Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 85 924
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 390
Крановете ги развъртяхме докрай и за лостчето за пускане ако става на въпрос го видях, че е на два клика, даже и на втория клим ми идва не достатъчно силно. Има ли и други варианти. Предишния ми беше grohe, сменям го единствено, че модела вече не ми харесва, но като качество е несравним, водата излизаше на пяна почти, толкова аерирана, а този ми е като от маркуч идваща.

# 391
Био ехтина беше 8.99.

# 392
Като вземеш предвид цената, нормално е Лидълският смесител, да не е като Грое-то.

# 393
Като вземеш предвид цената, нормално е Лидълският смесител, да не е като Грое-то.

В банята ни е най-обикновен и пак е силен и аериран, очаквах повече.

# 394
  • София
Аз пък не бих заменила Грое за Лидл, щом работи и е ок. Въобще не сменям уред ако работи, излишни разходи .

# 395
В банята ни е най-обикновен и пак е силен и аериран, очаквах повече.
Не зная какво да кажа, аз също отидох за смесители към обяд, и нищо не беше останало, бяха разграбени като топъл хляб.

# 396
  • Пловдив
Нещо пишело в книжката на смесителя, че е предвиден за пестене на вода, не съм го чела, мъжът ми каза като си говорехме... нямам идея дали е възможно това да е причина... Thinking

# 397
Крановете ги развъртяхме докрай и за лостчето за пускане ако става на въпрос го видях, че е на два клика, даже и на втория клим ми идва не достатъчно силно. Има ли и други варианти. Предишния ми беше grohe, сменям го единствено, че модела вече не ми харесва, но като качество е несравним, водата излизаше на пяна почти, толкова аерирана, а този ми е като от маркуч идваща.

По принцип аерирането става от цедката на чучура (то е цяла капсула от няколко цедки, продават се във всеки магазин за В и К части, и струват стотинки..); когато се задръсти или е ниско налягането го няма този ефект. Peace

# 398
Аз пък не бих заменила Грое за Лидл, щом работи и е ок. Въобще не сменям уред ако работи, излишни разходи .

Той работи, но модела не ми беше удобен с дълъг чучур ниско над чешмата, една тенджера не може като хората да измиеш чучура се пречка, а недай си боже да се налага да я сложиш под батерията да я пълниш. Лидълския като модел ми допада, висок е имаш си достъп до пространството на мивката.

# 399
И аз си търся някой по-висок, обаче като отида в магазина ги погледна, ми се виждат много огромни и стърчащи Thinking

# 400
  • София
Има едни пластмасови джаджи,нещо като цедка, които се слагат на чучура за пестене на вода. Те създават такъв ефект на аериране. Ако искаш ще ти снимам че не намирам в нета. Евтини са към 3лв.

# 401
  • In transit
И аз си търся някой по-висок, обаче като отида в магазина ги погледна, ми се виждат много огромни и стърчащи Thinking
Леми,
Скрит текст:
Гледала ли си в Икеа? В кухнята съм с техен и съм много доволна. С издърпване е.

# 402
Здравейте. Кои сладоледи са щрудел?

# 403
Mikkey, само онлайн, но не мога да придобия реално впечатление, май трябва да отида.

# 404
  • София-Младост
Отдавна не бях взимала от маслините каламата в зехтин (в буркан)...то и не взех де, може ли такава цена да им сложа т:( А са най-хубавите маслини, които съм купувала...като от едно време.
teta75, да организираме лек протест, а?

Общи условия

Активация на акаунт