Азиатска козметика и грим 11

• 35 927
  • 770
  •   1
Отговори
# 705
Виола, благодаря, доста полезни статии със съвети има, може би наистина е хубаво да се събират някъде на едно място.

Тези гледам отдавна , а сега са намалени и от сутринта се увивам да поръчам или не.
Някой ползвал ли ги е.

http://jolse.com/product/isntree-egf-repair-cream-50ml/15761/?ca … p;display_group=1

Не съм го ползвала, но го имам взет от предишно намаление. Само да отбележа, че и когато го купувах, в сайта беше отбелязана дата на производство 2017-та, но на самата кутия пише, че е годен до 2021-ва, та затова не съм го и отваряла.

# 706
Малко късно се сещам, но намерих у дома някои неща, които не ползвам и с удоволствие ще подаря. Ако някой, който ще идва утре на срещата, ги иска - нека ми драсне и ще ги донеса. Ползвани са.  Повече от половината от Secret key маската още си е в тубата, бб крема също е почти пълен, missha-та съм ползвала 2 пъти, трябва да има за още поне веднъж.

Редактирам се, че изскочи още нещо:

До половината е, бъркала съм вътре само с четка и шпатулка.

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 21:52 от blixa

# 707
  • софия
здравейте, моля да ме извините ако пиша не където трябва, но прочетох ,че девойка е получила refund taxes от yes style.Ще бъда благодарна, ако ми даде подробности. Аз поръчвам основно от тях, не съм имала проблеми, освен от тъпите БП. Не ми харесва, че ги чакаш 2 седмици ,за да те питат отказваш л и се от някой продукт.Затова препоръчвам, ако поръчате, да вкарате критерий "in stock"".

# 708
  • Русе
Момичета,от кои кремове с пептиди сте доволни?
Привършвам Midnight blue на Dear,Klairs и си търся нов!
Заглеждам Medi peel и Swanicoco.

# 709
Reina, пак пробвах маската на Ароматика снощи и съвсем друга ми се стори пък сега.. Ако си с нормална или мазна кожа мисля, че ще ти хареса. За разлика от предния път маската попи почти веднага и изобщо не лепнеше (значи е било от другп родукт тогава). Кожата се усещаше мекичка и приятна. Дразнеше ме количеството по капачката и го измазах на тялото. Съвсем малко ми стигна за ръце и крака. Кожата стана като кадифе, много хубава! Сутринта обаче нещата не стояха точно така. Лицето го усещах леко сухо, сякаш не съм хидратирала достатъчно (може и наистина да не съм, защото май пропуснах серум). Кожата на тялото обаче ми е приятно мека. Така че, ако не си със суха кожа, или ако си готова да я измажеш на тялото давай. Приготвила съм ти фото история на лични. Joy

# 710
  • София
Icе, много, много благодаря и тук за детайлните отзиви и прелестната фотоистория!  Heart Eyes
С много суха кожа съм, бедна на липиди, та ако я взема изобщо, ще я ползвам след пълно бойно снаряжение. А ако толкова не ми хареса, ще я прехвърля на тийнейджърката или на някоя приятелка, или ще я измажа по тялото, както предлагаш.

П.П.: В Джолсе е намалена, в "It's Time To Give Your Skin A Break"=

# 711
Струва ми се, че някъде назад някой се чудеше за тоника Зелен чай на Isntree, но го спираше, че е произведен 2017-та. Днес го получих, имайте предвид, че годността му е да 2021-ва.

# 712
За слънцето.. Joy

# 713
Купих си първия къшън на CHICA Y CHICO - MATT CUSHION No.21 light beige, но ми е много светъл, въпреки че съм с много светла кожа, смесен тип, разширени пори и червенини и от време на време акне по ръба на челюстта. Къшънът ми се набива в порите и стои като "замазка" на лицето и за допълнение кир ефект. Искаше ми се нещо да изравни тема ми и съм се насочила към       MISSHA M Perfect Cover BB Cream. Дали ще бъде подходящ за моята кожа? Кой номер евентуално да взема?
   Изключително съм доволна от NACIFIC FRESH CICA PLUS CLEAR SERUM, акнето ми завехна от него. Запасих се с още една опаковка. Имам крема и тонера, но не съм ги ползвала все още.
     NACIFIC REAL FLORAL TONER Calendula - успокоява червенината на лицето ми, но не е нещо особено, едва ли ще повторя.
      MISSHA AQUA SUN GEL SPF 50+ PA++++ добре се отразява на кожата ми. Не се омазнява толкова, колкото с MiSSHA DAILY SUNSPF 50+ PA++++

# 714
ББ крема на Миша изравнява тена, но не е много лек. Аз лъсвам през деня с него, въпреки пудрата отгоре, а съм със смесена дехидратирана кожа. Моята кожа не го поема изцяло, остава филм отгоре. Въпреки това го харесвам, защото се слива идеално и се адаптира към цвета на кожата. Ползвам 23, малко сивее при нанасяне, но после е ок. Не съм много бяла и може би 21 ще ти е добре на теб. Ако търсиш матиране, насочи се към друг бб крем. Можеш да пробваш след нанасяне да минеш с потупващи движения с бюти блендер, за да обереш излишния продукт и да не ти се впива в порите.

# 715
ББ крема на Миша изравнява тена, но не е много лек. Аз лъсвам през деня с него, въпреки пудрата отгоре, а съм със смесена дехидратирана кожа. Моята кожа не го поема изцяло, остава филм отгоре. Въпреки това го харесвам, защото се слива идеално и се адаптира към цвета на кожата. Ползвам 23, малко сивее при нанасяне, но после е ок. Не съм много бяла и може би 21 ще ти е добре на теб. Ако търсиш матиране, насочи се към друг бб крем. Можеш да пробваш след нанасяне да минеш с потупващи движения с бюти блендер, за да обереш излишния продукт и да не ти се впива в порите.
Благодаря! Кой матиращ ВВ крем би ми препоръчала, да не е тежък, просто да изравнява тена?

# 716
Нямам опит с други корейски бб кремове, за съжаление. От дрогерийните съм доволна от Гарние - във високата туба. Лек е, матира и има добра покривност.

# 717
  • София
Jozepha аз ползвам MISSHA M Perfect Cover BB Cream 23ти номер - наистина малко сивее, но се слива после с тена на кожата, аз по принцип съм светла, на клиник съм 03 - ivory, на clarins съм 00 на техния ББ крем - аз лично бих ти препоръчала него - той е много подходящ за мазна кожа - на мен ми изсушава, въпреки че ми е смесена. Има средно покритие. От корейските не съм ползвала друг за момента отсен миша и един кушон, но не бих препоръчала последния

# 718
Влизам да се похваля, че мъничкото ми пакетче с пет пада на Пурито най-сетне е стигнало  местната пощенска станция. За късмет, по същото време е пристигнал и един слънцезащитен спрей на JMS от eBay, но като гледам и двата пакета са прескочили трапа наречен митница. Лошото е, че аз утре пътувам и няма да мога да си ги взема. Другото лошо е, че се заринах със слънцезащитни за подновяване през деня кажи-речи 2 седмици  преди края на лятото 😁

# 719
Ами да. Аз и друг път съм се оплаквала, че прекалявам със слънцезащитата, но сега буквално се заринах. Имам неотворени една Миша, една Some by mi, Biore и чакам два Neogen (Теди, заради теб). Скоро отворих Too cool for school, въпреки че нямах нужда (Виола ме вдъхнови за нея) и имам една Innisfree почти пълна отворена,. Some by mi и Benton на приключване. Ооо, щях да забравя двата спрея на La roshe Posay, един в чантата, друг на работното място. Вече като видя коментар за слънцезащита или промоция, или каквото и да е свързано със защита от слънцето и затварям очи, и се правя че ме няма. Joy

Общи условия

Активация на акаунт