Азиатска козметика и грим 11

• 35 956
  • 770
  •   1
Отговори
# 645
Поръчка на стойност 50лв. от джолсе дойде в пощата днес и току що я взех.

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 10:51 от Анонимен

# 646
  • Sofia
На мен Джолсе ми направиха рифънд за юнската ензимна пудра, която не дойде и аз веднага ги оползотворих в един Миша бб крем. Grin
Този път го пуснах с тракинг, че и другият бб крем може да не дойде хаха.

# 647
цените на Hada Labo в DM
Скрит текст:

# 648
Това явно си е линия разработена специално за западния пазар, защото такива опаковки май не съм срещала на Хада Лабо.
Попаднах на интересно клипче на Джеймс с ревю на част от продуктите на марката.

https://www.youtube.com/watch?v=YwKaWlShkzs

Ето и за Cosrx, плюс едно от Soo
https://www.youtube.com/watch?v=D6s2DzBNyMA
https://www.youtube.com/watch?v=MPJq4CFKV8w

Mария е публикувала полезно IGTV видео с грешки в рутината- възстановяваща и такава с активи.

# 649
Ще мина да разгледам дм, тези опаковки и аз не съм ги виждала, явно  са представени и по друг начин.
Обаче 33 лв измиващ гел и 6 лв маска  - нещо са се поуляли с цените.

# 650
Mария е публикувала полезно IGTV видео с грешки в рутината- възстановяваща и такава с активи.
Може ли линк към това видео?

# 651
# 652
  • София
Някой ползвал ли е Aromatica lively Vita glow sleeping mask? Поръчах я с шербета и пристигнаха вчера (много бързо между другото), обаче маската е направо водна, с пръст не може да се вземе. Тази вечер ще я пробвам.
Айс, успя ли да я пробваш? Би ли споделила първи впечатления, че и аз съм й хвърлила око.

# 653
Reina, пробвах я снощи, да. Както вече казах доста водна и трябва с шпатулката да се вземе. Няма миризма. Загребано с шпатулката за едната буза се оказа достатъчно за цялото лице, трябва внимателно да се слага. Заради хубавата водна основа минах отгоре с безиглената мезотерапия и забелязах, че попи по-бързо от местата, където не бях минала с уреда, като нос например. Леко лепнеше, но някак не ме подразни. Измих си ръцете и свърших някои домакински неща за около 15-20 минути и пак си проверих лицето. Беше попила по-добре и почти не лепнеше. Имах стресова сутрин днес и нямах възможност да се огледам добре преди душа, но сякаш ми беше мека и нежна кожата (реално всяка сутрин ми е такава, защото винаги слагам маска вечер). Ако не бързаш да я поръчваш изчакай и тази вечер да я пробвам и да пиша утре, защото не съм съвсем сигурна. Засега ми е малко посредствена. Не лоша, в никакъв случай, но нищо уау. Примерно като оризовата на Cosrx, от която не съм особено впечатлена.
Viola, мерси за линка.

# 654
  • София
Бърз въпрос - поръчвам си продукт на skin79, който е с подарък шийт маски, при оформяне на поръчката има място за маркиране на подаръка, но не ми позволява да го чекна. Трябва ли задължително да се отбележи или ще ги изпратят и без да го направя?
Редакция: след няколко опита и влизане и излизане от системата успях да чекна маските 🙂

От jolse ли поръча? Защото аз се опитвам едни кремове с подарък глос да поръчам, пише да си чекна подаръка, но не става. И се чудя да поръчам ли така, да го мъча ли пак. Влизах излизах, за момента не става. Сега мисля от телефона да пробвам

# 655
  • София
Ice, много, много благодаря! Свикнала съм да ползвам шпатулка, когато продуктът е в бурканче, така че консистенцията не ме притеснява, стига маската да си заслужава. С удоволствие ще изчакам до утре, офертата е валидна още два-три дни и не бързам, много ти благодаря още веднъж!  bouquet

# 656
Мария Серт виждам показва европейски и американски брандове и то от най-високия ценови клас.

# 657
Мария от няколко месеца се преориентира значително към западна козметика от висок клас. Не че е лошо, просто сменя фокуса.

Това наистина е западната серия на Хада Лабо, виждала съм тези опаковки по видеа на английски блогъри, но не мога да коментирам разлики в състава. Gothamista имаше едно видео с англичанката Nadine Baggot и коментираха там и неща на Хада, та може и нещо за състава да са обсъждали.

# 658
Бърз въпрос - поръчвам си продукт на skin79, който е с подарък шийт маски, при оформяне на поръчката има място за маркиране на подаръка, но не ми позволява да го чекна. Трябва ли задължително да се отбележи или ще ги изпратят и без да го направя?
Редакция: след няколко опита и влизане и излизане от системата успях да чекна маските 🙂

От jolse ли поръча? Защото аз се опитвам едни кремове с подарък глос да поръчам, пише да си чекна подаръка, но не става. И се чудя да поръчам ли така, да го мъча ли пак. Влизах излизах, за момента не става. Сега мисля от телефона да пробвам
След плащането става Simple Smile

# 659
Момичета, поръчах ей така на късмет някакви маски от Sulwhasoo, по-точно Ovrnight vitalizing mask. Някой да ги е използвал ако може да каже нещо за тях? Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт