Азиатска козметика и грим 11

• 36 395
  • 770
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
Още един много интересен тонер! BADSKIN с хидролизиран морски колаген,супер състав,голямо количество и добра цена.
https://m.jolse.com/product/badskin-collagen-bomb-hydrating-ampo … y/1171/display/1/

Чакам си и този сет на Whoo:

https://www.yesstyle.com/en/the-history-of-whoo-gongjinhyang-qi- … ml/pid.1053836619

Ама ще почакам...😂

Последна редакция: нд, 04 авг 2019, 22:34 от Sissi 81

# 76
  • Prismatica Aerie
Скрит текст:
Cos De BAHA аз ги коментирах и преди и понеже не намерих отзиви, реших да пробвам лично (цената им наистина и незначителна). Приличат много но ТО по описание, но тъй като нищо тяхно не съм ползвала не мога да кажа има ли действително прилика.
Гликоловия серум наистина е по-добър от предишните продукти които съм ползвала, от ретиноловия не знам какво всъщност очаквам (през зимата ползвам третиноин), взех го уж за лятото,но.... Най-добре ще преценя този с ниацинамид, преди имах този на Пурито и сега на Насифик.
Не разбирам много от състави, проверявам ги в cosDna обикновено и гледам да няма отбелязани в червено, но процентно съдържание и взаимодействие между различните съставки не ми говорят нищо. Алоето за мен е много желано, добре ми действа, Catalano ти защо така не го долюбваш?
Каквото съм пробвала с алое в челните редици - ми лепне и оставя филм. Бих ползвала може би самостоятелно алое, заради приказните му свойства, но вложено в продукт (и то на първо място-като заместител на вода),  който има друга насоченост -  му придава неприятна за мен текстура.
 Със сигурност го има и в някои от продуктите, които ползвам, но аз не се втелясвам толкова в състави (нищо, че ги коментирам тук:) и ако е някъде назад не му обръщам внимание.
И вие не ми обръщайте внимание - както казах в предния пост, това са лични възприятия. Ако нещо ви се отразява добре и го харесвате, няма никакво значение какво харесват другите.
 Аз например нямам нищо против слънцезащити с физични филтри, които белеят и са масово недолюбвани - просто на мен не ми белеят и са ми идеални.

Голям писател днес, ужас Bowtie

# 77
От тестчето с точките излязох с 18, като броих и неща, които съм имала, но са свършили Grinning В момента карам на доизразходване на продукти и това вероятно ще ми изиграе лоша шега и към края на другия месец ще оставя някоя трицифрена сума, като се знам...От друга страна в момента съм в силно омазнителен период и сутрин съм само на тонер+серум+слънцезащита и аайде по живо по здраво. Два часа по-късно вече ми опъва и ми е сухо, няма угодия тая кожа и това си е.

Слънезащитата ми в момента е Missha All-Around Safe Block Essence Sun Milk  и да ви кажа, бая го усещам този Alcohol Denat на трето място в състава. Помня, че Ice я беше похвалила и като консистенция наистина е супер, но не дай боже да ми стигне до очите (а това се случва доста често). Настава едно парене, щипане и така цял ден. Още докато го нанасям усещам на лицето едно изтръпване, което имам само от денат-а. Отделно без овлажняващ крем отдолу при мен изсушава, а пък крем+слънцезащитата ми запушва порите и омазнява. Grin Ще си го измажа с малко мъки и внимаване как действам около очите, но това лято втора греда със слънцезащитата, направо се чудя дали да не се връщам към любимия Klairs още сега, а не през зимата.
И като казах крем, всъщност в момента редувам един от новата вълна евтини марки от типа на TO, Cos de Baha и т.н. и Soon Jung във формата емулсия. Да ви кажа, не съм впечатлена от емулсията. Вярно, че има за цел да е базов продукт, без излишни флинтифлюшки, но нито ми действа силно успокояващо, нито виждам някакви други достойнства. С две думи, базов оклузив на прилична цена.

А относно марките от типа на TO, Cos de Baha и т.н. аз лично вече имам едно наум, че ефект я видя, я не. На теория имат перфектни съставки повечето продукти и наистина не би трябвало цената да има значение, та се чудя къде се чупи целият процес...

# 78
  • Sofia
Та докато пекох и варих поизгледах доста клипчета на директор Пи - жената без възраст и боцнах този тонер
https://jolse.com/product/round-lab-1025-dokdo-toner-200ml/18903 … p;display_group=1 нали е на промоция все пак, във 3 видеа го хвали, окичили му една купчина корейски награди, че е the best за чуствителни и сухи кожи,в едно от видеата споменава, че е много добър за гъшата кожа, тъй като не влияе на производството на кератин, та как да устоиш.

И аз го боцнах, за да не остана по-назад. На тайм дийл е. Grin Сложих му и доставка с трак номер, че да видя какво е това велико пътуване..Smiley

# 79
Тайм дийла е от днес, нали! Пак ми показва нула дни.

Така беше със Sulwhasoo онзи ден, не съм куку в крайна сметка. Joy
Valandin, много съжалявам че не се разбрахте с Миша слънцезащитата.. Аз имам една неотворена съм се запасила и преди няколко дена ми свърши другата, та ако искаш ще я купя от тебе да си я ползвам, на мен все още много ми харесва. Пиши ми ако решиш.
Аз направих гаф с Аирол (крем с третиноин) и започнах да се беля носле и около устата. Днес сложих около три пъти PKY тоник-есенцията и два пъти Бонажур тонера, после Бъфет серума на Пурито и накрая една по-мазничка слънцезащита на  Инисфри innisfree Aqua Water Drop Sunscreen SPF50+ PA++++. Та добре ми е сега. Нямам опъване като вчера и беленето спря. Може да има общо, че и снощи доста хидратирах и ползвах Ceramidin на Dr. Jart шийт маска (много хубава бе, браво!) и кожата ми се поуспокои.

# 80
  • Sofia
Това ми показва и на мен

# 81
  • София
За тайм дийла - би трябва ло да виждате, че това са часовете преди започването. По някаква причинна ви реже Before start.

Тайм дийла е от днес, нали! Пак ми показва нула дни.

Така беше със Sulwhasoo онзи ден, не съм куку в крайна сметка. Joy
Valandin, много съжалявам че не се разбрахте с Миша слънцезащитата.. Аз имам една неотворена съм се запасила и преди няколко дена ми свърши другата, та ако искаш ще я купя от тебе да си я ползвам, на мен все още много ми харесва. Пиши ми ако решиш.
Аз направих гаф с Аирол (крем с третиноин) и започнах да се беля носле и около устата. Днес сложих около три пъти PKY тоник-есенцията и два пъти Бонажур тонера, после Бъфет серума на Пурито и накрая една по-мазничка слънцезащита на  Инисфри innisfree Aqua Water Drop Sunscreen SPF50+ PA++++. Та добре ми е сега. Нямам опъване като вчера и беленето спря. Може да има общо, че и снощи доста хидратирах и ползвах Ceramidin на Dr. Jart шийт маска (много хубава бе, браво!) и кожата ми се поуспокои.

# 82
От телефона е, ако има значение. Нооооо пък ти не можеш да си добавяш в кошничката, а аз мога. Joy

# 83
  • София
Да, аз си чакам чинно Innocent Bowtie Innocent

# 84
Какъв е смисълът на тези часове преди началото, ако може и сега да се поръча? Означава ли, че ще стане още по-евтин?

# 85
  • Sofia
Аз мога да поръчам през компютъра и през телефона....Grinning

# 86
  • София
Честно казано никога не бях кликала да поръчвам преди да изтекат часовете, но и няма разлика в цената преди и след това. При това положение нямам представа защо ги слагат въобще Thinking

# 87
При това положение нямам представа защо ги слагат въобще Thinking
Тийзър предполагам. Нали обновиха сайта, вероятно е бъг. Не би трябвало да можем да поръчваме предварително, но..

# 88
А, сакън! Нямам нищо друго, все ще се разберем докато поръчам следващия. Между другото, пак по твоя препоръка гледам към Truecica на Some By Mi.
Стига сте пускали тонери, че ми останаха 2 пръста от 9-те семена на Blithe, а съм си казала, че няма да поръчвам сега Grin

# 89
  • Sofia
На мен последните ми поръчки са само тонери, тонери...сакън да не остана без. Grinning

едит: Това на Some By Mi ми влиза в уишлиста.Grin

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 14:25 от sunattraction

Общи условия

Активация на акаунт