Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 85 740
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 180
Аз имам такъв буркан от Лидл, но го взех само защото беше намален на 6лв. Държа чай в него. Насипен, но си е с пликчето, не съм го изсипала направо в буркана. Зависи от грамажа; плик ориз или кус-кус може да се събере.

# 181
И моята тениска се проби. Smiley

# 182
И аз да се включа с оплакване към тениските Rage Още в четвъртък рано сутрина бях в Лидл в Равда, нахъсана, за да не разхвърлят и разграбят всичко чужденците... Взех 2 бр шорти и 2бр тениски за мен и 2бр къси панталонки за дъщеря ми. По пътя към вкъщи звъннах на майка ми да мине и да вземе и за нейните панталонки 2 бр. тениски. Веднага щом се прибрахме реших да ги пробрам... Останах потресенена кой и как го е измислил това безумие. Махнах на едната и станаха дупки... Дъщеря ми искаше да си ги пробва... Същата работа... Направо срамота - облечени с чисто нови тениски, а с дупки Flushed. Ядосах се, събрах ги в една торба и върнах абсолютно всичко Scream. А, оставих си само едните панталонки Stuck Out Tongue Winking Eye

# 183
Фъдж е много хубав. Поне за мен.
И за мен е много хубав. Peace

И стъклен буркан с много и пъстри бонбони си купих, бонбоните ми харесват, буркана мисля да го ползвам за съхранение на дребни сладки. Иначе е достатъчно голям и според мен би събрал килограм брашно или ориз.

# 184
Има ли някой, купувал машинката за месо от предни зареждания, да каже как се справя с меленето. Искам да купя, но ми се видя малко слабичка с тези 350 вата.

# 185
  • Бургас
А някой има ли отзиви за фритюрника от следващата седмица, пускали ли са го преди?

# 186
  • have faith and be patient ..
По повод чантата за оцветяване преди малко купих от пепко подобна, на същата цена, изглежда ми по-голяма

# 187
По повод чантата за оцветяване преди малко купих от пепко подобна, на същата цена, изглежда ми по-голяма
В кауфланд такава чанта е 20лв.

# 188
  • have faith and be patient ..
Стига бе!  Да не говорим че днес излязох с огромна торба подаръци за 6 деца, купих някоя друга простотия за мен от хоум-а и на касата 60 лв.. Еми няма какво да кажа

# 189
В лидл има нелоши салами...

# 190
  • София
Скрит текст:
Аз имам такъв буркан от Лидл, но го взех само защото беше намален на 6лв. Държа чай в него. Насипен, но си е с пликчето, не съм го изсипала направо в буркана. Зависи от грамажа; плик ориз или кус-кус може да се събере.
Фъдж е много хубав. Поне за мен.
И за мен е много хубав. Peace

И стъклен буркан с много и пъстри бонбони си купих, бонбоните ми харесват, буркана мисля да го ползвам за съхранение на дребни сладки. Иначе е достатъчно голям и според мен би събрал килограм брашно или ориз.
Изкушавате ме, хей! Благодаря Hug

# 191
  • София
Буркан си купих точно заради буркана, по принцип са скъпи, а този 6 лв и си държа дребни бисквити,  като италианските - бадемови дребни бисквитки, сутрин за кафето ми е много добре по една-две

# 192
Лидълските памперси качествени ли са?
Дефинирайте "качествени" и ще отговорим.

Имам предвид дали попиват добре, за да не е мокро дупето на бебето и дали миришат на нещо лоши? За предпочитане е на нищо да не миришат, че аз не понасям миризми. 🙂

# 193
Лидълските памперси качествени ли са?
Дефинирайте "качествени" и ще отговорим.

Имам предвид дали попиват добре, за да не е мокро дупето на бебето и дали миришат на нещо лоши? За предпочитане е на нищо да не миришат, че аз не понасям миризми. 🙂
Не миришат, нямат ароматизатор.
Попиват за мен Ок, не са ми пропускали.
Една идея по дебели са от други марки.

# 194
Лъки, не е ли рано за махане?
За мен са доста тънко тези памперси , не миришат и попиват идеално. Аз ги купувам от доставчици от Англия на много добри цени

Общи условия

Активация на акаунт