Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (89) - август 2019

• 121 912
  • 2 461
  •   1
Отговори
# 2 040
Слушалките са му пред разваляне. Разчитах на Морени, но вече минах 60 кода и не знам...,ще помисля малко и ще пиша ако кодът е свободен още.

# 2 041
Я да попитам тези, които поръчаха онлайн от спорт депото, когато статута на поръчката е приключена, значи че ще пристигне скоро? (за първи път поръчвам от там). Виждам и номер на товарителница, но нищо не ми излиза по нея
Товарителницата може да се проследи в сайта на Спиди.
Моята там си я следях и знаех кога ще ми пристигне пратката.

# 2 042
Я да попитам тези, които поръчаха онлайн от спорт депото, когато статута на поръчката е приключена, значи че ще пристигне скоро? (за първи път поръчвам от там). Виждам и номер на товарителница, но нищо не ми излиза по нея
А който все още няма товарителница (поръчката е направена в четвъртък)? Simple Smile

# 2 043
А който все още няма товарителница (поръчката е направена в четвъртък)? Simple Smile
Ами ще чакаш. Wink

# 2 044
  • София
Писах, че получих мейли за товарителница и че продуктите са изпратени, след като вече бях получила пратката.

# 2 045
Подарявам кодове от спечелени награди на Fuzetea за:
     - абонамент за аудиокниги от Storytel - 2 бр   -  подарени
     - ваучер за филм от Rakuten TV - 2 бр
      - код за 40% отстъпка за всички продукти на Skullcandy - 2бр
Ако някои се интересува да пише на лични.

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 14:24 от rosicapi

# 2 046
От Спорт депо поръчах в неделя към 22ч и поръчката ми пристига днес, за мен е доста бързо. Поръчах от комплектите раница и маратонки, който някой сподели тук, за което благодаря! Не хванах валящите ваучери, но с доста труд и ровене си спечелих 95 лв на по 5лв Simple Smile

# 2 047
И аз поръчах от Спорт Депо, Неделя. Днес дойде.

# 2 048
А аз поръчах в четвъртък и още я няма. Confused

# 2 049
И моята заявка е от четвъртък, но даже не знам къде да следя за статуса й. И Еконт пращат ли смс все още за налична пратка?

# 2 050
Моята поръчка е от петък. Притеснява ме факта, че имам номер на товарителница, но в Еконт няма нищо за нея (като знам Еконта, да не се обърка нещо... Но пък са ми удобни, че имат офис до нас и дори да ме няма, ще я оставят в него)

# 2 051
Те работят със Спиди, не с еконт

# 2 052
До кога приемаше кодове и до кога важаха за mysparx?Обсъждахте го тези дни,но сега съм заинтересована вече и тогава не запомних 😊

# 2 053
До кога приемаше кодове и до кога важаха за mysparx?Обсъждахте го тези дни,но сега съм заинтересована вече и тогава не запомних 😊

ЧАСТ 5. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПРОМОЦИЯТА

5.1. Промоцията стартира на 08.07.2019 г. и продължава до 19.09.2019 г.

# 2 054
Те работят със Спиди, не с еконт
Имаш опция да избираш - Спиди или Еконт.
От Спорт депо поръчах в неделя към 22ч и поръчката ми пристига днес, за мен е доста бързо. Поръчах от комплектите раница и маратонки, който някой сподели тук, за което благодаря! Не хванах валящите ваучери, но с доста труд и ровене си спечелих 95 лв на по 5лв Simple Smile
Би ли споделила раницата дали е хубава.Моята дъщеря си хареса розовата, то вече ваучери нямам Cry,
но обмислям дали да не я поръчам.
Скрит текст:
притеснява ме, че е за по-големи деца, а щерката ще бъде първи клас.Бях й харесала две с феи и принцеси, но тя настоява за NIKE Joy

Общи условия

Активация на акаунт