Горещо слънце вече грее, парка зеленее, ЮНЧЕТО на мама гука и се смее №2

• 21 742
  • 847
  •   1
Отговори
# 615
Аз знам, че докато си болна е хубаво да кърмиш. Така детето получава антитела без да се разболява чрез теб. И мен гърло ме мъчеше около седмица но до темп. не се стигна. Приятелка ме посъветва да правя гаргара чат пат с листерин и междодругото доста облекчи положението.

Аз кърмя момиченце и тя си папка с кеф от гърда. От шише съм давала навън, но много бързо го смуква и после повръща повечко. Нашите акита са доста редки, но щом не попива всичко в памперса мисля че не е притеснително. Иначе са цвят горчица.

Последна редакция: пн, 19 авг 2019, 23:19 от ronisset

# 616
Момичета, и аз съм с температура от днес, едната гърда ме боли много ..мисля ,че е мастит..😔леко изцедих ,но сега като че ли още повече ме боли...какво ще кажете да давам ли тази болезнената гърда или само да я цедя...да не го заразя нещо..🍀

# 617
Момичета , как са нослетата на вашите бебчета?имат ли сополки , кога , колко , почиствате ли всеки ден...питам понеже днес уж на ваксина трябва да сме , но изкарах едно две сополчета на моята бебка ...

# 618
Всеки ден и вадя сополчета. Не са много 1-2 белички или прозрачни. Бебка киха и понякога кашля, но ми се струва че просто се задавя. И аз се чудя дали е ок за ваксини, на нас ни предстоят на 27ми.

# 619
  • София
Здравейте,
Ditmade желая бързо да ти мине вируса. Температурата не мисля, че пречи на кърменето.
Kalidasa ако е запушен канал пий лецитин, знам че в такива случаи е задължително бебето да суче от проблемната, най- бързо се оправя със сукане.
Сополки вадя понякога, бели. Аз цвъцам тонимер на всяка смяна на памперса и ако тръгне да киха и запушвам едната ноздричка, а тя изкихва сопола на другата. Или пък като е по корем , гравитацията понякога помага сополките да слязат надолу. Тези бели сополи не са пречка за ваксините.

# 620
  • София
Аз пръскам стеримар сутрин или просто капя физ. Р-р от ампулка. После почиствам с клечка за уши. Винаги вадя по един два бели сопола, не са проблем.
Моя човек има проблем с два три нокъта. Постоянно врастват в кожата и се зачервява, вероятно го и боли. Хем гледам да ги режа не чног къси и заоблени, но без резултат. При баткото такива проблеми не съм имала. Мажа с риванол, но май трябва компрес направо да слагам...

# 621
  • София
Вчера по повод ноктите попаднах на една бебешка пила за нокти, но са ми много 50 лв. за тая глезотийка. Казва се baby nail thumble,   има я в eBay. Не съм проверявала при китайците, че там 2 месеца отиват за доставка.
Моята госпожица се сърди като ги режем.

# 622
  • София
А , той и Явката никак не е доволен като взема да режа нокти, но все още няма много избор. С баткото това беше страшна драма до към година и половина-две. Сега на две и половина почти, вече дава, защото разбира от пазарлък и все има с какво да го принудя.

# 623
Аз ги режа докато спи , тогава ми е най лесно. През останалото време , хем не дава хем мен ме е страх докато шава да не я порежа.Ние днес отлагаме ваксините , че нашата лекарка я няма. Чак за 2ри септември каза. Не било проблем ,че малко по късно ще се сложи.

# 624
Момичета, ние на два месеца сшожихме три ваксини - бцж, многовалентната и пневмококовата. Има ли някои от вас сложили ротарикса да кажем на 2 месеца и половина? Доколкото знач първия прием трябва да е до 15та седмица, но не знам вярно ли е.

# 625
Пак съм аз. Направо ми писна вече нещо да ми има. Миналия месец ми дойде всичко беше наред. Ходих и при АГ. После започнах да кървя по малко наплаших се пусках урина за всеки случай да не е нещо друго, но не. Както й да е, спрях да кървя и от днес пак се започна едно кафеникаво зацапване. Моля успокоите ме, че има още някой като мен и е нормално, че вече ми писна да се притеснявам за всичко. 😞😟

# 626
Пак съм аз. Направо ми писна вече нещо да ми има. Миналия месец ми дойде всичко беше наред. Ходих и при АГ. После започнах да кървя по малко наплаших се пусках урина за всеки случай да не е нещо друго, но не. Както й да е, спрях да кървя и от днес пак се започна едно кафеникаво зацапване. Моля успокоите ме, че има още някой като мен и е нормално, че вече ми писна да се притеснявам за всичко. 😞😟
на мен. Не знам дали беше или не беше цикъл. Прицапа ми няколко дена. Спря. После пак започна първо кръв после пак кафеникаво. сега имам жълтеникаво.

# 627
Вчера станахме на 2 месеца и ни дадоха ротарикс ваксината.

Относно болно гърло може да е странно но аз с гранофорин се опрявях на 2 пъти за един ден с припомните се влачих цяла седмица.

# 628
При мен е подобно положението. След 3 месеца от операцията кафеникаво течение по няколко капки вече 3-ти един.
Първо бяха лохии, после светло/ярко жълто, после спря. След това кафеникаво, помислих, че ми дойде, но спря. И сега пак кафеникаво хах. Пак помислих, че ми дойде, но май не е.

# 629
Здравейте! Да ви питам кога изкарате бебчовците? Ние излизаме два пъти. Един път в 8:30 и после привечер. Та се чудех дали сутрешната не ни е много ранна

Общи условия

Активация на акаунт