Жените без корекции

• 18 287
  • 518
  •   1
Отговори
Според вас "демоде" ли са жените без корекции?

# 1
  • София
Какви са тези лексиконни теми?

# 2
Може би съм от по-старото поколение и ще прозвуча, както е звучала моята баба едно време, но някои от коригираните за мен имат много странен вид, та чак пародиен. Харесвам умерено напомпани гърди, много рядко устните с ботокс са сполучливи, дебелите хайдушки вежди ме плашат. Харесвам буйни коси с екстеншъни, както и красив грим. Одобрявам и някои корекции ня тялото, с които се подобрява общият вид. Мъж с бръсната глава, буйна брада и бичи поглед изобщо не буди възхищението ми.

# 3
На фона на масовото "коригиране" на каквото и да е - цици, устни, вежди, носове, уши и т.н., жените без корекции ставаме малцинство, та хич не се чувствам демоде. Чувствам се био жена. Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 21:53 от Без цел

# 4
  • Пловдив
Всеки има право да се чувства добре в кожата си. Има жени, които не се харесват и искат да променят нещо в себе си. Други жени се харесват такива каквито са и не желаят да променят нещо драстично по себе си.
Лошо е когато се прекалява с корекциите и то от ранна възраст

# 5
Нямам проблем с жените с корекции. Всеки си знае.
Самата аз нямам никакви корекции и изглеждам доста прилично за годините си.
Дали това ме прави горда?
По-скоро спокойна.

# 6
  • Най-красивата страна
Аз съм една от тези жени.Изглеждам страхотно,нямам нужда от никакви корекции.И въобще не съм демоде.

# 7
Смятам че жените без корекции се завръщат пак на мода. Така че тези с корекции са вече демоде.

# 8
  • Пловдив
Ма разбира се, че са демоде.
И без татуировки също.
И без инжектирани чипове.

# 9
  • here and now
Изобщо не ме интересува дали съм демоде. Чувствам се чудесно, харесвам се, изглеждам добре за годините си.

# 10
По отношение на външния вид,  всеки има право да направи това, което мисли, че го прави по- красив. Това е в човешката природа. Ако някой няма смелост или финанси, или просто има други приоритети и по тази причина няма корекции, това не го прави по- добър в това отношение. Аз лично не понасям екстеншъните, отврат. Всичко друго приемам.

# 11
  • Melmak
За съжаление корекциите са като от алиекспрес и се виждат много. Виждам все повече жени 30+ със скандални корекции. Опъвана кожа, сменени зъби като плочките на баба ми в банята, джуки като маймунски г*з.
На 32 съм без корекции и смятам, че изглеждам добре. Работя в офис среда и ако надуя джуки сигурно ще изглеждам нелепо. А и не желая де, имам си нормални устни. Нямам дори 1 пломба в устата и дори не мечтая за бондинг и фасети. Мисля, че биожените сме малцинство вече. Мъжът ми не желае да чуе за силикон, но и към момента нямам нужда. След като четох последиците от подобни корекции, дълбоко се съмнявам някога да си съсипя здравето с подобно нещо.

# 12
Някои хора с корекции приличат на карикатури.

# 13
Нямам корекции. Ако не смятам зъбите, но те са металокерамика, не импланти.
На повечето жени им стоят гротескно промените.
Не смятам да правя нещо по себе си, за възрастта си изглеждам много добре.

# 14
Аз все още нямам, но бих се подложила към края на 40-те.
Имам позната с блефаропластика и се подмлади с поне 10 години. Нито е нелепа, нито тунингована. Преди изглеждаше добре, сега е направо мацка.
Нещото, което наистина не харесвам и никога не бих си сложила е гел лак.

Общи условия

Активация на акаунт