Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (89) - август 2019

• 121 875
  • 2 461
  •   1
Отговори
# 2 070
  • София
Ох вече нито кола ми се пие, нито студен чай искам да видя. С него съм 10:0. Ще опитам още веднъж и ще се откажа. Много ми харесват слушалките.

Не се отказвай слушалките си заслужават Simple Smile нищо общо със слушалките който до сега съм печелила.
В болница съм в момента иначе щях да прикача  и снимки Simple Smile

# 2 071
Ох вече нито кола ми се пие, нито студен чай искам да видя. С него съм 10:0. Ще опитам още веднъж и ще се откажа. Много ми харесват слушалките.

Не се отказвай слушалките си заслужават Simple Smile нищо общо със слушалките който до сега съм печелила.
В болница съм в момента иначе щях да прикача  и снимки Simple Smile
Бързо да излизаш от там ти пожелавам Simple Smile
Няма да се откажа. Имам още един код до 15-те. Дано да ми е на късмет

# 2 072
Забравих да ви се оплача.Още при първото готвене  лъжицата на кк се спука.Правих си яйца и както винаги си подпрях бъркащата лъжица на тигана и тя цъфна веднага.Явно не трябва да се затоплят.

# 2 073
От около 10 год. ползвам прибори от бамбук имам и купи, и дъски, даже ги слагам в съдомиялната, едните малко ми се нацепиха по края, но при така експлоатация го намирам за нормално. Преди първото използване ги мажа със зехтин.

# 2 074
Наистина в Спаркс пуска по 5 лв. Уикенда имам 2х5 от 3 капачки. Сега нямам нови кодове и не знам как е.
Печеля продукт за децата на Оскар от форума. Много се зарадвах Simple Smile
На два пъти купуваме продукти Милка за играта, но не печеля. Няма повече да опитвам.

# 2 075
  • Вестерос
Взех днес пак 5 лв и аз, общо имам 45 Simple Smile

# 2 076
Разменям кодове на Морени за кодове на MySparx

Каква е статистиката днес в кока кола. От колко кода колко са ви печеливши?

# 2 077
Не видях в списъка Спорт Депот Стара Загора,предполагам няма да може да се пазарува оттам,а само онлайн.Харесах едни Адидаси за детето,но кофтито е че трябва да се разкарвам до магазина само да пробваме...

# 2 078
Разменям кодове на Морени за кодове на MySparx

Каква е статистиката днес в кока кола. От колко кода колко са ви печеливши?

от два кода ,регистрирани презчас и двата са печеливши но само с по петак. Но все е нещо!

# 2 079
  • Сандански
Ако някой иска слушалки от морени (безжични с Bluetooth) разменям срещу ваучер от спаркс или срещу капачки Simple Smile
Кодове от морени също срещу капачки Simple Smile

# 2 080
Не видях в списъка Спорт Депот Стара Загора,предполагам няма да може да се пазарува оттам,а само онлайн.Харесах едни Адидаси за детето,но кофтито е че трябва да се разкарвам до магазина само да пробваме...

SPORT DEPOT Стара Загора, бул. „Никола Петков“ 52, Park Mall Стара Загора

Включен е . Предпоследен в списъка.

# 2 081
  • Вестерос
Aз от една намерена капачка днес спечелих малко преди да пиша.

# 2 082
Днес две намерени капачки и две Сори. Нашия град започва ежегодна културна програма и града е облизан, няма капачка, няма фасче. Което е супер Simple Smile
Спред вас дали в спордирект ще пуснат нови стоки или промоции. Имам един ваучер - нищо не си харесвам.

# 2 083
От 6 капачки 4по5 лева.

Магазина е спорт депо. Не е спортдирект.

Ваучера е с дълъг срок до октомври.

Постоянно имат промоции, но сега са тези с най-голям процент намаление на артикул

# 2 084
Може ли една капачка на кока кола за код от морени

Общи условия

Активация на акаунт