Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (89) - август 2019

• 121 890
  • 2 461
  •   1
Отговори
# 2 055
Здравейте, споделям за играта на Персил и "приятната разсеяност" на касиерките в участващите магазини. Купих Персил за 7,50 и на касата ми го маркираха, платих си го и касиерката не ми дава талон. Попитах я имат ли, тя започна да мънка, ами колко ви струва персила, започна да наднича към плаката да види дали покупката е над 6,49 /а те нямат цени на персил-и под 7,50, даже и това е промоционалната цена, намалена от 10 и нещо/, сигурно 5 минути гледа плаката, гледа касовата бележка, огледа и самия гел и тогава чак след задълбочената проверка ми даде с неохота талон. Той пък беше с Опитай пак. Едва ли след такова отношение. Та искайте си талончетата! Hug

# 2 056
спаркса пуска все по 5лв.

# 2 057
Морски бриз, много ти благодаря.

Тъкмо си мислех, че напоследък късметът ми се е изгубил.

Аз спечелих от Прингълс и вчера ми я доставиха, много е хубава.  Не са ми искали нито опаковка, нито бележка.

# 2 058
От Спорт депо поръчах в неделя към 22ч и поръчката ми пристига днес, за мен е доста бързо. Поръчах от комплектите раница и маратонки, който някой сподели тук, за което благодаря! Не хванах валящите ваучери, но с доста труд и ровене си спечелих 95 лв на по 5лв Simple Smile
Аз споделих за акцията.
Ще се радвам да ни покажете снимка или да кажете как намирате раницата/за училище дали е подходяща?/.

# 2 059
  • Русе
Аз също бих се радвала да споделите за раниците..аз на Адидаса хвърлих око Simple Smile
Магнолия, много се смях- ами ти си й разбила сърцето на касиерката с това даване на талонче..че даже е станала. Днес да взема да мина през нашето ЦБА...

# 2 060
  • София
И аз мислех да мина през ЦБА заради Персила или да ходя до Хит, че там май са по-свестни касиерките. Чудех се и аз на раницата на Адидас за един петокласник, но ме притеснява да не е малка. Ще я гледаме на място.
Имам две капачки, но ме е страх да ги регистрирам. Все ми дава сори.

# 2 061
Детето пак донесе капачки fuze tea някой иска ли кодове Дадени     'boryana_ys'  блокирали сте лични съобщения

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 11:59 от diana k1

# 2 062
Детето пак донесе капачки fuze tea някой иска ли кодове

Ако може за мен

# 2 063
Приключвам с морени 25 вафли - 1бр слушалки в един през нощта и 1 бр фотоапарат тази сутрин около 9.25 регнах десетия код.

# 2 064
  • София
Усмивчица 28,послушай детето и не взимай раница с феи и т.н. Още преди края на 1ви клас ще каже, че е бебешка и ще трябва да купуваш нова.

Мамабони, моля те, сподели пак акцията с раниците за такива като мен, дето не са внимавали.

Днес ми пусна 5лв в Спаркс, станаха 85, надявам се да успея да ги направя 95.

# 2 065
Ох вече нито кола ми се пие, нито студен чай искам да видя. С него съм 10:0. Ще опитам още веднъж и ще се откажа. Много ми харесват слушалките.

# 2 066
  • при късмета
Усмивчица 28,послушай детето и не взимай раница с феи и т.н. Още преди края на 1ви клас ще каже, че е бебешка и ще трябва да купуваш нова.

Мамабони, моля те, сподели пак акцията с раниците за такива като мен, дето не са внимавали.

Днес ми пусна 5лв в Спаркс, станаха 85, надявам се да успея да ги направя 95.
В магазина, имаше маратонки адидас, на които имаше етикет, че са на специална цена в комбинация с раница на найк. Предполагам, че рекламата ще я има и в сайта, погледни. 99лв. беше цената, ако не се лъжа

В нашия Тмаркет колата си е 1.19. Нямам нови кодове от днес, но не съм регистрирала и тези които имам, не знам кога да се захвана

# 2 067
Приключвам с морени 25 вафли - 1бр слушалки в един през нощта и 1 бр фотоапарат тази сутрин около 9.25 регнах десетия код.
Много яко. Със здраве да си ги ползваш.

# 2 068
  • София
https://www.sportdepot.bg/paketna_cena_99lv/recommended-85
Това е за пакетните цени на раници и маратонки.

# 2 069
https://online.flippingbook.com/view/725493/
Ето отново за тези които пожелаха😉😉😊

Общи условия

Активация на акаунт