Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (89) - август 2019

• 121 850
  • 2 461
  •   1
Отговори
# 2 115
Днес от два кода в Спаркса съм с 5 лева напред. Вече съм с 20 лева.
От Прингълс отново нищо. Взела съм около 15 чипса вече ... Много искам колонката, ноо.. Утре купувам още 2 и до края на седмицата ще се разписвам с по 1, ако не я спечеля се отказвам и ще я търся да си я купя от някъде.
Днес регистрирах още една бележка в Баунти, искам кърпа, не почивка, дано извадя късмет.

# 2 116
Много ми харесват тези колонки, обаче чипсът ми се вижда скъп и още не съм участвала... В ОЛХ има предложения: https://www.olx.bg/ad/kolonka-sony-sts-sb21-CID632-ID7Tlyq.html#bfad36d7a2

# 2 117
Разменям 4 кода на морени за такива от спаркс.

# 2 118
Уаууу, много скъпи тези предложения! Всъщност не съм се интересувала колко е реалната цена, но 100 лв ми се вижда адски много.

# 2 119
Уаууу, много скъпи тези предложения! Всъщност не съм се интересувала колко е реалната цена, но 100 лв ми се вижда адски много.
Назад в темата имаше линк и цената беше около 350 лева...

# 2 120
В нашия Лайф има брашно на София Мел - два пакета плюс метална кутия за брашно. Струваше някъде към 3-4 лв, не обърнах внимание.
От Морени 30 кода и нищо, не искам да ги купувам, майка ми се противи. Иска си   вредните вафлички. Grinning

# 2 121

Видях билборд с очакваните плюшки от Лидл. Малко са разочаровани децата, то и аз не очаквах да са същите като Кауфланд-а.

# 2 122
Днес регистрирах още една бележка в Баунти, искам кърпа, не почивка, дано извадя късмет.
Значи ако спечелиш почивката, а аз кърпата, разменяме. Става ли? Grinning Hug

При мен откъм игри е суша. С колата с ММ приключихме с 2х95 лв. Помолила съм приятелите си да ме подкрепят в Пикантина, но ме водят с много. Ако някой от тук иска да ме подкрепи да пише на лично да кажа коя е моята рецепта. Heart Мен пък ме вълнува точно такава награда, защото установих че пътешествията и почивките отвличат мислите ми от друг сериозен проблем, който имам и който ми е обсебил живота. Та ми се иска по-често да ходя по екскурзии. Последните години съвсем спрях да почивам. Blush

# 2 123
На мен ми харесват. Hug Особено ягодката, крушата, бананчето и моркова. Relaxed

# 2 124
Боби, пиши ми коя е рецептата.
В Спаркс като видя предизвикателство, което не е одобрени натискам бутончето с +. От профила ми, върху снимката има същия символ, който като го натисна ми се отварят и така ги проверявам, без да скролвам постоянно. На такова на което съм отговорила, го маркирам като готово. Дано ме разбрахте.

# 2 125
Баунти спряха ли да пращат имейли, че е не/одобрена бележката? За последните ми две бележки, ни вест, ни кост.

# 2 126
Назад в темата имаше линк и цената беше около 350 лева...

https://mallbg.com/%d0%a2%d0%be%d0%bd%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%be%d0 … 1YCE7_138032.html

Чисто нова колонката е 135 лв. 

# 2 127
Днес от два кода в Спаркса съм с 5 лева напред. Вече съм с 20 лева.
От Прингълс отново нищо. Взела съм около 15 чипса вече ... Много искам колонката, ноо.. Утре купувам още 2 и до края на седмицата ще се разписвам с по 1, ако не я спечеля се отказвам и ще я търся да си я купя от някъде.
Аз се завърнах одеве и веднага отидох към Кауфланда за покупки, но затваряха и пт бързане взех само Прингълс чипс. Обаче като гледам кода е 18цифрен и пише ps4 награда. Май съм взела чипса, който не трябва Simple Smile
Само цифрите ли се въвеждат или и  буквата L отпред?
Кутията ми на Нивея е със същите продукти, които бяха снимани в темата, много й се радвам.

# 2 128
Ей тази игра не знам дали е публикувана тук:
https://bezuprechna.com/?exm=Y19%3AC12%3Asocial%3Afb%3Aawareness-k-beauty-cpc
Излиза ми във Фейсбук. Валидна е до 29.08. Avon ще раздадат 25 награди - маска за лице, очи или устни.

# 2 129
Аз днес си изхарчих ваучера. Купих маратонки адидас на детето от офертата, но без раницата. Не ми хареса и няма да я ползвам, така че колкото и да е изгодна офертата отказах. Купих и яке за есента, страхотно е. Уж нищо нямаше да купувам, че в момента с ремонта на банята ми трябва основно кеш. Нит втори профил имам нит капачки, па сакам още едно яке и за малкия син Joy

Общи условия

Активация на акаунт