Азиатска козметика и грим 11

• 37 109
  • 770
  •   1
Отговори
# 285
Момичета,моля за помощ! От известно време ви чета и поръчах няколко неща от Jolse ,но не откривам чудото за моята кожа.На 44 години съм с една две по изразени бръчки,които не са ми дерт, но порести бузки, често с черни точки и пъпки.Възлагах големи надежди на SOME BY MI AHA BHA PHA 30 Days Miracle Starter Kit Edition ,но 10 дена вече без да ползвам нищо друго не виждам никакъв ефект.Ползвах и една емулсия на ETUDE HOUSE и още десетина продукта от тестери,но нищо не е моето. Ако някоя от вас може да помогне с нещо, което наистина да проработи при мен ще съм много благодарна!
Добре дошла сред нас! Hug
Защо не пробваш нещо на Cosrx? Специализират точно в продуктите за проблемна кожа и имат много неща за пъпки, пори и т.н. Аз  лично съм много доволна от ексфолиращите им тампони в червената опаковка. Като ми излизаха пъпки, обтривах зоната всекидневно, минаваха за отрицателно време.

# 286
WinkДобре заварила !Притеснявам се от специализираните за проблемна кожа, понеже по презумпция са за млада такава да не се пресуша и сбръчкам. Wink

# 287
Благодаря за насоките за кредита. Дайте ми линк към това олио на DHC, че не го намирам.
Emali, добре дошла. Аз също  съм ЗА cosrx.
Ползвала съм киселини и вит с едновременно и мога да кажа, че пресушаване никога не съм получавала. Кожата ми е нормална. Ползвала съм европейска преди време, която ми е изсушавала кожата, но корейската не.

Последна редакция: чт, 15 авг 2019, 18:14 от Анонимен

# 288
Emali, направи си план за цялостна грижа.
В момента от 10 дена само ексфолираш и то в най неподходящия за това сезон. Слънцезащита ползваш ли?
Тези продукти трябва да се съчетават с продукти за хидратация.
Като първа стъпка бих препоръчала едно добро почистване, дали професионално или вкъщи ти си прецени, след като е добре почистена кожата вече ще може да поема продукти, които да подобряват състоянието й.
А резултатите не идват бързо, постоянство си трябва.

# 289
  • Reasonford Manor
Теди: https://www.yesstyle.com/en/dhc-deep-cleansing-oil-200ml-6-7oz/i … ml/pid.1024027539

eмali, двойно почистване при всички случаи ще се отрази добре на черни точки. Ексфолиране с меки киселини. Няма да се пресушиш, ще си надграждаш рутината с повече хидратиращи продукти постепенно.
Този тонер би бил добър избор за начало, има и серум от серията, който е с 4% ниацинамид, прополис, NMF, EGF Heart
Mоже и някакви падове с BHA, за третиране конкретно на зоните с черни точки, или тонер.
И слънцезащита задължително, по много и с подновяване.

Последна редакция: чт, 15 авг 2019, 19:52 от Catalano

# 290
Това за почистването на лицето и аз щях да го предложа, но се въздържах, защото има хора, които се противят на идеята за стискане на порите. Мен лично само това ме спасява от черните точки - ходя на 2-3.месеца, по-често нямам нужда.
Иначе азиатската козметика наистина действа и дава резултат. Последният път като ходих, козметичката ми ме похвали, че кожата ми изглеждала добре обгрижвана и поддържана, и не само "в смисъл, че идваш редовно при мен.". Размазах се от кеф от комплимента. Joy Sweat Smile

# 291
Sambo, да така е, особено във форума има много противници. Аз съм категорично за него. А вече има и доста по-щадящи методи като ултразвуковото, макар че според мен те не заменят механичното направено от добър козметик.
Сега се замислих, че не мога да дам предложение, което да се ограничи в 3-5 продукта.
Аз бих предложила професионално почистване, новата серия на насифик, която е за по мазни кожи, витамин с за тена, дотук станаха 4, обаче трябват поне 1 за почистване, слънцезащита и нещо за околоочния контур, хидратация също трябва, дали с шийт маски или серум.

# 292
Възлагах големи надежди на SOME BY MI AHA BHA PHA 30 Days Miracle Starter Kit Edition ,но 10 дена вече без да ползвам нищо друго не виждам никакъв ефект.

Съмнявам се, че за 10 дни може да се постигне видим ефект, но аз като 50+ с по-скоро суха кожа бих се присъединила от личен опит към препоръките за Cosrx с Cosrx bha blackhead power liquid - http://jolse.com/product/cosrx-bha-blackhead-power-liquid-100-ml/3365/  /BHA по принцип може да се ползва през лятото/ и впоследствие може да се редува с нещо от типа на Isntree Clear Skin 8% AHA Essence - http://jolse.com/product/isntree-clear-skin-8-aha-essence-100ml/ … p;display_group=1 - също лично и успешно изпробвано.

Последна редакция: чт, 15 авг 2019, 20:43 от Vapor

# 293
Много благодаря на всички:hugs: Аз съм с тази кожа цял живот ,като съм правила всички възможни процедури.....до едно време.Правила съм и химичен пилинг ,след  който други кожи се лющеха ,а моята , леко ,само тук-там.Имаше период от години ,в които правех редовно почистване на козметик,ефектът -от ден до пладне.Както и да е,свикнала съм с несъвършенствата на кожата си, но когато попаднах на вашата тема, надеждата за по хубава кожа се завърна.Ще пробвам нещата, които сте препоръчали .Щом няма опасност от пресушаване ,само по добре може да стане.А между другото ,поръчах и на the history стягащ и околоочен.Проблем ли е да ги ползвам с киселините?

# 294
eмali, направи си диамантено микродермабразио но само ако нямаш активни пъпки, акне или ранички.
Ползвай си околоочния с каквото желаеш, докато го нанесеш киселините ще са попили в кожата и ще си нанесла и останалата грижа.

# 295
Ice, ЧРД смях се с глас, но пък си направила впечатление.
Пробвах Innisfree Green Tea Cleansing Oil, не се справи със спиралата ми и в сравнение с това на Skin Watchers, определено не ме спечели. Момичета как подновявате слънцезащитата, когато сте с грим, има ли слънцезащита мист, която може да препоръчате?

# 296
И при мен  Innisfree Green Tea Cleansing Oil не сваля спиралата дори и слънцезащитата не може да отмие.

# 297
Аз съм с мазна и чувствителна кожа с предразположение към бързо замърсяване(черни точки,подкожни).За трите години позлзване на корейска козметика си намерих продуктите за почистване на лице без козметик,това са те:
Tiam Bha Aha Pha toner-минавам с марля за допълнитело ексфолиране.Има спирт в състава,но не ми пречи.
Aha isntree 8%-нанасям след тоника
Cosrx bha-редувам с Аха -та
Нанасям лек тоник ако усетя засушаване,но тъй като това ми е почистващият режим гледам да не слагам нищо.Сутринта хидратирам с поне три тоника и пептидно-прополисовата маска на Sidmool.След около седмица релефът на кожата се е изравнил значително и замърсяванията сами си излизат.

# 298
Благодаря ви момичета, много сте мили! Имах прекрасен ден, пълен с изненади и усмивки, включително благодарение на вас, четяйки ви. Hug

Аз нещо си оплесках рутината напоследък. Последните седмици кожата ми изглежда прекрасно, сияе направо, обаче ..почти всичко ми щипе и някакви странни червени петънца ми излизат около очите и скулите.

# 299
  • Reasonford Manor
обаче ..почти всичко ми щипе и някакви странни червени петънца ми излизат около очите и скулите.
Ти не ползваше ли третиноин?

Общи условия

Активация на акаунт