Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (89) - август 2019

• 121 716
  • 2 461
  •   1
Отговори
# 2 205
  • Вестерос
На нм редовно разделят пратките на две, три. Може и спортдепо да са така Simple Smile

# 2 206
Tiffany  във Варна разнасят наградите от кока кола. Днес получих дъската.

# 2 207
  • Вестерос
Meрси, Валида, моите мин. седмица дойдоха.

# 2 208
Попаднах на тази игра. Но кои са участващите магазини?
https://chio.bg/promotions

# 2 209
  • Варна
Момичета,знам че е повтаряне много пъти,но кой е кода на Прингълс.Намирам само от долната външна страна.С L kойто започва,но като го въведа ми дава, че е грешен.

# 2 210
Момичета,знам че е повтаряне много пъти,но кой е кода на Прингълс.Намирам само от долната външна страна.С L kойто започва,но като го въведа ми дава, че е грешен.
Твърде възможно е да си взела грешна кутия, която да не е за тази промоция. Погледни каква картинка има на нея!
Освен това има време през което можеш да регистрираш- 11.00-19.00 часа

# 2 211
  • Варна
От актуалната промоция е.Опитах се да го регистрирам в 19.15ч.Може би е за това.

# 2 212
Много съм разочарована от куриерска фирма ин тайм.Днес ми се обадиха да потвърдя ,че съм получила наградата си от кока кола.Аз не съм получила нищо все още и даже щях да звъня да питам кк какво става тъй като минаха 45 дни.Сега казаха ,че ще търсят къде са ми запиляли наградите.Дано да си ги получа.

# 2 213

Да се похваля - на екскурзия сме и си спечелих чаша, но нямаха и ми дадоха кутия 😄😁 едва се съгласиха с мен, че щом има флаер има и игра 😄😁😄 и клошарски си събирам капачки КК и трупам още ваучери 😉 (както и други съфорумки вече си и купувам)

# 2 214
  • Варна
Преди малко получих мейл от Спорт Депото, че поръчка еди коя си е изпратена, обаче в таблицата в мейла виждам само един брой анцунг и 7 броя тетрадки някакви  Thinking

А аз съм поръчала още неща, 1 комплект анцунг, 1 долнище, 1 къси панталонки, 1 тениска и 1 раница, като имам и да доплащам още с наложен платеж. Писах им в чата, а те ми обясняват, че тетрадките са подарък към другия артикул. Добре, питах ги ще си получа ли и останалите неща, които съм поръчала, тъй като поръчката пише, че е приключена и изпратена, пък всъщност е само 1 анцунг, тоест не е пълна. Сега чакам отговор, който позакъснява, дали не са се оплели яко с тези поръчки не знам...

Същата работа е и при мен, имам поръчани 3 неща, а получих имейл за едното от тях + ваучер от кока кола Simple Smile + 2 бр. тетрадки. Странна работа, много ми е любопитно какво точно ще получа. Ти на чата ли им писа?

# 2 215
Здравейте, подарявам абонамент за един месец от платформата за аудио и е-книги Storytel. При интерес на лс Stuck Out Tongue Winking Eye
Подарен  😆

Последна редакция: ср, 28 авг 2019, 21:37 от s.tafrova

# 2 216
chockolina, на чата. Ама не получих отговор ни там ни на мейла. Ще чакам, ще видя какво ще стане. Преди малко пък си проверих номера на товарителницата в Еконт, пише че пратка с такъв номер не съществува. Thinking

# 2 217
От 2-3 дни забелязвам, че дава само по пет лева и мнооого рядко - 10 лева в спаркса. Някой от Вас печелил ли е 10 или 20 лева в близките дни? =)

# 2 218
  • Варна
mimeto98, благодаря, писах им и аз там. За пратката провери в сайта на Спиди, не на Еконт.

# 2 219
Само по 5 дава. Не знам на някой да е дало 10 тези дни

Общи условия

Активация на акаунт