Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (89) - август 2019

• 121 851
  • 2 461
  •   1
Отговори
# 2 100
  • Лясковец
Това получих на имейл
Доставка на наградата от Олимпус-Привет,Имаме новина - наградата ти пътува към теб!Очаквай я до края на тази седмица по куриер.
Благодарим ти, че участва в играта на Олимпус!
Поздрави,
Екипът на Olympus

# 2 101
# 2 102
От Дневно са изтеглили печеливши. Blush

# 2 103
Здравейте, да се отчета и аз от КК до сега съм с 25лв., днес към обяд регистрирах и пусна 5лв. Бях събрала 20т. и взех чаша от Верея, харесва ми. Печеля мицеларна вода от игра в инстаграм.Доволна съм🤗

# 2 104
  • Русе
И пак са си променили правилата ....Simple Smile Дневно, де Simple Smile

# 2 105
Някой участвал ли е скоро в анкетата на Кауфланд? Касовата ми бележка е от миналата седмица, но вече не мога да я регистрирам, дава ми само дати от събота насам и се чудя преди така ли е било или можеше да се регистрира бележка от поне месец назад  newsm78

# 2 106
  • София
Привет! Да попитам за играта на кока-кола лимита е 95 лв. на профил, независимо колко ваучера са или на ваучер? Т.е. имам един ваучер за 10 лв. и сега 2х5 лв. реших да ги трупам. Тях ще мога да трупам до 85 или 95?

Ако си взела ваучер за 10 лв, сега ти остават 85 лв. Общо можеш да спечелиш 95 лв.
Мерси  Peace

# 2 107
Някой участвал ли е скоро в анкетата на Кауфланд? Касовата ми бележка е от миналата седмица, но вече не мога да я регистрирам, дава ми само дати от събота насам и се чудя преди така ли е било или можеше да се регистрира бележка от поне месец назад  newsm78

Аз участвах предния месец, за този още не съм участвала, защото видях, че може да се участва веднъж на месец. Smile Доколкото си спомням май няма такова нещо да се регистрират бележки, само попълваш анкета. При Лидл се регистрират и излиза квадратче с месеца и може да си ги регистрираш всичките наведнъж (аз така правя). Smile

# 2 108
Не съм участвала, но ми е любопитно - от Шоуто на Слави обявиха ли печеливши? Даже искаха ЕГН-та??

# 2 109
Имам ваучер за 50лв. от колата, разменям го за нещо друго.

# 2 110
  • София
Привет и от мен. От около 25 капачки имам 55лв. Скромно на фона на 700 лв .Joy
Днес от 6 капачки пусна само 1 х 5лв.
Много ми се иска да спечеля за ММ колонката от Прингълс, ама ще чакам пак промоция. Пробвах с 5 кутии, но нищо не спечелих.
От Морени - нищо, приключвам с 20 опаковки.
На всички желая късмет в игрите Simple Smile

# 2 111
Ако се интересувате, в Спаркс има много отворени предизвикателства, някои от преди един ден. По-добре ги разгледайте по категории, много време отнема иначе.

# 2 112
И аз приключих с Морени, след като спечелих слушалки. Не мисля да участвам за апарат, освен ако случайно не се появи някой валеж... Wink

Да сте чували нещо за бяла лястовица в Плевен - днес родителите ми чули по радиото, ама аз не мога да намеря новината в нета?

# 2 113
Да,ето я на 20.08. е снимана и видяна в моя роден град,в Плевенска област.

# 2 114
Супер! Къде точно е това, ако може на лични? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт