Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (89) - август 2019

• 121 880
  • 2 461
  •   1
Отговори
# 2 310
Здравейте ,имам проблем със поръчката въвеждам три ваучера и ми изписва поръчката не може да бъде изпълнена не отговарям на условията на този ваучер .Има ли ограничение колко ваучера да се въвеждат.
Въведи буквите от кода със ГЛАВНИ букви.

# 2 311
  • София
Здравейте ,имам проблем със поръчката въвеждам три ваучера и ми изписва поръчката не може да бъде изпълнена не отговарям на условията на този ваучер .Има ли ограничение колко ваучера да се въвеждат.

Буква "О" е нула Simple Smile

# 2 312
  • София
В някоя Била в София дали има останали купички от тези на Дисни? Тази седмица проверих общо 7 магазина - никъде не открих.

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 21:45 от menyanthe

# 2 313
  • София
MM e взел вчера от Фантастико на бул. Бъкстон.

# 2 314
  • София
MM e взел вчера от Фантастико на бул. Бъкстон.

Редактирах се - имах предвид купичките на Дисни, с точките.

# 2 315
  • София
Някой да иска код от Фюзтий?
ДАДЕН.

# 2 316
Някой да иска код от Фюзтий?
ДАДЕН.
Да ако може.

# 2 317
Някой, да продава плажната хавлия на Кока Кола ?

# 2 318

Буква "О" е нула Simple Smile

# 2 319

Да се похваля - на екскурзия сме и си спечелих чаша, но нямаха и ми дадоха кутия 😄😁 едва се съгласиха с мен, че щом има флаер има и игра 😄😁😄 и клошарски си събирам капачки КК и трупам още ваучери 😉 (както и други съфорумки вече си и купувам)

Коя е играта?Нещо не я намирам.

Играта е с покупка над 5 лева Милка, Орео и Белвита и се търка скреч карта. В Кюстендил я има в Кауфланд, но там все греда. Има и игра с награди чаши КК, при покупка на 2*2литра, пак е скреч.

# 2 320
# 2 321
има качени печеливши в старопрамен
https://www.strahotenvkus.bg/winners.php

# 2 322
# 2 323
  • софия

Да се похваля - на екскурзия сме и си спечелих чаша, но нямаха и ми дадоха кутия  едва се съгласиха с мен, че щом има флаер има и игра  и клошарски си събирам капачки КК и трупам още ваучери  (както и други съфорумки вече си и купувам)

Коя е играта?Нещо не я намирам.
Играта е с покупка над 5 лева Милка, Орео и Белвита и се търка скреч карта.
Вчера имаше етикетче във Фантастико.

# 2 324

Някой открил ли е участващ обект за София?

Общи условия

Активация на акаунт