Азиатска козметика и грим 11

• 36 405
  • 770
  •   1
Отговори
# 90
И аз много тонери поръчах. И пак по тонери се заглеждам, но стига. Дебна си любимите за запаси и толкова.
Valandin, не знам как ще ти е Some by mi, но няма да ти щипе на очите. Там миризмата може да те дразни, че е по-силна от обичайното. Мирише на нещо зелено, може би дори на мокра пръст ми мирише. Почти не я ползвам самостоятелно нея. Сега като е горещо я пляскам вместо крем след серума и понеже попива доста добре слагам отгоре някоя химична защита. Толкова ме е страх да не избият петна!

# 91
Момичета, пристигна Green Pair - NACIFIС - тонер, серум и крем.
Помня, че и други дами ги грабнаха на time deal.
Чудя се аз ли ги ползвам грешно, защото засега само тричките продукти слагам и има леко щипкане и при всяка стъпка..
Вие включвате ли и други продукти?

# 92
Отварям сега и гледам 14 отговори и реших, че съм изпуснала някоя голяма прИмоция.
Много ме изкушават пачовете с агаве, решила съм да ги повторя, но поне една кутия да приключа, че да поръчам нови.

За кой продукт на some by mi говорите, че аз май чукча писател, не читател.
Прави ми впечатление, че продуктите на меди пил са паднали навсякъде с едни 20-30% от зимата.

По въпроса с ретинола, покрай гъшата кожа доста корейски видеа изгледах, та концентрация над 0.2% всички казват и показват продукти, които се продават само в аптеките срещу рецепти, предполагам става въпрос за третиноин. Та явно и там ползват третиноин от аптеките, ако искат по-висока концентрация.
Сина ми сега е добре, но като поддържаща грижа трябва постоянно да хидратира  и пази влагата в кожата, ползваме сега dexeryl, предписан от лекарката, обаче ми е много силиконов, та възлагам надежди на тонера на round lab и още нещо хидратиращо мисля да добавя. Дали крема от серията или този с брезова кора, който го дават много хидратиращ и забравих вече кой продукт от серията с брезова кора пак беше накичен с награди, че ми е пълна каша в главата от две нощи гледане на корейски влогъри.

monono, аз поръчах, но още не ми е дошъл,

# 93
Зари, говорим за минералната слънцезащита на SOME BY MI True Cica Mineral 100 Calming Sun Cream SPF50+ PA++++ Писала съм назад за нея, че ми харесва много. А ти ползваш в момента ли пачовете агаве? И ти харесват? Имам една неотворена кутия, но и аз им се чудя сега на Тайм дийл, че съм пристрастена към пачовете сутрин. Някак не мога да се събудя напълно ако не си слож охладени пачове. Отделно им намерих още едно приложение. Grinning Опъвам леко навън частта където изтъняват във форма, която ми харесва и гримирам очите първо. Няма цапотии, нищо. Чиста работа. 

# 94
Cos De BAHA аз ги коментирах и преди и понеже не намерих отзиви, реших да пробвам лично (цената им наистина и незначителна). Приличат много но ТО по описание, но тъй като нищо тяхно не съм ползвала не мога да кажа има ли действително прилика.
Гликоловия серум наистина е по-добър от предишните продукти които съм ползвала, от ретиноловия не знам какво всъщност очаквам (през зимата ползвам третиноин), взех го уж за лятото,но.... Най-добре ще преценя този с ниацинамид, преди имах този на Пурито и сега на Насифик.
Не разбирам много от състави, проверявам ги в cosDna обикновено и гледам да няма отбелязани в червено, но процентно съдържание и взаимодействие между различните съставки не ми говорят нищо. Алоето за мен е много желано, добре ми действа, Catalano ти защо така не го долюбваш?

Аз не разбрах какво очакваш от този ниацинамид? Как всъщност ще прецениш като действието на ниацинамида е....да не кажа никакво, ама изключително слабо. Това не е вещество, което дава някакви видими изменения в кратки срокове.

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 20:22 от Floria

# 95
  • Бургас
Както писах преди, зимата ползвам третиноин, той се води най-силното като въздействие вещество против стареене, но... аз и от него не виждам реално нищо (освен белене по брадичката).
Често се замислям, че аз нищо не виждам като промени по лицето си от каквато и да е козметика. Може би единствено Мелано СС имаше почти видим ефект (избели ми едно пигментно петно на деколтето миналала зима), но и за това не съм сигурна дали не беше просто защото свърши лятото, и общото мазане малко или много помогна. Мажа се фанатично от 18 годишна, сега съм на 43 и нямам бръчки освен една две линии около очите, та през всичките тези години смених много продукти, марки, концепции, не знам кое имаше, и кое нямаше ефект. Кожата ми е мазна плътна и склонна към акне и текущите проблеми с които трябва да се справя са отпускането на контура (за това козметика не помага обаче) и да държа омазняването под контрол. Тук най-вече ми помага корейската козметика,  откакто я ползвам докарах положението до леко мазна кожа без пъпки.
Та по въпроса с ниацинамида, очаквам да се справи не по лошо от другите два които съм ползвала, най-общо казано. Ако не ми предизвика обриви и пъпки, защото е мазен, тежък и лепкав - значи е ок.

# 96
Момичета, пристигна Green Pair - NACIFIС - тонер, серум и крем.
Помня, че и други дами ги грабнаха на time deal.
Чудя се аз ли ги ползвам грешно, защото засега само тричките продукти слагам и има леко щипкане и при всяка стъпка..
Вие включвате ли и други продукти?
И аз ги взех, но не мога да съм полезна - скоро няма да стигна до тях, а и вероятно няма да ги ползвам заедно.

Не забравяй, че е най-добре нови продукти да влизат в рутината постепенно. Може да пробваш първо как е само с един от тях, ако няма реакция, след няколко дни добави следващия и така.

Последна редакция: вт, 06 авг 2019, 02:41 от blixa

# 97
Valandin, не знам как ще ти е Some by mi, но няма да ти щипе на очите. Там миризмата може да те дразни, че е по-силна от обичайното. Мирише на нещо зелено, може би дори на мокра пръст ми мирише. Почти не я ползвам самостоятелно нея. Сега като е горещо я пляскам вместо крем след серума и понеже попива доста добре слагам отгоре някоя химична защита. Толкова ме е страх да не избият петна!

Аз нямам проблеми с миризми, а щом и попива добре - идеално. Само ме е яд, че преди няколко седмици беше 9 долара и нещо, а сега е 10.38 Grinning  Аз извадих пак паркираната през юни ХК на Хада Лабо и, о чудо!, не ми опъва толкова днес. Все така пропускам крем сутрин. 

По въпроса за действието на ниацинамида и кой какво очаква - аз без да съм очаквала каквото и да било магично действие от продукта на Насифик, виждам как петна от дълбоки пъпки избледняват значително по-бързо и то наистина осезаемо. Козметиката е малко на лотариен принцип, кой знае кога ще ти се падна джакпотът Simple Smile

# 98
  • Sofia
Valandin, за кой продукт на Нацифик иде реч?

# 99
Обичния на голяма част от съфорумките Phyto Niacin, който има и витамин Ц в състава:

https://jolse.com/product/nacific-phyto-niacin-whitening-essence … play_group=1#none

# 100
На дъното ми е фито ниацина и ме чака нов. Но първо ще доизразходя Tiam Vita b3 source и повече няма да си правя експерименти като съм доволна от нещо. Не че Тиам не работи, предполагам че си работи чудесно, но е някак по-тeжък, повече като серум. Насифик не го усещам на кожата и не влияе на рутината ми по никакъв начин. Същото направих с вит. С. От скука поръчах Some by mi. Пак същото се получи. Не че е лош, ама...насам пътуват две опаковки Мелано.

Между другото реших да пробвам Sulwhasoo Timetreasure Invigorating Sleeping Mask и Sulwhasoo Timetreasure invigorating eye serum с мострички. Нямам търпение да ги пробвам!

# 101
След едноседмично ползване на innisfree daily mild sunscreen 50 мога да кажа само хубави неща за него - лек немазен крем, който попива бързо без да оставя филм върху кожата, нанася се отново добре без да става на кир, не ми дразни очите /аз разнасям и на клепача/. Има сладникав парфюмен аромат, който може да не се хареса на някои. И вече ще знам да се запасявам с корейска слънцезащита, две европейски купих и ще ги използвам за ръце. Едната на на skincode и една на гарние. Тази на скинкод  - гъста, тежка, мазна и очите ми сълзяха постоянно. А на гарние няма такъв кошмар... все едно разнасяш пясък по лицето си /за първи път ми се случва/. Ето и едно клипче от Jolse за слънцезащитите на инисфрии:
https://youtu.be/hCFCPRA4fWI

# 102
  • Germany

Йен, така като те чета същата работа при мен. Ще наблюдавам какво ползваш за идеи Wink Аз си поръчах едно малко сетче на Manyo Factory, Galactomy Toner+Niacin Essence+Hydrating Ion Lotion. Даже не знам, кога точно ще ги мажа тези неща, но не съм пробвала нищо на марката и ми беше любопитно. Също и A'pieu Hamamelis Cream, който пък уж бил анти-бръчков, но пък и регулирал себума и порите.

# 103
Точно обратно е http://www.innisfreeworld.com/product/productView.do?prdSeq=10811, но пък на мен ми харесва, защото мисля, че защитата която прави е с по-дълъг период т.е. не само 2ч.. Гъст и плътен крем е, но попива и се слива с кожата при нормално нанасяне, идеално е като основа за бб крем или къшън.
Измиването му трябва да е с две стъпки, защото няма шанс да се отмие само с един продукт, понеже остава филм върху кожата.
Следващото лято ще поръчам отново.

Йен, така като те чета същата работа при мен. Ще наблюдавам какво ползваш за идеи Wink Аз си поръчах едно малко сетче на Manyo Factory, Galactomy Toner+Niacin Essence+Hydrating Ion Lotion. Даже не знам, кога точно ще ги мажа тези неща, но не съм пробвала нищо на марката и ми беше любопитно. Също и A'pieu Hamamelis Cream, който пък уж бил анти-бръчков, но пък и регулирал себума и порите.
От най-течното към най-гъстото, така може по-лесно да се ориентираш.

# 104
  • София
От къде купувате Rohto MELANO CC Anti Aging Serum Vitamin C beauty cream stain removal най-изгодно?

Общи условия

Активация на акаунт