА за персонална атака. Аз лично НИКОГА не съм правил това и не бих тръгнал да набивам канчето на жена по този начин и дори в случая използвах информацията за хипергамията и то част от нея, касаеща някаква статистическа бройка.

ТИ обаче го прие като лична атака срещу жените, мизогония а.к.а. женомразие и т.н., което си е лично твой проблем !!!

Ще ти кажа обаче кое е не по-малко лошо от това да мачкаш някой с чувствителна информация: това да тръгваш в персонални атаки с нарицателни и да правиш квалификации на хора, които дори не познаваш! То не бяха мизогонисти, разпространяващи глупости и нямащи пари, то не бяха "трайно самотни и пренебрегнати мъже плюс един изневеряващ обясняват защо са пренебрегнати, ама така, че жените излизат виновни".

Говориш за
За жените това е от онези неща, които изслушваме, както се изслушва гукането на 3годишно - то е безсмислено, но си снизходителна и разбираща
Е, къде беше това "снизхождение", когато вместо да си замълчиш за нещо, в което не си се познала очевидно, реши да се правиш на SJW (Social Justice Warrior)?

Четенето на постовете ми между редовете, както и ваденето на отделни части от постовете ми и тълкуването им извън контекста няма да го коментирам, никакъв смисъл.

Следващия път, когато решиш да играеш SJW, поне го прави аргументирано, защото, както казах в преден пост, с нарицателни и категоризации като основни реплики просто даваш повече от добър пример на автора на темата от какви хора трябва да стои далече.

EDIT: относно приятелката ти от примера: такива мъже гравитират около нея (естествено с нейно позволение), от такъв набор избира и това се случва. Това Е поведението на мъжете, с които е излизала. Това НЕ Е поведението на Мъжете !!!
Както ти адекватно отбеляза, няма нищо специално, нещата се случват закономерно на действията, които предприема човек.

# 259
А, да, този потребител публикуваше някакви статистики, ама пак не разбрах защо ги публикува? Защо? Какво придават?

# 260
Всички вярваме малко или много във връзката и спойката между двама души, но когато започнеш да я формулираш като повик на съдбата, религиозна или пък митична случка, хората се разбягват. Няма нищо свръхневероятно в това двама човека да си допаднат и да се намерят.
Съгласна съм и не отричам, че е възможно тя да се вкопчва, но според мен не е това причината, иначе нямаше да се движи в мъжка компания, а и тези мъже щяха да я избягват. Също така, ако мъжете, с които тя не е успяла да развие отношения, са се разбягали, това говори много повече за техните несериозни намерения, отколкото за предполагаемата й мания. Колкото и да е вманиачена една жена да бъде с мъж и да си имат брак, къща и дечица, тя ще реализира манията си с партньор с подходяща настройка, а не с повърхностен тъпкач. Оставам с впечатление, че сте приели презумпцията как момичето постоянно прави опити, без да подбира, и се хвърля на нечий врат през 3 дни, което приключва с 'разбягване' - един вид, разгонва стадото обожатели - което не е така.

# 261
  • София
Възможно е, просто дадох предположение.
Тъпкачи? Не бях го схванала така. Мии, да не спи с тях, преди да ги опознае и няма да се чувства чак толкова употребена. Не е нужно на първо или второ виждане да отваряш краката.

За манията имах предвид друго- това върви с други качества. Да искаш деца и брак, и къща, и мъж е съвсем съвдем нормално, но не ако е мания. Инстинктивно привличаш отрепки, защото надушват.

# 262
Дали спи с тях не е споменавала, не сме толкова близки. По-склонна съм да мисля, че се разделят, защото тя НЕ спи с тях.

# 263
Ами да спи с тях тогава ? Rolling Eyes
Малко наивни ми се струват тези девически вълнения.

# 264
Ами да спи с тях тогава ? Rolling Eyes
Малко наивни ми се струват тези девически вълнения.

Не може, освен ако не искат да създадат семейство и да ѝ направят дете!

# 265
Има си всякаква причина, за да е сама, може и тя самата да си го знае защо е сама, може и да го прави така, че да отблъсква някой. Разсъждаваме си просто.

# 266
Мъж да иска от жена секс, за да се развие връзката им, е също толкова малоумно, колкото жена да поиска първо да сключат брак и едва след това да правят секс.
Конкретно мъжките 'шеги' по въпроса обичайно лъхат на нездрава обсесия.

# 267
  • София
^ Да, и звучат все едно някой им е длъжен. Joy

# 268
^ Да, и сакън да не им кажеш, че не си длъжна - ще те изкарат от старомодна, през задръстена, до тъпа. Може и грозна или пък луда 😉

# 269
Или пък да спрат да се занимават с теб и да си намерят някоя, която да не се прави на шматка... Много важност си придавате, точно вашето звучи, че някой е длъжен да се занимава с прищевките ви.

Общи условия

Активация на акаунт