Рак на белия дроб - тема 4

• 54 916
  • 739
  •   2
Отговори
# 180
Съболезнования ,Танита ! Дано е на по-добро място !

# 181
  • Варна
Благодаря ви, бъдете здрави.

# 182
Да се помолим за една светла душа ! Толкова е несправедливо ! Момичета , не мога да остана в темата , един последен съвет ,ако имате възможност ,лекувайте себе си и близките си навън . Не е нормално да измираме без време ,а по белия свят хората да са в толкова дълга ремисия . Обикнах ви всички мои виртуални приятелки и сърцето ми се свива за всеки един от близките ви . Василка,прегръщам те силно , вярвам че твоя дух ще те спаси !

# 183
Таня, в България се прилагат най-добрите световни практики за лечение и НЗОК плаща лекарства, които се ползват навсякъде. Проблемите с лошата преживяемост в България идват от две неща:
1. Късно откриване на болестта - случаят на бащата на Танита е точно такъв.
2. Недостатъчна ангажираност от страна на лекарите към пациентите, което води до грешки и некачествено лечение.

Повечето хора в Бг нямат възможност да се лекуват в София или друг голям град, камо ли в чужбина.

# 184
Момичета, Хули е писала в другата тема, че Ал е починала 😢
Нека почива в мир. Не знам какво да кажа и как да изразя това което чувствам, много тъжна новина.

# 185
Ужас!!! Не мога да повярвам!!!

# 186
  • София
Ужас, и аз не знам какво да кажа. Да почива в мир.Disappointed

# 187
  • София
Да почиват в мир душите им ! След такава борба сигурно почивката е най- желаното избавление !

Извинявайте, че в такъв момент искам съвет, но ми е спешно: може те ли да ми препоръчате нещо за вдигане на хемоглобина ? На майка и е паднал до 82 хемоглобина и искат да и правят кръвопреливане, защото с такива стойности не може да продъжи химиото . Знаете ли някакви лекарства или добавки, които могат да помогнат ?

# 188
Невена, лекарите знаяк какво трябва да се направи и как да се вдигне хемоглобина.На майка й биеха  инжекции B12, но тя си беше с нисък хемоглобин и дефицит на В12. Преливаха й кръв.

# 189
Невена,  като изключим традиционната медицина, може да взима кръвен здравец, Маоло или Полимакс, сок от червено цвекло, рохки жълтъци от домашни яйца.

# 190
  • Варна
Светъл път на душата й Sad

Много съжалявам ако с това, което съм описал съм накарала някой да напусне темата Sad исках да споделя мъката си Sad

Последна редакция: чт, 26 сеп 2019, 15:27 от AnMary

# 191
Tanitaaa, тук сме и в хубавите и в лошите моменти, така че спокойно си изливай душата.

# 192
Танитаа-съболезнования!
А за Ал много ми докривя!-светъл път...
Само ден не бях влизала тук,и ме заляха лошите новини.Снощи не спах след като изчетох темата Sad
Изписаха майка ми след 4та вливка-отказва следващите 2 и ...сега не знам на къде?!Баща ми е решил да я води в някаква клиника за Таргетна терапия-с инсулин,доколкото разбрах.Някой може ли да ми даде мнение?

# 193
Блек, много бях чела за тази клиника и терапията с инсулин преди 3 години. Малко след като научих за тях, избухна голям скандал, даваха ги по телевизията и казаха, че ще я затворят. Нямам представа дали това стана,защото фармацевтичната индустрия се чувства заплашена от подобен евтин метод за лечение. Проучи в нета дали има информация за излекували се там. По принцип не пречи да пробвате след като е отказала терапия, но се информирайте предварително.
Майка си слага ваксина Катрапс - прочети и за нея.
Във Варна мисля имаше клиника, която лекува алтернативно с руско лекарство Имунофан. (Майка и от него е взимала една опаковка).
Разбирам ви, че след отказа от терапия не искате просто да стоите и да бездействате. Може би ще сте по-спокойни, ако изберете някакъв вид алтернативно лечение.

# 194
Покъртителна новина! Много се натъжих!
Да почива в мир Ал! Hands Pray
Аз вярвам, че животът не свършва със смъртта.
Убедена съм, че е на по-хубаво място сега!

Общи условия

Активация на акаунт