Самотен съм... Не знам даже дали е мястото тук на темата...

• 13 213
  • 493
  •   1
Отговори
# 315
  • Агент под прикритие
Това ще го приема като шега и/или комплимент! Laughing

# 316
  • София
E шега е : ))

# 317
Агенте, идеята да се съберете с потребителката , беше  на Братан.
Беше си шегичка, а кой как го е възприел, не знам.
На мен лично ми беше забавно.

# 318
  • Агент под прикритие
Агенте, идеята да се съберете с потребителката , беше  на Братан.
Беше си шегичка, а кой как го е възприел, не знам.
На мен лично ми беше забавно.
"Не разбира нищо, пиши три."
Чуждестранен студент на изпит в България.
Joy

# 319
Кетчър, моля ти се, не се измъквай! Комплимент! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 320
  • Агент под прикритие
Стига и ти, че щяха да си омъкнат косите с Tamarau миналата вечер.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 321
Заради теб? Брей! Ти си за завиждане май... Братан с коя каза да се събереш? (Аз гласувам за Кетчър).

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 20:03 от Lorelada

# 322
Интересно , мъже с крупни финанси не се оплакват от меркантилността на жените. Дори я толерират. Основните критики идват именно от нереализирани мъже, оправдаващи личните си фалове винаги с други причини. Вечният лузър би се оправдавал и с магнитните бури. Grinning А мъжа успява , въпреки всички препятствия, корупция или умишлени вреди. Дори проблемите изострят креативността му и хъса за успех.
Естествено, че ще избера втория тип за баща на децата си.
Мисля, че 100% от жените тук бяха избрали такъв мъж за баща на децата си, когато мерилото за успех са парите и амбициите. Аз нямам никакъв шанс ако с Делян Пеевски се съревноваваме за една женска (простете терминологията от Енимъл Планет), въпреки, че мога да го победя на всичко - от куиз за динозаври, през бягане с препятствия, до дресиране на рисове, готвене на мусака и сглобяване на совалка.

# 323
А на сумо... Flushed

# 324
Ох, не мога Joy

Братане, ама и ти си избра екземпляр за сравнение.

# 325
Не знам дали ще ни пуснат в една категория 😂

# 326
  • Агент под прикритие
Там не е ясно. Нашия Котошо е побеждавал и доста по-едри от него. Joy

# 327
  • София
Совалкаджиите нямате ли си друга работа по това време от годината Joy
Темата стана сцена.

# 328
  • Варна
Bratan, моля не ми опорочавай идеята. Цитирам крайни примери, които познавам. Основните хуманни качества ги спестих. Пеевски не е извоювал кариерата си. Кеша е дар от майката - свиня.

# 329
случаите при бременност и майчинство
Мисля, че масово не се разбира нещо. На мъжа му е през пакета за майчинството и децата - той рядко драпа за такива отговорности. Огледайте се - колко мъже познавате, които са имали поне аналогично на половинките си желание за деца? Не че не се кефят, ама на повечето бащинството им е като игра с куклички. Особено за най-гадните неща макс да запалят колата, но с детето не влизат да слушат какво му е и каква е схемата на антибиотика.

Хахахах Joy От тази тема май произлиза ново форумно правило.
"Който не е съгласен с мен и мисли, че пиша странни неща, значи флиртува с мен и ме предизвиква"
То това отдавна го има по другите форуми Simple Smile И си вярват даже Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт