Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (89) - август 2019

• 121 884
  • 2 461
  •   1
Отговори
# 2 010
От играта на Персил спечелих цветоулавящи кърпички.Ако някой се интересува от тази игра в Пловдив Слънчеви лъчи има скреч карти.

# 2 011
Днес прстигна поръчката от моя ваучер. Объркали са цвета на едните маратонки за ММ. Изпратили му с искрящо зелена подметка  Laughing вместо с черна.

# 2 012
Уф, не знам какво да правя. От Морени получих шаблонен отговор като предишния. Пълен игнор от тях. Даже ми дават същия телефон да съм се обадила. Личи си, че дори не са си направили труда да ми прочетат имейла.
Пробвай на този имайл да им пишеш:
bgconsumer@mdlz.com
Преди време като имах проблем, пишеш на управителката на Монделийз за България, ама не помня на кой имейл. Тя обръща повече внимание на оплакванията. Не отговаря лично, но ги праща в който трябва отдел и те връщат отговор.

# 2 013
Подарявам код на fuzetea.
Подарен.

# 2 014
  • Вестерос
На морени играта до кога беше?

# 2 015
Някой има ли нужда от 6 т. на Верея ? Мога да ги пратя по пощата.
Dee_Dee?
Морени е до 30.09

# 2 016
# 2 017
  • Сливен
Разцъквам из Спаркса и попадам на интересни коментари.

# 2 018
  • София
Е, те и тук поне трима души си казаха, че са направили по 3-4-5-6-700 лв, та е ясно, че има хора с по хх профила. Докато такива обират наградите, другите ще са с пръст в уста. Пуста лакомия...
П.С. такива са на нивото на клана, че и по-ниско даже.

# 2 019
Точките на Верея са обещани!

# 2 020
След валежа на ваучери миналия четвъртък някой по-голям ваучер от  5лв, печелил ли е?

# 2 021
  • Русе
Тц..нито веднъж. Дали свършиха?

# 2 022
Здравейте, най -накрая да взема одеялото на Марети. И аз днес реших да участвам за играта на Персил. Отивам в магазина и продавачката ми казва ,че  скреч картата е срещу покупка над 10.00 лв и влизаме в спор. Колежката й дойде и ми подаде тесте от което да си изтегля , надписа беше " Печелиш продукт" . Аз се изненадах като ми дадоха цветоулавящи кърпички" Това са оставили организаторите за награди" беше отговора. Чудя се дали да не им звънна на организаторите и да ги питам? След споровете забравих да питам за кутията за касови бележки , а и се притесних да не би да ми скъсат бележката,но ще мина и ще я пусна друг ден.

# 2 023
Трябва да е посочен продукта на скреч картата. В правилата пише така. "Печелиш продукт Persil/Silan/K2R" . Не съм се включила още, защото в моя град само Лайф участват по списък, но в магазина няма игра засега.

# 2 024

Ако имате проблеми с касиерките при участието си в играта на Персил-покажете им тази част от правилата или се обадете на посочения тел.
15.1. Моментните награди ще бъдат раздавани срещу покупка от участника на продукти,
участващи в промоцията, на стойност минимум 6,49 (шест и четиридесет и девет) лв. от
участващ търговски обект и теглене на скреч карта с надпис „Печелиш продукт Persil!”,
„Печелиш продукт Silan!” или „Печелиш продукт K2R!”.
15.2. При въпроси, свързани с моментните награди, участниците може да получат повече
информация на телефон: +359 888 628 850 или на e-mail: petar.kalotov@henkel.com

Общи условия

Активация на акаунт