Вътрешни кондиломи . Моля помогнете .

• 435
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте !
С тъга и доста притеснение ви пиша. Не съм си представял,че празниците ще бъдат помрачени по този начин.
Оказа се, че аз и приятелката ми имаме кондиломи.
Преди около 3-4 седмици ходихме на гинеколог, защото моята приятелка имаше притеснения отностно цикъла си, но тогава гинекологът нищо не каза,че е забелязал.Профилактично й пусна цитонамазка.След няколко дена изленаха резултатите, които бяха нормални (втора група). Тя е на 24 години и цял живот е била 2ра група. Също се установи,че има гъбички, които лекувахме и двамата. Миналата седмица в края забелязахме образувания и при двама ни и ходихме пак на гинеколог. Оказаха се кондиломи.Каза ни да се можем с Кондолин и 4-6 месеца да пием Хупавир. Видя само външните, не ни каза,че има и вътрешни. Докато третирахме днес външните кондиломи с ужас установих, че тя има и множество вътрешни. Изключително сме притеснени. Не искам да я загубя от рак на шийката, на матката. Обичам я безкрайно много.
Моля ви, кажете ми как да процедираме за напред. Не ми пука за мен, искам тя да се оправи Cry .
Ще се радвам да ни насочите към добър специалист, по възможност в Пловдивска област, но не е проблем и цяла България.
Тя е много силен човек, изключително активен, но това ни срина психически о двамата...
Всеки съвет ще ни бъде от полза .
Благодаря на всички !
Весели празници .

# 1
Първо !!!!!Това което ще напиша няма да ви хареса .Спирате със секса докато не се изчистите и после секс само с презерватив .Пускате си пълни изследвания за други полово предавани болести, включително и за ХИВ .Без да ви плаша но те много често са в комплект и резултат от други полово предавани болести.Ако докторите ви предложат да ги изгорите се съгласете и ви трябва силна имуно стимолираща терапия .Аз съм ги имала преди доста време и единственото което ми помогна е едно руско лекарство,казва се Панвир .Аз ,тогава живеех в Англия и го поръчах директно от Русия.То е под формата на свещички и ампули и до колкото знам че е единственото лечение.Аз след като ползвах Панаир до сега съм нямала проблеми.Мисля че ги получих 2015 ,но не съм сигурна.Добре е след лечението твоята приятелка шест месеца да си направи терапия профилактично с един вагинален крем, който се казва СИЛАИТ , който е специално за това.

# 2
Извинявам се за незнанието, но кондиломи и папиломи едно и също ли е , или са различни понятия?

# 3
Извинявам се за незнанието, но кондиломи и папиломи едно и също ли е , или са различни понятия?
По принцип е едно и също ,но кондиломи се използва по често в медицината когато излизат около гениталиите,а папиломи ,когато излизат на останалата част на тялото,като на устата например.Най общо казано един и същи е причинителя ,а кондиломи се използва когато излизат на лигавиците.

# 4
Може ли да ми кажете, как приемахте Панавир ?

# 5
Може ли да ми кажете, как приемахте Панавир ?
Ох ,Ами вагиналните таблетки няма смисъл да ви обяснявам ,а ампулите се мажат на засегнатите места.Но не знам дали това лекарство се продава още .Аз го поръчах директно от Русия ,а сега с тази война не знам как ще го намерите.То е много старо лекарство и е само Всъщност гледам че го има и на спрей https://www.eapteka.ru/goods/id212527/ и е специално за Кондиломи и HPV ,HSV ,но не знам как ще го намерите.

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 21:35 от Daniela 85

# 6
Успокойте се първо. Кондиломите в повечето случаи се дължат на нискорискови щамове ЧПВ, така че това не означава, че приятелката ти ще има рак. Но препоръчвам ви да пуснете HPV тест, за да сте наясно с това, какъв щам имате точно. Този вирус не се лекува, но поне трябва да поддържате имунната си система.

И намерете добър гинеколог или дерматолог, който ще премахне влагалищни кондиломи.

# 7
Успокойте се първо. Кондиломите в повечето случаи се дължат на нискорискови щамове ЧПВ, така че това не означава, че приятелката ти ще има рак. Но препоръчвам ви да пуснете HPV тест, за да сте наясно с това, какъв щам имате точно. Този вирус не се лекува, но поне трябва да поддържате имунната си система.

И намерете добър гинеколог или дерматолог, който ще премахне влагалищни кондиломи.
А може ли тялото да се изчисти от вируса с някакви методи?

# 8

не ,единственият начин е повишаване на имунитета и вируса остава не активен.

# 9

Значи, все пак с изчистването на организма, се изчиства и вируса или? Все пак вирусите умират и този вирус не следва ли да умре по същият начин като другите?

# 10

Значи, все пак с изчистването на организма, се изчиства и вируса или? Все пак вирусите умират и този вирус не следва ли да умре по същият начин като другите?
Ами не всички вируси умират.Един пример за това е вирусът на ХИВ ,но ако приемаш медикаменти редовно за имунитета ХИВ остава не активен в организма.

# 11
  • гр.Пловдив
Горене с течен азот му е майката,не разчитайте на мазила

# 12
Преди няколко години една гинеколожка ми даде мазилка и то беше истински ад. Не можах да се движа (да не говоря, че шанс нямах да седна нормално) като човек. Търсете бързи начини за премахване

Общи условия

Активация на акаунт