Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (89) - август 2019

• 122 856
  • 2 461
  •   1
Отговори
# 105
Мен ме няма в спаркс. Как пък толкова време нищичко не успях да спечеля от тях?! 🥺

# 106
За първи път печеля от Спаркс - средна пица Доминос. В другите, споменавани в темата игри, нямам късмет. Чакам днес и теглене от пробиотиците Waya, където участвах.

# 107
И мен ме няма в Спаркса...много исках кърпа...

# 108
  • София
Изпратиха ми имейл от Олимпус. Много са бързи.

# 109
  • София
Прекрасно каръшко начало на месеца - отникъде нищо. 😆 Пеневи сто процента имат човек от фирмата, обслужваща Лидл, не са пропуснали игра без печалба.   

# 110
  • Вестерос
Да и за мен е така, нищо и в лидл и спаркса...

# 111
Пеневи-Димитрови със сигурност имат хакер в родата  Mr. Green

# 112
Знаете ли какъв е срока за доставка на тонколонките на КитКат от последната игра? Не мога да се ориентирам в правилата..

В Лили при покупка на пеленки Pufies максипак 48, 56, 66 или 74 на касата дават скреч-карта с възможни награди - мокри кърпички, картонен пъзел, гифт карта. Срок на промоцията - до 31 август.

И игра на Кока Кола с награди - шезлонги, изисква публикации във фейсбук/инстаграм и снимки в Бургас: https://www.coca-cola.bg/oficialni-pravila-na-igri-i-promocii/of … zlong-s-coca-cola

# 113
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Еееееее.........нищо от Спаркса.Толкова много искаше детето пояс,уви!

# 114
И мен ме няма в Спаркса..
5:0 за Морени,искам слушалки ...не фотоапарат...имам си от Милка...ще пробвам пак когато събера 5 опаковки.
Чакам и аз с нетърпение печелившите от Марети.. .
За колонките от Нестле срока мисля,че е 30 дни...

# 115
Късметлийски месец!Пробвах в морени ,но няма за мен слушалки.Обадиха ми се от Лео експрес за пратка ,но не бях в къщи и не си я взех ,пък забравих да питам и какво ми носят ,но сигурно е раницата от престиж.

# 116
Milka днес ли трябваше да теглят?

# 117
  • Сливен
Да се включа към победителите.

# 118
Аз си виждам имейла в Олимпус, но още не са ми пратили имейл, има ли и други на които не са им пратили?

# 119
имам билет за кино от My sparx

Общи условия

Активация на акаунт