Самотен съм... Не знам даже дали е мястото тук на темата...

• 13 208
  • 493
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Не знаех, Гал. (Сериозно)

# 331
Bratan, моля не ми опорочавай идеята. Цитирам крайни примери, които познавам. Основните хуманни качества ги спестих. ?
Разбира се, Вивиана. Просто дадох казус над идеята ти, напълно съм съгласен с теб иначе.

# 332
Нещата ще се подредят, когато се успокоиш. Не изпадай в крайности. Живей си живота. Бъди спокоен!

# 333
  • Агент под прикритие
случаите при бременност и майчинство
Мисля, че масово не се разбира нещо. На мъжа му е през пакета за майчинството и децата - той рядко драпа за такива отговорности. Огледайте се - колко мъже познавате, които са имали поне аналогично на половинките си желание за деца? Не че не се кефят, ама на повечето бащинството им е като игра с куклички. Особено за най-гадните неща макс да запалят колата, но с детето не влизат да слушат какво му е и каква е схемата на антибиотика.

Хахахах Joy От тази тема май произлиза ново форумно правило.
"Който не е съгласен с мен и мисли, че пиша странни неща, значи флиртува с мен и ме предизвиква"
То това отдавна го има по другите форуми Simple Smile И си вярват даже Simple Smile
И ти това всичкото го знаеш... откъде?

# 334
17 години любовно-сексуален опит и също толкова в нета. Помня dialup звука.
Що, твоЙте статистики кво казват - че мъжете искат да станат бащи, ама не намират читав тиктакащ биологичен часовник ли?

# 335
  • Агент под прикритие
Благодаря! Нямам повече въпроси. Grinning

# 336
Чудесно, гледай да не проимаш.

# 337
  • Варна
Интересно,  проучванията кои места посочват за  удачни, за среща с качествени екземпляри ? Моите ценни запознанства са били на нестандартни места - Централни гробища, среща с водолаз при 3 бала , Спешно отделение, нощно рали , грешна навигация , сродяване на сиамски котки   и т.н. Grinning

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 20:43 от Viviana91

# 338
  • Paris, France
Аз нямам никакъв шанс ако с Делян Пеевски се съревноваваме за една женска (простете терминологията от Енимъл Планет), въпреки, че мога да го победя на всичко - от куиз за динозаври, през бягане с препятствия, до дресиране на рисове, готвене на мусака и сглобяване на совалка.

........ В България, все още, може би. Истинска алфа жена не би износила и родила детето на Пеевски. Прав си, че много жени няма да му откажат връзка - зает е, пътува, непрекъснато го няма, няма проблем да плати за тройка (така че друга да свърши мръсната работа). 2-3 годинки с Пеевски оправят живота на някое момиче с родители от средна класа. Е, през трите години може да го лъже, че учи, работи много, заета е и да отлага дете и семейство. Дори да се излъже да му роди едно дете, не е беда. Той едва ли ще се заяде, че поискала 5000лв издръжка, а и да се заяде издръжката няма да е 120 лева.

Зависи и от жената. Имам съсед, който прилича на Деян Пеевски и е женен с дете, а даже няма парите на Деян Пеевски. Явно си е намерил момиче от село в неговата си държава, довел я е в Европа и си живеят някак си. Жена му няма външност на фолк певица, но не е и грозна.

Аз не бих имала връзка, камо ли сериозна с дебел мъж. Имам чувството, че ще ме смачка ако легне отгоре ми. Такива гени определено не искам за децата си.

Гал, моят мъж много искаше дете още като се запознахме. Аз се дърпах. Около мене много мъже искат деца, а жените не. Братът на ММ има доста деца (над 4-5), всичките ги обича и се грижи пряко за тях - носене, хранене, извеждане, учене докато бяха малки.

# 339
  • София
Някой се изживява като просекютър.

Вивиана, според мен по общи хобита и интереси най- лесно се запознаваш с "качествени" за теб хора. Стига хобито да не е някакво гадно. По събития също става.
Твоето са по- скоро случайности, не всеки има късмет да срещне на гробището готини (живи) хора.

# 340
  • Варна
Хаха, Catcher , права си . При мен "случайностите"  са предопределени .

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 20:59 от Viviana91

# 341
  • Агент под прикритие
Аз нямам никакъв шанс ако с Делян Пеевски се съревноваваме за една женска (простете терминологията от Енимъл Планет), въпреки, че мога да го победя на всичко - от куиз за динозаври, през бягане с препятствия, до дресиране на рисове, готвене на мусака и сглобяване на совалка.

........ В България, все още, може би. Истинска алфа жена не би износила и родила детето на Пеевски. Прав си, че много жени няма да му откажат връзка - зает е, пътува, непрекъснато го няма, няма проблем да плати за тройка (така че друга да свърши мръсната работа). 2-3 годинки с Пеевски оправят живота на някое момиче с родители от средна класа. Е, през трите години може да го лъже, че учи, работи много, заета е и да отлага дете и семейство. Дори да се излъже да му роди едно дете, не е беда. Той едва ли ще се заяде, че поискала 5000лв издръжка, а и да се заяде издръжката няма да е 120 лева.

Зависи и от жената. Имам съсед, който прилича на Деян Пеевски и е женен с дете, а даже няма парите на Деян Пеевски. Явно си е намерил момиче от село в неговата си държава, довел я е в Европа и си живеят някак си. Жена му няма външност на фолк певица, но не е и грозна.

Аз не бих имала връзка, камо ли сериозна с дебел мъж. Имам чувството, че ще ме смачка ако легне отгоре ми. Такива гени определено не искам за децата си.

Гал, моят мъж много искаше дете още като се запознахме. Аз се дърпах. Около мене много мъже искат деца, а жените не. Братът на ММ има доста деца (над 4-5), всичките ги обича и се грижи пряко за тях - носене, хранене, извеждане, учене докато бяха малки.
Много добре написано, само с една незначителна поправка, че в България т.нар. средна класа практически няма.

# 342
6510 a.k.a. Da0,

Спомням си първия път, когато тръгна да спориш за нещо с мен, даже не помня коя тема беше. Ако се разровя в архива, ще я намеря сигурно, но не ми се занимава.
Аз само задавах насочващи въпроси, а ти отговаряше, докато стигнахме дотам, че накрая от каваците, които правеше, се извъртя на 180 градуса в мнението си и стана ясно, че това, за което говореше, никога не се е случвало. И, естествено, аз пак не бях прав. Защо? Не стана ясно. Просто не бях и това е. Joy

Оттогава насам не съм видял някакво (интелектуално) развитие на постовете ти. Гледам постовете ти в няколко теми и единственото общо между тях е, че варират от типа "Да, и аз мисля така.", "Да, съгласна съм с теб." до някакви абсолютно НЕРЕЛЕВАНТНИ постове, които нямат нищо общо с темата на разговора или пък постове, повтарящи нещо, което някой друг вече е казал, естествено, с променен словоред.
Постове на глупак без собствено мнение в общи линии...

Още по-забавно ми стана, когато дойде в тази тема и започна да се обръщаш към мен в 3 л. ед.ч. с нотка на надменност и пренебрежение, както и цитирания от мен твой пост малко по-горе. Какво ТОЧНО очакваш да постигнеш с това, да демонстрираш духовитост и интелект, каквито липсват И ДВЕТЕ? Може би очакваше да се засегна, да ми избият бушоните и да започна да обиждам наред или кой знае какво друго нещо? Може би се пробва да изглеждаш интересна? JoyJoyJoy

Напомняш ми за някой друг, който две страници твърдеше, че не съм прав, но не стана ясно за какво и защо, само дето на пръв поглед ти си десетина идеи (поне) под нейното ниво... LaughingLaughingLaughing

EDIT: Ей, това е първия ми пост, в който ползвам нарицателно. Ти да видиш...

Хи-хи, ти да видиш! Много ме изкефи с този пост, защото с излиянията си показа, че мисията ми бе успешна да те провокирам, за да покажеш какво носиш в себе си, а именно - селяндурщината. Това говори само по себе си.

# 343
  • Агент под прикритие
Без значение как ме наричаш и без значение колко човека ще "харесат" поста ти, фактите в моя НЕ СЕ ПРОМЕНЯТ и иронията е, че всичко това е документирано. JoyJoyJoy

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 21:08 от AgentProvocateur

# 344
  • Paris, France
Средна класа в България има и винаги е имало. Мнозинството от хората, които познавам живеят живота на средната класа в Европа, като повечето са собственици на жилищата, в които живеят от ранна възраст. Зная, че много българи се възприемат като богати без да имат и 10-15 милиона евра капитал и много (мнозинството) се възприемат като бедни и даже ужасно бедни, което е далеч от критериите за бедност.

Общи условия

Активация на акаунт