Проблеми с бившия.

• 3 557
  • 45
  •   1
Отговори
# 30
Съжалявам знам,че много от вас ще ме упрекнат и ще си кажат вижте я тръгнала да се жалва сама си е виновна.
1.Той също си има половинка още щом подадох молба за развода.
2.Никога не бих отдръпнала детето от собствения и баща затова и позволявам своеволно и подхождам със разбиране на всяко негово обаждане писане и молба да я вижда.
3.Той ползва детето като сретство на друг на не му е добре не случахно не съм вметнала изрази от негова страна,че съжалявал ч е направил дете и други такива но не искам да навлизам във такива подробности.
Не става въпрос за мен както казват някои от дамите а за дете не може да си играеш със чувствата на хората.
Не знам защо дамата търси под вола теле не искам никого да наричам лош човек просто потърсих мнение как да се справя със такъв не разбран човек.

# 31
  • София
"Бащата" е насилник, Роза. Това го прави доста неподходяща компания за едно дете. "Насилник" и "добър баща" се изключват взаимно.

Ужасена съм от подценяването на този проблем. Ако срещу домашните насилници имаше по-твърда реакция и от обществото, и от институциите, едно дете нямаше да бъде хвърлено от мост (последният пример, но не единственият).

Тук има насилник. Според закона дете, което е свидетел на насилие, е и жертва на насилие (това накратко). И въпреки това, съдът праща това дете два пъти в месеца при този насилник. "Браво".

Последна редакция: ср, 31 юли 2019, 14:35 от milenaka

# 32
Защо не и прочетете предишните постове на девойката и тогава да се втурвате да я защитавате. Оженила се и родила дете, защото искала да забрави бившия, но не можела да го забрави та се развела ама си намерила друг, сега е с другуя ама пак мислела за бившия. Не ми се коментира изобщо повече...
Не съм я чела преди, но четейки тук първия й пост, се чудя що така, нещо не й хващам вяра...не ми звучи мило, искрено, а по-скоро.....не, няма да го напиша.
Но НЕ й вярвам.
А може и "правописа" й да ми влияе....не че винаги има реципрочна зависимост между правопис-характер, но факт, оставя у мен едно такова неприятно чувство от нея.
Което не значи, че защитавам бащата, идея нямам що за човек е, просто май и двамата са "Търкулнало се гърнето, намерило си похлупака!".

# 33
Детето е оправдание. Не може да се откъсне от теб. Лоша работа.

# 34
Каквото и да е станало между вас, той няма право на своеволия, защото така нарушава твоето ежедневие и се намесва в живота ти и то сериозно. За детето е най-добре да има режим, тогава ще е спокойно и по-малко объркано.
Знам какво е бившия да те преследва. При моят бивш за радост бързо се появи нова половинка, и контактите с детето се разредиха доста. Но имаше един дълъг период, когато искаше да я взима без изобщо да се съобразява имаме ли някакви планове или не. Не смеех да откажа, но напоследък започна да се усеща какво прави и малко се кротна.

# 35
Защо не и прочетете предишните постове на девойката и тогава да се втурвате да я защитавате. Оженила се и родила дете, защото искала да забрави бившия, но не можела да го забрави та се развела ама си намерила друг, сега е с другуя ама пак мислела за бившия. Не ми се коментира изобщо повече...
Не съм я чела преди, но четейки тук първия й пост, се чудя що така, нещо не й хващам вяра...не ми звучи мило, искрено, а по-скоро.....не, няма да го напиша.
Но НЕ й вярвам.
А може и "правописа" й да ми влияе....не че винаги има реципрочна зависимост между правопис-характер, но факт, оставя у мен едно такова неприятно чувство от нея.
Което не значи, че защитавам бащата, идея нямам що за човек е, просто май и двамата са "Търкулнало се гърнето, намерило си похлупака!".

Извинете ме за грешките,просто не ми работят някои копчета на клавиятурата.Аз не съм тук и не задължавам никой да ми вярва!

Каквото и да е станало между вас, той няма право на своеволия, защото така нарушава твоето ежедневие и се намесва в живота ти и то сериозно. За детето е най-добре да има режим, тогава ще е спокойно и по-малко объркано.
Знам какво е бившия да те преследва. При моят бивш за радост бързо се появи нова половинка, и контактите с детето се разредиха доста. Но имаше един дълъг период, когато искаше да я взима без изобщо да се съобразява имаме ли някакви планове или не. Не смеех да откажа, но напоследък започна да се усеща какво прави и малко се кротна.

Аз за това спазвам спокойствие,и се надявам да се осъзнае и то скоро.Днес настояваше да я вземе после се отказа искал утре за това говоря,че си игрсе игрички. Sad

Последна редакция: чт, 01 авг 2019, 12:25 от Анонимен

# 36
Да, точно така. Играе си както му е удобно на него. Това е несериозно и много натоварващо за теб. Един отговорен и сериозен човек, човек на място, ще си направи програмата така,че да е свободен в дните, когато трябва да е с детето по споразумение.Разбира се, когато е наложително, може да се договорите за други дни на виждане. Ако връзката му с другата жена е сериозна, според мен, скоро ще му секне ентусиазма и по-малко ще се бута при вас. Дано се успокоят скоро нещата.

# 37
Била съм пряк свидетел на подобно нещо.Даже имаше временно безумно решение детето да е един ден при единия родител,втория ден при другия.Децата се нуждаят от стабилност.Въведете ред в свижданията-едно е ако ви помоли да я види по някакъв повод,друго са тези постоянни промени.Това е вредно преди всичко за детето.

# 38

Велинова, много те подкрепям тук. Женската солидарност заслепява фактите, защото тука всички са с много тежък багаж и и пишат под емоции без много да разсъждават. Двата казуса различни били Laughing

Сега на този нещастник нека му е за урок, че с такива като авторката един мъж никога не трябва да се забърква, камо ли да прави дете. Напълно подкрепям садистичните мерки, които следват - солена издръжка, развъртане с детето, жалби в полицията, да го изкарат психопат и всичко това до пълното му съсипване. Нека послужи за пример на останалите как грешките се наказват.

# 39
Mdaa, удобно се пропуска момента с псих. и физ. насилие.
Тя авторката може и по Брад Пит да въздиша- има ли връзка с темата, че го зачекнахте бившия?
Отговор не търся. Sunglasses

# 40
Ти си тази, която трябва да сложи границите.
Освен това си изискай издръжката. Напомни му, че това дете има разходи.
Разбирам, че е баща, но ми се струва, че прекалява, даже много.
Просто му заяви, че не може да я взима когато той поиска, а в определеното време.
Да я взима всеки ден е прекалено. Длъжен е да се съобразява.

# 41
  • Варна
Изискай спазване на режима. Без да ти пука какво ти чуват ушите от него. И си търси издръжката. Като започне да плаща и да се държи като нормален, адекватен човек тогава може и да охлабиш малко и да му пуснеш аванта с непланирани виждания с детето.

# 42

Търсете го Вие за издръжката. Изпреварвайте го.
Търсете я не само устно, а се посъветвайте и с адвоката си как.

# 43
Тука проблема според мен е това че ако не живеете с друг мъж нямаше да има проблем. Тука другия мъж има проблем. Не можете на 100 процента да се реализирате като двойка заради присъствието на друг мъж, било то и бивш. Той трябва да се примири и вие също. Я се поставете на мястото на бившия. Вие няма ли да обезумеете за детето си?! Евала че като баща прави това. А това че любовния ви живот страда... Или новия го приема или... Чао,

# 44
  • Варна
Обезумял е, спор няма. Ама не за детето.

Общи условия

Активация на акаунт