Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (89) - август 2019

• 121 863
  • 2 461
  •   1
Отговори
# 2 085
  • Стара Загора
Не видях в списъка Спорт Депот Стара Загора,предполагам няма да може да се пазарува оттам,а само
Участва магазина , аз използвах там  събраните 25 лв от спаркс.
Миналата и този година синът ми е с раница и маратонки от тази промоция. Щерката не си хареса от тези модели

# 2 086

Мъжа ми ги е взел, според него ще стане за училище, но аз имам леки съмнения 😃

Последна редакция: ср, 28 авг 2019, 08:32 от AnMary

# 2 087

Найк отговоряха размерите, нали?

# 2 088
  • София
Привет! Да попитам за играта на кока-кола лимита е 95 лв. на профил, независимо колко ваучера са или на ваучер? Т.е. имам един ваучер за 10 лв. и сега 2х5 лв. реших да ги трупам. Тях ще мога да трупам до 85 или 95?

# 2 089
На профил дава не повече от 95.

# 2 090
Не съм видяла,много благодаря!

# 2 091
Привет! Да попитам за играта на кока-кола лимита е 95 лв. на профил, независимо колко ваучера са или на ваучер? Т.е. имам един ваучер за 10 лв. и сега 2х5 лв. реших да ги трупам. Тях ще мога да трупам до 85 или 95?

Ако си взела ваучер за 10 лв, сега ти остават 85 лв. Общо можеш да спечелиш 95 лв.

# 2 092

Довечера ще мога да ви кажа със сигурност. Детето ги е мерило и е кеф, че му стават. По принцип носи 34, а аз взех 35   Simple Smile Simple Smile Ще пиша като премери пред мен Wink

# 2 093
Реших да вдигна нивото в mysparx. Започнах да качвам Миг и Стори, които ми ги одобряват и разни други потребители се присъединяват към тях. Получавам +5, предполагам това са точки, защото кредитите, които имам си стоят на Х стойност и не мърдат. Та, въпроса ми е къде се отчитат тези точки, сега съм на 7мо ниво, питам за да знам евентуално как се минава на следващото ниво, по-скоро кога. Благодаря!

# 2 094
  • София
Цъкни си на името и ще видиш колко опит имаш. Това +5 е опит, кредити се получават само с регистриране на капачки.

# 2 095
Момичета, само чета и не играя нищо от април-май, морени 5 кода, но нищо и ги хвърлих, а днес видях, че съм спечелила в една от форумните игри Simple Smile Някой знае ли как доставят наградите , да знам какъв адрес да дам, и дали може да поискам да е до офис на куриера Simple Smile

# 2 096
Уф, не знам какво да правя. От Морени получих шаблонен отговор като предишния. Пълен игнор от тях. Даже ми дават същия телефон да съм се обадила. Личи си, че дори не са си направили труда да ми прочетат имейла.
Пробвай на този имайл да им пишеш:
bgconsumer@mdlz.com
Преди време като имах проблем, пишеш на управителката на Монделийз за България, ама не помня на кой имейл. Тя обръща повече внимание на оплакванията. Не отговаря лично, но ги праща в който трябва отдел и те връщат отговор.

Да се смея ли да рева ли... Сякаш си говоря със стената.
"Здравейте,

Благодарим за Вашия сигнал относно промоцията на Морени. Официалните правила са публикувани на сайта на Морени - https://www.moreni.bg/rules

Тъй като ние не можем да ви предоставим точна информация за разрешаване на случая, Ви съветвам да се обадите на отговорният за промоцията екип на телефон: 0888422894.

Ако имате още въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.

С уважение,
Мелани
Consumer Conversation team, Bulgaria
Mondelēz Bulgaria
1766 Sofia, 1 Business Park Sofia str., bulding 3"

# 2 097

Пиши им пак. Сега намерих този имейл, на него съм ги тормозила. Щом държиш да си вземеш наградата, не ги оставяй на мира. Пиши до КЗП, играта е с покупка все пак.
Desislava.Valkova@mdlz.com

# 2 098

Пиши им пак. Сега намерих този имейл, на него съм ги тормозила. Щом държиш да си вземеш наградата, не ги оставяй на мира. Пиши до КЗП, играта е с покупка все пак.
Desislava.Valkova@mdlz.com

Писах до КЗП, но не мога нищо да докажа и те няма да обърнат внимание. Знам, че не е кой знае какво, едни слушалки са, но да ме правят на глупачка ме побърква. Сякаш съм неграмотна.
Благодаря за имейла. Ще пиша и още как 😠

# 2 099
  • при късмета
Хубаво е, че си писала до КЗП. Най-малкото проверка ще предизвика и те са тези, които трябва да докажат с кои кодове си спечелила. Като видят, че системата не отчита верните кодове, като нищо ще сметнат играта за некоректна. Успех ти пожелавам!
Имаше и други случаи като този, по-добре всички реагирайте и до Монделийз и до КЗП. Трябва повече хора да пишат, защото ако някаква неуредица в игра мине метър, то се очаква да е същата каша и в следващата. По-лошо, в друга игра, която провежда същата агенция, на съвсем друг организатор.

Хрумна ми, че част от телефонния ти номер, все пак го има в печелившите, а кодове не обявяват. Може да го използваш като аргумент пред КЗП, защото така могат да си измислят каквито искат кодове. И в правилата им пише, че трябва да предадеш печелившите, а не някакви регистрирани в системата и само ти знаеш с кои 5 кода спечелила

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 16:19 от ма ко

Общи условия

Активация на акаунт