Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (89) - август 2019

• 121 706
  • 2 461
  •   1
Отговори
# 2 235
Намерих капачка на Fuzetea. Не знам кода дали е регистриран, но някой ако иска да се пробва, да пише на лични.
Подарен!

Последна редакция: ср, 28 авг 2019, 23:52 от Анонимен

# 2 236
  • София
Прингълс ще е намален другата седмица в Лидл.

# 2 237
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Някой има ли идея дали са публикувани печелившите на Роден край за кафемашините и престилките?На мен ми излизат само 100 те сърца.

# 2 238
  • София

Да се похваля - на екскурзия сме и си спечелих чаша, но нямаха и ми дадоха кутия 😄😁 едва се съгласиха с мен, че щом има флаер има и игра 😄😁😄 и клошарски си събирам капачки КК и трупам още ваучери 😉 (както и други съфорумки вече си и купувам)

Коя е играта?Нещо не я намирам.
Снощи пазарувахме храна в "нашия" Кенар (на ъгъла на Сливница и Димитър Петков) и понеже бяхме взели някакви шоколади и бисквити Милка, касиерката смята нещо и каза - ей, 1ст не ви стига за кутия. Та взехе още нещо и ни даде същата ей такава кутия. Вътре по-скоро нямаше рекламни плакати...може и да не съм видяла, но по принцип забелязвам такива неща - то окото се тренира да открива промомциите Simple Smile
Преди, като живеех в Сухата река, там има един квартален супермаркет - много често имаше някаква игра на Милка - с магнити, кутии, коледни играчки. Как избират кои обекти да участват в подобни промоции ми е пълна мистерия...

# 2 239
  • София
мандаринка, може ли да кажеш кой е кварталния магазин в Сухата река?

# 2 240
  • София
мандаринка, може ли да кажеш кой е кварталния магазин в Сухата река?
Разбира се, става дума за супермаркет Макс, на ъгъла на Тодорини Кукли и ул. Стефан Богориди, срещу касите на стадиона. Пада се до един висок блок, има нещо като паркинг на тротоара на ъгъла, входа към магазина е от Стефан Богориди.
По принцип често участват в игри, особено на Милка, КК, сокове, води, засичала съм промоутъри на цигари до касите, дето раздават разни джунджурии при покупка на някакви цигари. А и касиерките ме познаваха и ми казваха и за игрите. Мнооого ми липсва подобно магазинче.
Сега най-удобна ми е Била, ама това е най-куцата верига откъм игри Rage

# 2 241
На Милка се тегли скреч карта по принцип. А на вас са ви дали направо наградата ли? Simple Smile

# 2 242
  • София
Сега регистрирах 2 капачки на КК и даде 2х5 лв.

# 2 243
И аз регистрирах една, но беше "сори". Чакам пак да започнат да пускат - не е възможно да са раздадени повечето награди и да са останали само по 5лв.

# 2 244
  • Пловдив
Оф голяма съм патка!много исках слушалки от морени и като не спечелих изхвърлих опаковките т.кат не мислех пак да играя,но сега импулсивно участвах и спечелих полароид!Кажете моля че не проверяват кодовете....

# 2 245
Оф голяма съм патка!много исках слушалки от морени и като не спечелих изхвърлих опаковките т.кат не мислех пак да играя,но сега импулсивно участвах и спечелих полароид!Кажете моля че не проверяват кодовете....
Проверяват кодовете и ги взимат куриерите.

# 2 246
  • София
Имаше по-рано и потребителка с "грешни" според организатора/агенцията кодове, не й дадоха слушалките... Сега се разправя с тях.
Аз малко не виждам смисъл да се пазят тези кодове, при все че са от вътрешната страна на опаковката, т.е. няма как да разлепиш там нещо и да видиш кода. Ама никой не ме пита мен.

Те тея "ваучери" по 5, 10, 20, 50лв. са автоматично генерирани и не мисля, че имат ограничен брой. По-скоро са настроили системата да пуска само по 5лв, за да се регистрират по-голям брой капачки и съответно да има по-голямо потребление на Кока Кола Simple Smile

# 2 247
Няма 50, само до 20. Дано да пуснат пак от по-големите суми - все пак има немалко време до края на играта.

# 2 248
  • София
Как да няма, като имаше снимки и в спаркс на потребители, че са спечелили 50лв.? (Woohoo, грабна ваучер за 50лв)
Даже в темата се коментираше това.

# 2 249
  • Сливен
Да,имаше и по 50лв.2ма бяха потребителите,които ги споделиха в Спаркса Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт