Самотен съм... Не знам даже дали е мястото тук на темата...

• 13 203
  • 493
  •   1
Отговори
# 345
Провокатора го изпровокираха 😁
Забавно как закачливите си чакат реда - ей сега 6510 ще зачезне и отнякъде веднага ще се появи Tamarou 😁

# 346
  • Агент под прикритие
А ти откъде знаеш, че аз не съм Tamarаu? Тази "информация" се тиражираше по едно време. JoyJoyJoy

# 347
  • София
Това би било creepy предвид искрите и разпалената дискусия.
Братан само налива масло в огъня и после гледа сеир. Laughing

# 348
А ти откъде знаеш, че аз не съм Tamarаu? Тази "информация" се тиражираше по едно време. JoyJoyJoy

Може ли да не ме споменаваш всеки път, когато искаш да отклониш "вниманието" от себе си ? Мерси

# 349
😀😀😀😀😀

# 350
  • Агент под прикритие
Братане, ти си пророк !!! Велик при това !!! JoyJoyJoy
Шапка ти свалям !!!

Можеш ли на лични да ми кажеш и числата от тотото за другата седмица? Обещавам да почерпя сериозно !!!

# 351
  • София
Братане, как я призова Joy Joy

# 352
Случайно не съм сляпа и следя темата ?!

# 353
  • Sofia
И аз мисля, че има средна класа в България, или 'айде – поне в София. Защо да няма? Хората, изкарващи по 5-6 хиляди месечно, живеещи в собствено жилище и с кола на лизинг, не са рядкост.

Пеевски определено винаги би имал качествени кандидатки, защото това, което го различава от кварталния мунчо, са близо 60 кила, но и близо няколкостотин милиона, ако не и над милиард. Има много слаби мъже по света, но мултимилионерите все още са дефицитна стока... Wink Па нека да не е гледал Discovery Channel.

# 354
  • Агент под прикритие
И аз мисля, че има средна класа в България, или 'айде – поне в София. Защо да няма? Хората, изкарващи по 5-6 хиляди месечно, живеещи в собствено жилище и с кола на лизинг, не са рядкост.

Пеевски определено винаги би имал качествени кандидатки, защото това, което го различава от кварталния мунчо, са близо 60 кила, но и близо няколкостотин милиона, ако не и над милиард. Има много слаби мъже по света, но мултимилионерите все още са дефицитна стока... Wink Па нека да не е гледал Discovery Channel.
Да, това вече може да се каже, че е вярно. Извън София (хайде, слагам в това число и Варна, и може би Пловдив) обаче положението е малко по-различно.

# 355
  • София
Да де, ама средната класа се гледа на ниво държава. Това сме го коментирали в темата за имотите, мисля. Ножицата винаги си е била голяма.

# 356
Хората, изкарващи по 5-6 хиляди месечно, живеещи в собствено жилище и с кола на лизинг, не са рядкост.
Тези хора взимат 5 пъти повече от средния софиянец и 7-8 пъти повече от средния българин. Никак не са средни.

# 357
  • Варна
И милиардер да е Пеевски, не мога да си измъчвам сетивата. Или трябва да съм перманентно друсана или ще обмисля вариант за бърза отрова и сценарий  за веселата вдовица. Мисля, че всеки компромис си има граници.

# 358
  • София
Гал, тук нещата са по- различни. МФЗ е около 5к
Скрит текст:
Минимална форумна заплата

# 359
  • Агент под прикритие
Хайде, моля Ви се, някой да каже на админите да преместят темата в "Свободно време" и да я преименуват, че тук стана хан. JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт