Спам тема (вън е жега и пече, а на нас ни се ...) от 01.08 до 31.08

• 45 885
  • 4 225
  •   1
Отговори
# 4 125
  • над кукувичето гнездо
Багажът е готов (почти), пия ено, че да може да се спи, докато мятам деЦки филмчета на флаш. Тази седмица толкова работа отметнах, та в главата ми само се прожектират разни списъци със задачи и неща за подготвяне.
От предишното море имах подробен списък, но някой го е бастисал, а сега бях изпаднала в някаква паника, граничеща със ступор и изобщо не можах да изготвя нов. Scream Дано не съм забравила нещо, за което да ме е яд.

Но поне официално вече се смята, че операцията на синчето преди месец е била успешна. Sunglasses

# 4 126
  • Тра-ла-ла
Как си мечтая да пия самотно. Бактън от хора, бактън от социални контакти напоследък. TrollfaceТъкмо реших, че тази вечер ще мързелувам с двулитровка...ииии фани тоя вайбър, месинджъра църка, "ще гледаш ли Малчо тази вечер?" Joy
Ми, шо ти требА и форум. Остай барем с 1-2, ко са набутваш. Са и тука неко шта заговори и стана бирката на чай. Laughing
То никой не можа да ме заговори, че откинах 3 чАса лайв на Вайбъра. Ще въведа тарифа вече Trollface

# 4 127
Добро утро !
Вън си е хладничко и готино, получава се идеално с кафето !
Джу, малчо да не ти пие от бирата, че това те притеснява ?
Кика къде се губи ?
Нещо ви испуснах спатиите в последно време, ама ще наваксам !
Янче, ти каква тортичка каза че имаш направена ?

# 4 128
  • Варна
Разкошно хладно е навън.

Аз пък съм бясна. Едното ми ухо е заглъхнало от два дни. Не ме боли, само не чувам. Вечра правих промивки, има малко напредък. Днес ще правя пак. Ако не друго, дъщерята умира от кеф да ми пълни ухото с капкомера.

# 4 129
Добро утро!
Да, снощи бях на РД, бързо се прибрах. Аз нали съм осен всичко и на почивка, та съжалих, че правих гимнастика да ходя от Камчия на Варна....
Ужасни мъже има......

# 4 130
  • Агент под прикритие
Уффф, добро утро!
На долната улица пак се разтропаха с ремонтите и много съжалявам, че нямам какво да метна натам...
Иначе приятно хладно навън.

Последна редакция: сб, 31 авг 2019, 09:25 от Phoenix Wright

# 4 131
  • София
Добро утро!
Сама си се събудих днес! Явно тия, дето тропат по градината, днес почиват.
Довечера си идва малката. Нямам търпение да си я взема! Днес ще й сготвя любимото.

Хайче, бързо да се оправяш!

Иса, браво за операцията! Аз съм преживяла една уж лека операция с големия, още си спомням ужаса, който преживях. Но и той беше бебе.
Много весело да си изкарате! Важното е парите да вземеш😄.

Лан, теб те хвана някаква липса.

И Холдън го няма. Да не го е завлякла някоя фея в горите?

# 4 132
Холдъна, Кика - липсват. И Джу липсваше, мъ съ появи. Тъкмо щех да я обвиня чей фанала горите с Кумчо Вълчо. Joy
Реа, идиоти секви, ни съ идосвай. Жалко само, че си нямала план Б.
Исе, най-често забравям термометъра (за всеки случай помъквам и него). И правя списък само за нещата, които ми трябват до последния момент. Grinning Обаче, Дайс е права, парите дан забраиш. Че и тва ми се е случвало. Усетих се в Бургас. Joy
Агенте, при тебе не действа ли тактиката: ставаш, затваряш прозорци и врати дет що има и пак се мяташ у леглото? Grinning
Хайче, сигурно некой климатик ти е дошъл в повече. Гърло, нос - у ред ли са ти?
И ДУ! От тръстиката. Нема да казвам, че пак ми се спи. Joy Ям вече, кат първо нахраних котките и метох и улицата. Joy Ми хубаво е да се пораздвижиш сутрин. Grinning

# 4 133
  • Агент под прикритие
Ти пък голяма тактика изкара. Заради някои, които не им се спи рано сутрин, да взема да се издуша? Joy
Тя щетата е нанесена вече, като се събудя веднъж и след това не мога да заспя.

Последна редакция: сб, 31 авг 2019, 09:42 от Phoenix Wright

# 4 134
  • Варна
Не, не е от климатик. Не съм болна. Изобщо аз напоследък не боледувам изобщо дори и от прости настинки. Това ми се е случвало и преди.

Направих промивки с топла вода и го отпуших. А аз се чудих защо преди няколко години мой познат, отличен УНГ, ми каза, че уши не се чистят с клечки. Тогава се изцъклих ама сега ми е ясно вече.

# 4 135
  • София
Мм само със спирт ги чисти.

# 4 136
  • Варна
Ама спирта с клечка ли, Миднайт? Защото след като прочетох в нета, на много места пише, че  с клечка само се натиква още по-навътре ушната кал, колкото и да е малко. А всъщност организма си имал механизъм да я избутва навън и трябвало човек да изчака, да не бърка вътре и да чисти с клечка само ушната мида, без да я вре навътре. Ако нещо навътре имало, с промивка ставала работата. Като гледам, май си е вярно.

# 4 137
  • София
О,не клечки не ползва,а какви парчета съм виждала да вади,ужас ти казвам.Само го сипва.

# 4 138
Хай, в аптеките има едни восъчни фунии за уши, които се палят и изкарват невъобразимо количество ушна кал, както и вода, ако има. Пробвай, ако искаш, аз така се оправих.
Иначе, добро утро! Днес ще е ден за подреждане, разходка и пазар, дано не е жега

# 4 139
Не, не е от климатик. Не съм болна. Изобщо аз напоследък не боледувам изобщо дори и от прости настинки. Това ми се е случвало и преди.

Направих промивки с топла вода и го отпуших. А аз се чудих защо преди няколко години мой познат, отличен УНГ, ми каза, че уши не се чистят с клечки. Тогава се изцъклих ама сега ми е ясно вече.
Спомням си, че като много малка баба ми ме води при някаква възрастна жена да ми прочистят ушите... Хартия, навита на фунийка и според мен омазана с течен восък., подпалена и втъкната в ухото ми.  После я развиха и още си спомням какво имаше изтеглено.

Общи условия

Активация на акаунт