Азиатска козметика и грим 11

• 37 658
  • 770
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Относно пачовете на Berrisom,  които доста от вас хвалят - в момента ще ми излязат доста изгодно (като gold member в birthday month) - и преди да поръчам искам да портвърдя, че този етанол на предни позиции не ви е създавал дискомфорт и изсушаване. Наистина ми е странно за продукт около очите да го съдържа, но ако наистина са само доволните, мисля да се доверя Flushed

# 211
Момичета, моля за отзиви за Крема на Pyunkang Yul Moisture Cream 100ml. С мазна кожа съм склонна към акне.

# 212
Относно пачовете на Berrisom,  които доста от вас хвалят - в момента ще ми излязат доста изгодно (като gold member в birthday month) - и преди да поръчам искам да портвърдя, че този етанол на предни позиции не ви е създавал дискомфорт и изсушаване. Наистина ми е странно за продукт около очите да го съдържа, но ако наистина са само доволните, мисля да се доверя Flushed

Няма етанол в състава. Има 2-3 гадости, но са най-накрая в списъка, докато  активните съставки са на предни.
Скрит текст:

parusheva, не е подходящ. Варианта Ato Blue - да, Moisture и Nutrition не стават за комбинирана/мазна кожа.

# 213
  • София
Ахаа, това е доста добра новина - явно в yesstyle състава не отговаря на истината. Много благодаря! Поръчват се Relaxed

Няма етанол в състава. Има 2-3 гадости, но са най-накрая в списъка, докато  активните съставки са на предни.
Скрит текст:

# 214
Супер си Виола, спести ми 20 долара. Благодаря. Гледам го на Time deal, карам си на нощни маски за сега и крем нямам, ама явно ще продължавам все така.

# 215

Cookiez, сбъркали са състава в Yesstyle- това е лак за коса/стилизант на Berrisom. Този, който качих е оригиналния.

# 216
  • София
Темата си върви, а аз някак съм пропуснала. Започвам да ви чета.
При мен нищо ново - доизхабявам стари запаси и май нямам кой знае какви специфични нужди напоследък Simple Smile

# 217
  • София
Супер, благодаря отново, Viola, трябва да ги проконтролирам отвреме на време какви ги публикуват, че току виж съм изтървала някой хубав продукт заради грешен състав Smile

Cookiez, сбъркали са състава в Yesstyle- това е лак за коса/стилизант на Berrisom. Този, който качих е оригиналния.

# 218
Виола, хвалеше едно олио на Ароматика скоро. Това ли е?
Скрит текст:
Излиза ми на добра цена в Стайла и нали скоро станах златен член и имам бонуси...

Последна редакция: пн, 12 авг 2019, 18:29 от 🌻Ice🌻

# 219
  • София
Разменям ББ крема на Миша с 30spf

Ако някой проявява интерес, да ми пише.

# 220
Ice, ползвам и съм доволна от почистващия балм на Ароматика -Aromatica Orange Cleansing Sherbet. Олиото не съм го ползвала, но по състав ми харесва и ми е в уиш-листа за по-нататък.

# 221
Ice, ползвам и съм доволна от почистващия балм на Ароматика -Aromatica Orange Cleansing Sherbet. Олиото не съм го ползвала, но по състав ми харесва и ми е в уиш-листа за по-нататък.
Предположих, че е така... И двете имат хубав рейтинг, но бална е с повече мнения и много се колебая в момента. Не че не ме чакат две олиа и banilla co. Трябва да реша тази вечер, защото намалението им изтича.

Редактирам се: Взех Aromatica Orange Cleansing Sherbet в крайна сметка. Реших да заложа на сигурно, защото реално нямам нужда от измивни олио в момента. Благодаря, Виола!

Последна редакция: вт, 13 авг 2019, 00:21 от 🌻Ice🌻

# 222
  • София
Момичета, някой с получена пратка от МД от Jolse?

# 223
Момичета, някой с получена пратка от МД от Jolse?

Чакаме в пощата от вчера Simple Smile

# 224
Момичета, тези от вас които ползват есенцията на Мелано, в хладилник ли я сьхранявате? Не можах да намеря инструкции на английски, иначе четох доста ревюта, в който пишат че няма нужда да се сьхранява в хладилник

Искам и да похваля този сльнцезащитен гел https://www.amazon.co.uk/Rohto-super-moisture-SPG50-Japan/dp/B00ID1ZIIM много лек, не омазнява и предава сочен вид на кожата. Предпазва добре според мен, ползвам го малко повече от седмица в доста топло време с често излизане на сльнце и не сьм забелязала потьмняване на петната които имам

Общи условия

Активация на акаунт