Жените без корекции

• 18 288
  • 518
  •   1
Отговори
# 15
Не съм усещала такова отношение. В моето обкръжение повечето жени са без корекции, аз също (почти 47 г.).
Не харесвам резултата от намесите, предпочитам нормалните следи на времето.
Бих се подложила на нещо, само ако засяга здравословното ми състояние.

# 16
Чак пък "демоде".... а и за кого сте демоде? Ако вие се чувствате добре естествена, защо ви пука дали ви приемат за демоде? Ако някой открито ми каже нещо подобно, ще му пожелая късмет с устните му тип патешко дупе!

# 17
В темата за Биг брадър много се обсъждаше едно момиче с доста корекции. Направи ми впечатление, че доста хора писаха, че си ги е направила, за да придобие поддържан и съвременен вид. За мен беше прекалила доста, но явно такава визия се харесва. Мисля, че когато започнеш много рано с корекциите, в някакъв момент на възраст изглеждаш много зле, цялата ти физиономия е разкривена. Зависи и как са направени, разбира се. Моя приятелка си беше правила скули на около 50 годишна възраст и стоеше все едно е лапнала две яйца, доста несръчна й беше корекцията, а на всичкото отгоре беше теглила заем, за да си я направи.

# 18
  • Down south
Ако корекциите са направени добре, те не се забелязват Blush

# 19
  • Пловдив
Имам чувството (като лаик), че тези процедури, при които се попълва кожата с филъри, за да се изпъне, като да не могат никога да са незабележими.

Иначе повечето пластични операции (блефаропластика, ринопластика и т.н., за лифтинг не съм 100% сигурна), направени добре, би трябвало да не личат.

# 20
На фона на масовото "коригиране" на каквото и да е - цици, устни, вежди, носове, уши и т.н., жените без корекции ставаме малцинство, та хич не се чувствам демоде. Чувствам се био жена. Simple Smile

Аз изобщо не виждам масово “коригиране” около мен. Живея в Канада. Единствените “патешки устни” бяха на момичето, което ми прави педикюр, а то беше някъде от близкия изток.  Ако има жени с пластични корекции, то те са толкова дискретни, че изобщо не се забелязват, но поне в моето обкръжение няма такива.

# 21
В някаква тема тук бяха стигнали до извода, че пластичните корекции вкл. татуировки, устни, гърди са признак на статут. Да покажеш, че имаш пари или по-точно мъжът до теб има пари. Чанти, дрехи, обувки - вече не могат да са признак на статута, има всякакви марки и са достъпни.

В този смисъл не се прави за да станеш по-красива, а и аз лично смятам, че всяка жена може да е такава с правилно подбрана прическа, грим, дрехи. Прави се да сме като всички, да покажем, че имаме пари, както ходенето на Малдивите и т.н.

# 22
  • София
Демоде са жените без собствена индивидуалност.
И тези, които не се грижат за себе си и за личната си удовлетвореност  във всеки един аспект.
Останалото е въпрос на личен избор.

# 23
Това за статута и парите много ме изненада. Май се шири сред по-младите и зелените. 45-50 годишни познавам много и с много пари, и никоя от тях няма фалшиви джуки,  или задник.тук там с цици, но не прекалено големи.
На мен пък жените с корекции, особено на задник, джуки или прекалено големи гърди са ми кичозни и от ниска класа. И също така тези корекции по лицето и джуките най-вече  направо крещят: вижте всички колко ми е ниско самочувствието, че да се обезобразя така. Като видя огромни джуки и карикатурно лице, все се чудя що за душевни травми има това момиче или жена. За статути и положения не помислям и грам, и не вярвам в това нелепо обяснение. А ако някоя ходеща карикатура си мисли, че показва статут и пари по тоя начин, да вземе да си помисли пак. Показва само липса на класа, на вкус, ниско ниво на интелигентност, и ниско самочувствие.

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 09:19 от Човек1

# 24
Ма разбира се, че са демоде.
И без татуировки също.
И без инжектирани чипове.

Точно така, ако не си тунингована не си в тренда и те гледат със съжаление... в някои определени среди - мутри, чалгари, спортисти...  Я вижте Стефка Костадинова, много ли е модерна?
Мен много ме дразни и нещо, което масово жените си правят със скулите - стават силно изпъкнали, все едно им е подпъхнато половин топче за тенис, и абсолютно неподвижни, все едно пластмасово лице. Не знам и какво толкова привлекателно има в прекомерно големите гърди и джуки. Всъщност не мога да си представя какво точно правят по време на секс мъжете с тези цици като на първокласник главата??? С две ръце ли ги месят? А мадамите не ги ли боли кръст, как лежат по корем?  Странно ми е, но слава богу в моята класа не се среща.

Някой каза, че ако не личи било ОК. Да де, ама имам чувството, че за въпросните среди ако не си личи няма стойност. Трябва не да личи, а да крещи Simple Smile И тогава мадамата се чувства красива, а и кавалерите я смятат за такава, просто естетиката в тези среди се е променила.

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 09:49 от Черна станция

# 25
  • София/Севлиево
За мен не са демоде,ама са изчезващ вид...

# 26

Ето обяснението защо не виждате масово коригиране. В България масово всички са коригирани. Като клонинги са.

с тези цици като на първокласник главата???

Това ме разсмя с глас. Laughing

# 27
Мен ме е толкова страх от болка, че никога не бих се пипнала, освен по здравословни причини, ако се наложи. Особено истински интервенции и операции - да ида, за да ме боли - никога. Нека съм старомодна, екстра ми е така. А и вече станах на 50 и с никакви корекции няма начин да приличам на 30 годишна, защо да се напъвам излишно Simple Smile

# 28
Пуснете си Ергенът и вижте как 32 годишни жени са се обезобразили. Приличат на с поне 10 години отгоре, с разкривени лица, които вече са почнали да окапват. Циците им са с големината поне на второкласник Joy Ужасна гротеска... но пък какво самочувствие!!!

Абсолютно смятам, че всичките тези жени с надути джуки по улиците смятат, че това е признак на статут и престиж. И в супер важно да си личи, че са имат корекции. Да не са някакви смотли, я!!!

Масово забелязвам някакви мърли с джуки, маникюр и "маркова" чантичка, а косите мазни и несресани... бррр минали покрай престижа...

# 29
И аз го виждам това. Решила да сложи джуки и дс изглежда скъпо, ама сложила при най-евтиния лекар и то вече филърът е стигнал до под носа ѝ. Решила, че ще е платинено руса, ама не поддържа корените. Ще слага силикон, ама няма пари да го смени…още много такива примери.

Против корекциите нямам нищо против, но когато са направени с вкус и мисъл. Останалото си е направо сам да се обезобразиш.

Иначе, не смятам, че масово жените са с корекции. Може би има повечко с устни, но не виждам много с някакви кой знае какви корекции.

Общи условия

Активация на акаунт