Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (89) - август 2019

• 122 894
  • 2 461
  •   1
Отговори
# 165
  • при късмета
Като казахте раница с ученически принадлежности, та се сетих, че една книжарница (май са верига, ама не помня името), 3 години подред имат промоция, ако купиш раница на определена фирма, ти дават ученически принадлежности за същата цена. Книжарницата е при училището на детето и лятото нямам път натам, но дано се сетя да се разходя до там до десетина дни, да видя дали и тази година ще я има

# 166
  • Перник
И аз днес ходих до Лили за дезодоранти ФА и при нас нямаше скреч карти /за Перник/ Каза ми да си запазя бележката и да отида другата седмица.

В Спаркс така се надявах на кърпа, но....

# 167
А аз се надявах на пояс от 100 бр няма за мен ...Cry

# 168
Като казахте раница с ученически принадлежности, та се сетих, че една книжарница (май са верига, ама не помня името), 3 години подред имат промоция, ако купиш раница на определена фирма, ти дават ученически принадлежности за същата цена. Книжарницата е при училището на детето и лятото нямам път натам, но дано се сетя да се разходя до там до десетина дни, да видя дали и тази година ще я има

Ма ко, ще чакам да споделиш ако научиш подробности.
Стягам ученички и ще ми дойде идеално.

# 169
При мен не излизат печелившите за КФС в Спаркса, а вие виждате ли ги ? Май трябва да им пишем, че ги няма!

# 170
  • Сандански
За кфс спечелилите имат известие в профила си Simple Smile

# 171
Има ли някой който още не си е получил раницата от Престиж?
Аз

# 172
  • София

Ма ко, ще чакам да споделиш ако научиш подробности.
Стягам ученички и ще ми дойде идеално.

Книжарницата е ART PLUS

# 173
От Милка изпращат съобщения по пощите на спечелилите.
Хубав и късметлийски месец и от мен!

# 174
Мрънкам ...С 5 кода на Морени и не печеля... Не стига,че едвам ги ям,ами и не печеля..То няма смисъл... По добре да си купя малки безжични за 10лв...От Fuztea ми остава още една капачка и ако и там не спечеля,спирам с покупките.. По-добре да си купя козметика,дрехи Simple Smile 

# 175
От Милка изпращат съобщения по пощите на спечелилите.
Хубав и късметлийски месец и от мен!
Еми не, няма имейл. От вчера нищо. Остана само Марети, които щели да обявяват чак на 09.08.
На всичкото отгоре ми спадна ентусиазма за буркани на Милка, като прочетох, че всичките 350 били с дядото, а него най не го харесвам.
Ужасна скука, а морето ще е чак на 19.08.
Мрън, мрън
ПП. Морени ядем, но не и лятото. Имах 4 кода, рег. 2, един запилях някъде, ще ги направя 5 и приключвам.

# 176
Регистрирах 5 морени, не спечелих. Сега, като регистрирам още 5, за каква награда ще участвам?

# 177
Последните печеливши на Милка.
https://milka-promo.bg/winners/umbrella
С три бележки участвах и няма чадър за мен CryJoyCry

# 178
Те тези от Лилито само пускат игри със скреч карти да подлъжат хората да купуват и после "ама свършиха картите, свършиха наградите". Повече не смятам да им участвам в игрите. Няма да се разкарвам напразно до магазина.

# 179
  • Варна
Да се оплача и аз от Лилд. Специално ходих на 31ви да пазаря, регистрирах бележката и нямам мейл за потвърждение.
Писах им на следващия ден с въпрос включена ли съм в томболата и защо нямам мейл - отговор Играта приключи.
Яд ме е че нямам скрийншот от регистрацията на бележката. Разбира се избълвах възмущението си и писах, че ще пусна жалба за некоректно проведената им игра, но като нямам черно на бяло нищо само с ядосването ще си остана.

Общи условия

Активация на акаунт