Азиатска козметика и грим 11

• 35 954
  • 770
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Харесах си нещо и сега седя и се чудя дали го искам толкова, че да си заслужава главоболието с БП. Направо ми прецакаха удоволствието от пазаруването.  Crossing Arms

Зари, получи ли вече тонера на Раунд лаб?

# 631
Да и го ползвам, и на мен и на малкия. Засега мога да кажа, че е доста неутрален и си говори с много неща, но нямам пълни впечатления още.
Ползвам само него на шията под медипийл крема, засега ок, ефект още не виждам, но и вреди няма.
А малкия го мажа по ръцете и под брадичката където му е гъшата кожа, но сега  е добре и поддържам положението и отгоре му слагам овлажняващия крем.

Тоя шербет на ароматика да взема да го отворя да го пробвам, че ще хване да граняса.

# 632
  • София
Зари, много благодаря!  Hug
Дъщеря ми също имаше едно петънце гъша кожа под брадичката с размер на монета от 1 стотинка и се махна след употребата на падовете на Найнтингел с чаено дърво. Сега за лятото спря да ги ползва, че хич не е редовна със слънцезащитата и се надявам да не се появи отново. При вас какво дава резултат?

# 633

Reinа,
с това го мазах изписано от кожния лекар
https://apteka.framar.bg/30005085/%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%B4%D0%B5 … D0%B0%D0%BC%D0%B0

и с това продължавам да го мажа
https://apteka.framar.bg/30018488/%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B5 … -250-%D0%BC%D0%BB,
но ми е някак много силиконово.

За тонера го взех именно за това, че се споменава, че е доказано, че не влияе на производството на кератин, което пък е добре за гъшата кожа.
По разни видеа съм гледала и за този ексфолиант хвалят
http://jolse.com/product/elizavecca-milky-piggy-greentea-salt-bo … p;display_group=1,
но му се чудя нещо.
Сега само го мажа редовно с дехерила и с то с голяма мъка - мрънкане, оплакване, оня ден го оставих сам да се маже с тонера и изля половината върху себе.

# 634
Виола, аз казвам Стайл на Йесстайл. Изобщо забравих за Стайлкореан. Много стайл, много нещо. Grinning Напоследък преглеждам Джолсе и Йесстайл само. Но и с тях ще спра вече, защото наистина се заринах. И резерви много, и изобщо мога поне година да изкарам обилно. Иначе изкушения винаги ще има, знам. А за комплектът гуа ша, вчера FBID1098265583 ми предложи нейния (толкова е мила!) и затова днес не купих.

Някой ползвал ли е Aromatica lively Vita glow sleeping mask? Поръчах я с шербета и пристигнаха вчера (много бързо между другото), обаче маската е направо водна, с пръст не може да се вземе. Тази вечер ще я пробвам.

# 635
И аз да се похваля, вчера получих първата си поръчка от Jolse, която направих на 13 август. Всичко нормално, без ДДС и допълнителни такси. Прави ми впечатление, че за Канада не дава избор за напълно безплатна доставка - или с тракинг за $2.50 или експресната, която е по-скъпа, не знам дали това има значение.
Използвах за първи път шербета на Ароматика снощи, ами многo съм впечатлена, изключително хидратиращ, мекичък бих казала и според мен подходящ за вечерен масаж на лицето. Сложих и една шийт маска на JM solution - Golden Cocoon - също много богата и хидратираща, имаше доста продукт върху маската, и в самото пакетче остана. СПоред вас мога ли да използвам остатъците като есенция на следващия ден?
Много благодаря пак за темата, супер съм доволна от препоръките ви:hibiscus:

# 636
  • София
Зари, благодаря, много полезна информация! Ще си сложа кремчето и тонера в уиш листа, ако отново й се появи да зная какво да взема.

Айс, аз съм хвърлила око точно на нощната маска. Колебая се дали да я поръчам, само защото не ми се занимава с глупостите на БП. Ще съм ти много благодарна да споделиш първи впечатления утре.  Simple Smile

СПоред вас мога ли да използвам остатъците като есенция на следващия ден?
Аз си ги използвам, да. Или мажа директно лице, шия, деколте, ръце, или напоявам пресовано платно и ползвам като маска.

# 637
  • София
Момичета, чета ви редовно, въпреки че не пиша толкова често. Това с митниците ме постресна, но ми свършва измивния гел и заедно с Low PH good morning gel-a на Corsk си взех Есенцията и крема на Бентън, че сега са намалени в Йесстайла. Ще видим дали ще имам честитка Simple Smile

Отделно хванах Йесстайла че надуват двойно цени и после ги намалят на 60% - става въпрос за серума на бентън Snail Bee Ultimate Serum - цената на намалението беше 40$ намалена на 14$. А сега редовната цена е 20$ без намаление. Имам и скрийншоти. Дали ако им пиша ще има някаква реакция?

За Митниците и обединяването на пратни намерих ето това като инфо на сайта на митниците: "По отношение на въпроса дали ако една пратка е разделена на множество отделни пратки, всяка от които е под лимита за облагане с ДДС, трябва да се има предвид, че съгласно § 1, т. 9 от Допълнителните разпоредби на ЗДДС за целите на този закон „стоки с незначителна стойност“ са стоките, чиято пазарна цена е под 30 лв. и доставката им не е част от серия доставки, по които получател е едно и също лице. В тази връзка, когато митническите органи имат основателно съмнение, че една пратка е разделена на няколко, с оглед избягване на заплащане на дължими държавни вземания, същите могат да бъдат задържани и оформени с обща декларация."
Така че явно си е по тяхно усмотрение щом видят че е от един и същ подател.

Да дам мнение за няколко продукта които вече ползвам отдавна, като добавям че съм 35+, смесен тип кожа, тънка, леки мимически бръчки, малко пори;
- SOME BY MI - AHA, BHA, PHA 30 Days Miracle Toner - със смесена кожа съм, тънка и имам малко пори, харесва ми, не опъва, чак чудеса не прави, но имам чуството че е добре почистена и ми намаляха черните точки;
- TONYMOLY - Floria Brightening Peeling Gel - сваля като кир, удобно ми е защото не ми се получава прижулване на кожата, както с механичните ексфолианти, харесва ми. Доста голямо количество е, икономично се използва;
- moonshot - Micro Setting Fit Cushion SPF50+ PA+++ 12g - много леко покритие, колкото да изравни тена, приятен аромат, семи мат ефект, има освежаващо действие за кожата. Много бързо свършва;
- PETITFEE - Black Pearl & Gold Eye Patch - имам тъмни кръгове, нямам бръчки, не забелязвам някаква разлика, но ще си ги доизползвам;
- A'PIEU - Kissable Tint Balm - тон CR02. Мноого ми хареса, не е плътен мат цвят, но придава много приятен естествен цвят на устните, хидратира, не е дълготрайно обаче. Гилзата е красива. Като цяло ми хареса.

За срещата - много ми се иска да дойда, но до средата на септември съм извън столицата. Идеята да носим и да тестваме на място неща много ми допада и я подкрепям.

Това е от мен за сега Simple Smile

# 638
  • София
Използвам другата разновидност - Vege Cleanse (синя на цвят) - и също е доста течна. Остава си по лицето до сутринта, което предполагам е добре, сигурно пази долните слоеве от мацаниците ми да не изветрят Laughing Естествено ако прекаля с количеството става неприятна. По-забележителен ефект не съм забелязала засега.

Някой ползвал ли е Aromatica lively Vita glow sleeping mask? Поръчах я с шербета и пристигнаха вчера (много бързо между другото), обаче маската е направо водна, с пръст не може да се вземе. Тази вечер ще я пробвам.

# 639
Да ви се похваля, днес си взех 2 от пратките безпроблемно от пощенския клон Grinning
Третата, която инцидентно тръгна без tracking number никой не знае къде е. Ще чакаме и ще видим.
От пощите жената не успя да ми каже защо не съм получила смс, но каза че и изглежда като вина от тяхна страна. Но пак - 3 пратки и 0 смс-и? Странно, но все тая. Поуката е да се пускам поръчки без tracking number Grinning

# 640
Отделно хванах Йесстайла че надуват двойно цени и после ги намалят на 60% - става въпрос за серума на бентън Snail Bee Ultimate Serum - цената на намалението беше 40$ намалена на 14$. А сега редовната цена е 20$ без намаление. Имам и скрийншоти. Дали ако им пиша ще има някаква реакция?
Не, реакция няма да има никаква, защото нееднократно сме обсъждали този любим похват (не само) на корейците да пишат разнообразни примамливи цифри и намаления, че да ни подтикнат да купуваме стоката им. Правят го съвсем съзнателно и басирам се, съгласувано. И работи похватчето, определено работи Grinning

# 641
  • Sofia
Момиченца-кокиченца, ето това получих като отговори от Джолсе по моите питанки.

Първо - ще ми направят refund или като store credit за ензимната пудра от юнския мега дийл. Само трябва да си избера какво.

Второ - по питанката с уж направена поръчка, която никъде я няма (от вчерашния мега дийл), отговорът е това -
Скрит текст:
Hello,
According to the record, the payment was for your order no. 20190827-0005288 but the order has not been made successfully.
I can see your payment ( 4E424654CH7743617 ) has been refunded automatically on Paypal already.
It seems there were too many transactions on Jolse Paypal account at that single moment because of the event.
And after that a few payments were completed without successful order and Paypal automatically issued refunds for those orders.
You were not charged for this order and we hope for your understanding on this matter.
Thank you

Трето - за другите ми пратки, които ги няма - пак си чакам да мине периода.

# 642
allian84, никакво внимание няма да ти обърнат от Yesstyle, така че не си губи времето. Веднъж спорих така за намален продукт, който беше с различно намаление извън кошницата и в нея - реално груба тяхна грешка. Измиха си ръцете с различните цени, които дават доставчиците. Не веднъж сме коментирали, че няма никакъв смисъл да се гледат цените от които "уж" са намалени продуктите, както и процентът намаление. Гледаш само крайната сума и преценяваш устройва ли те или не. За сравнение винаги използвам цените в ибей на добрите продавачи. Ако е по-ниска значи е намалена.
Много полезна информацията за обединяването, а и щом е от техния сайт няма да противоречат Hug. Значи нямат никакво право да агрегират пратки от различни изпращачи, което е супер. Иначе, да - на мен ми бяха казали същото, че щом подател и получател е един и същ по тяхно усмотрение сумират.

Последна редакция: ср, 28 авг 2019, 17:23 от Viola Tarakanova

# 643
И аз винаги сравнявам с иБей, независимо какво намаление е написано. Много рядко, само за нещо евтино и незначително не проверявам, защото е все тая.
За тези, които се интересуват за възстановяването на таксите в Йесстайл. Онзи ден отправих искане за възстановяване и вчера съм получила мейл, че го удовлетворяват и ще се отрази в сайта до няколко дена. Като не съм писала нищо в обяснения. Снимка на бележката и още една на пакета. Сума в долари закръглена в тяхна полза, ама пък обща за всичко. Ами много съм доволна така аз! Малко ми се разваля системата със спирането на покупките, но пък напоследък и подаръците са ми все такива, така че чудесно.

# 644
Бърз въпрос - поръчвам си продукт на skin79, който е с подарък шийт маски, при оформяне на поръчката има място за маркиране на подаръка, но не ми позволява да го чекна. Трябва ли задължително да се отбележи или ще ги изпратят и без да го направя?
Редакция: след няколко опита и влизане и излизане от системата успях да чекна маските 🙂

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 11:15 от atom4e

Общи условия

Активация на акаунт