Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (89) - август 2019

• 121 695
  • 2 461
  •   1
Отговори
# 2 250
Ето откъс от правилата:
ЧАСТ 7. ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ

7.1. Награди от томбола в MySPARX  (www.mysparx.bg):

- 180 000 ваучера на стойност 5 лв.

- 4000 ваучера на стойност 10 лв.

- 4000 ваучера на стойност 20 лв.

С ваучерите може да се пазарува от 15.07.2019 г. онлайн на www.districtshoes.bg или www.sportdepot.bg, както и в магазините на “District“  или  “Sport Depot“ с адреси:......
https://www.coca-cola.bg/oficialni-pravila-na-igri-i-promocii/of … a-orange-i-sprite

П.п. Сега за първи път се загледах в тези цифри - дали е възможно да са пуснали всички 8000 ваучера с по-големи суми? И дали при спечелени ваучери не отчита точно това, а не заявените?

# 2 251
  • Варна
Във Варна, Лео експрес, ми вземаха опаковките, без да ги проверяват.После видях, че едната е паднала в чантата.Аз имам друг проблем.В събота спечелих слушалки на синът ми на телефона.Срокът за обаждане е пет дена. Вчера никой не вдигаше,, всички оператори са заети,,. Според вас, ще има ли проблем.

# 2 252
В условията сумите са до 20, та тези с 50 може да са "фотошопирани" според мен. Blush

# 2 253
Във Варна, Лео експрес, ми вземаха опаковките, без да ги проверяват.После видях, че едната е паднала в чантата.Аз имам друг проблем.В събота спечелих слушалки на синът ми на телефона.Срокът за обаждане е пет дена. Вчера никой не вдигаше,, всички оператори са заети,,. Според вас, ще има ли проблем.
Аз им писах на имейл, че не мога да се свържа и ми отговориха, че те щели да ми се обадят на оставения от мен номер. Но не се обадиха и в крайна сметка ги заявих в неделя сутринта. Все пак, може да им пишеш - ако не друго, отговарят.

# 2 254
В условията сумите са до 20, та тези с 50 може да са "фотошопирани" според мен. Blush
В първите дни на играта спаркса пусна 50 лв. на няколко играчи като извънредна награда, която я няма в списъка с правилата  Simple Smile

# 2 255
  • София
Не знам защо някой ще се занимава с глупости за едната снимка, но е възможно. Поне да имаше реална полза, а то... Simple Smile
До кога е срока? Аз финиширах вече де, информативно питам Simple Smile

# 2 256
  • Сливен
В първите дни на играта спаркса пусна 50 лв. на няколко играчи като извънредна награда, която я няма в списъка с правилата  Simple Smile
Така е.Дори попитах единият потребител,каза че наистина Спаркса му е пуснал 50лв,прати ми скриййншот.Вече са и похарчени,до колкото разбрах. Simple Smile

# 2 257
И аз регистрирах една, но беше "сори". Чакам пак да започнат да пускат - не е възможно да са раздадени повечето награди и да са останали само по 5лв.
Мисля,че миналия четвъртък на 22 ,са искали така да закрият туристическия сезон на чужденците,които си заминават и пада оборота.И на българите свършват отпуските и с тази реклама да се вдигнат продажбите.Може последния ден на 19.9 пак да пуснат.

# 2 258
До 19.09; мисля, че ваучерите можеха да се ползват и след този срок, но не съм сигурна до кога.

# 2 259
  • у нас
До 19.09; мисля, че ваучерите можеха да се ползват и след този срок, но не съм сигурна до кога.
До 19.10 могат да се ползват ваучерите.

# 2 260
  • София
Ваучерите са до октомври по някое време, аз моя го изхарчих. Благодаря за срока.

# 2 261
  • Пловдив
Дали някой от Пловдив е получил награда от морени,да каже дали искат кодовете?

# 2 262
Купих 2 колички от Била на 1.09 и едната спечели 5лв, другата не. Имам код на фюзтии, ама нямам бутилка Simple Smile. Мога ли да го регистрирам без да се сканира каквото е на етикета?

# 2 263
  • у нас
Купих 2 колички от Била на 1.09 и едната спечели 5лв, другата не. Имам код на фюзтии, ама нямам бутилка Simple Smile. Мога ли да го регистрирам без да се сканира каквото е на етикета?
Може

# 2 264
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
До кога е играта на кола?

Общи условия

Активация на акаунт