Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (89) - август 2019

• 121 835
  • 2 461
  •   1
Отговори
# 2 130
Да разкажа за моите покупки - раницата е по-скоро за дрешки за разходка, нещо подобно са тези на Барса от Престиж. Маратонките са хубави, отговарят си с номерата на марковите, леко са ни големи, но половин сантиметър не е нищо. Комбинацията е с раница, но може би си заслужава повече да са само маратонки, дори и по-скъпи 😜 Нека споделят и други 😁

# 2 131
Синът ми носи 37-38н обувки, но адидас купих 39 1/2 Joy Взех малко по - големи с идеята да ги носи и пролетта. Все пак е едва на 9г. Адидас определено са умалени, имам опит с няколко чифта.

# 2 132
  • при късмета
Аз днес си изхарчих ваучера. Купих маратонки адидас на детето от офертата, но без раницата. Не ми хареса и няма да я ползвам, така че колкото и да е изгодна офертата отказах. Купих и яке за есента, страхотно е. Уж нищо нямаше да купувам, че в момента с ремонта на банята ми трябва основно кеш. Нит втори профил имам нит капачки, па сакам още едно яке и за малкия син Joy
Направи другия профил на реален човек, мъжа ти примерно или родител. Само, че регистрирай профила с имейл, не с ФБ. След време може да пуснат пак интересни награди и да ти трябва да е реален човек, за да приеме наградата

# 2 133
Днес регистрирах още една бележка в Баунти, искам кърпа, не почивка, дано извадя късмет.
Значи ако спечелиш почивката, а аз кърпата, разменяме. Става ли? Grinning Hug

При мен откъм игри е суша. С колата с ММ приключихме с 2х95 лв. Помолила съм приятелите си да ме подкрепят в Пикантина, но ме водят с много. Ако някой от тук иска да ме подкрепи да пише на лично да кажа коя е моята рецепта. Heart Мен пък ме вълнува точно такава награда, защото установих че пътешествията и почивките отвличат мислите ми от друг сериозен проблем, който имам и който ми е обсебил живота. Та ми се иска по-често да ходя по екскурзии. Последните години съвсем спрях да почивам. Blush

Хаха, ама става, разбира се Grinning Grinning

Така, току що регистрирах 4 кода в Спаркса - 3 печелят по 5 лева, 1 сори. Доволна съм!
Някой попита за Прингълса - регистрира се и L отпред. Аз тази вечер не успях да взема от чипса, но утре ще се разпиша.

# 2 134
  • при късмета
И аз сега регистрирах събраните кодове на профила на мъжа ми. 14 кода - 45лв., всички по 5. Май други освен по 5 вече няма да има или на края на играта, каквото е останало

# 2 135
Аз днес си изхарчих ваучера. Купих маратонки адидас на детето от офертата, но без раницата. Не ми хареса и няма да я ползвам, така че колкото и да е изгодна офертата отказах. Купих и яке за есента, страхотно е. Уж нищо нямаше да купувам, че в момента с ремонта на банята ми трябва основно кеш. Нит втори профил имам нит капачки, па сакам още едно яке и за малкия син Joy
Направи другия профил на реален човек, мъжа ти примерно или родител. Само, че регистрирай профила с имейл, не с ФБ. След време може да пуснат пак интересни награди и да ти трябва да е реален човек, за да приеме наградата

Хич не ми се занимава. От години имам тоя профил и съм печелила само грозна шапка и пояса на Фанта преди месец. Тоя ваучер си заслужаваше. Нека има за всички Kissing Heart

# 2 136
и аз загледах едно яке, че имам нужда, ама много се чудя дали си заслужава, че нямам толкова ваучери събрани. Та ако може снимка като пристигне, или отзиви, да се ориентирам нагледно, ще съм благодарна

# 2 137
  • София
От яке до яке има огромна разлика. Няма ли тема за Спорт Депо или по марки, там повече ще могат да помогнат, предполагам?
Аз си нося маратонките от поръчката в момента, зимните обувки ще почакат, но познавам марката и съм заложила на това. Показах на МП колко полезна е колата, дето я пия Wink

# 2 138
и аз загледах едно яке, че имам нужда, ама много се чудя дали си заслужава, че нямам толкова ваучери събрани. Та ако може снимка като пристигне, или отзиви, да се ориентирам нагледно, ще съм благодарна

Аз за детето купих, не за мен.

А и отидох в магазина, харесах неща, които бяха налични в нашия магазин.

# 2 139
Ох този чай. 15 на 0 за него. Сега пия капачка нонер 16, обещавам че последно се опитвам да спечеля.
Някоя от вас да сподели от кой път взе слушалките?
КК спред мен Приключиха с паричките. Не съм печелила от няколко дни нищо...

# 2 140
Не може да са приключили. Раздали са 7000 ваучера, дори всички да са по 95лв, се получава 665 000. А пише, че са 1 милион.

# 2 141
А ние знаем, че не са по 95 лв, защото много хора тук написаха, че не са си натрупвали ваучерите, а са взели няколко за по-малки суми.

# 2 142
След 60 кода на Морени, най-сетне спечелих слушалки Bowtie Sweat Smile.

# 2 143
# 2 144
От дневно не трябваше ли вчера да изтеглят печеливши?
Къде ще ги обявят?

Общи условия

Активация на акаунт