Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 85 640
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 165
  • на морето
Не съм връщала нищо в Лидл, но май ще се наложи тениска с дупки. Нали не е проблем, че е разопакована,( ми то иначе как ще станат тези дупки). И 14 дневен ли ее срокът за връщане?

# 166
  • до едно тепе
До 90 дни може да бъде върната. И не е проблем, че няма опаковка. Само етикета е достатъчен и касовия бон.

# 167
  Апропо..още чакам от предната една госпожа...уж спечелила, да разкаже за екзотичната екскурзия 😆😆

Да, госпожата се регистрира, само за да каже, че е спечелила екскурзия. Даже не беше чула за проблема с избраната от тях фирма - нещо, което се коментираше както тук, така и във Фейсбук.

Здравейте момичета,
Не знам защо, но се припознах в "тази госпожа" и ще ви разкажа за екзотичната ми екскурзия. Ходих в Египет, с внука на 10 години, 8 дни - 7 нощувки. Имах изисквания към пътуването и фирмата ги изпълни, като ми предложи оферта на друг туроператор. Разбира се, че доплатих.
           Разказвам накратко:
Кацнахме  в Кайро, направихме автобусна обиколка на града, обяд на корабче по Нил, разглеждахме на Египетския музей. След това настаняване в хотел, а вечерта шоу Звук и светлина на Пирамидите.
 На другия ден ги разгледахме на дневна светлина, Сфинкса, направихме много снимки и отпътувахме за Хургада. Нощувка и отново на път до  Асуан, където разгледахме Високата стена, Големият язовир и се качихме на кораб за круиз по Нил. Ходихме до Абу Симбел с най - красивите храмове от времето на РамзесII, Недовършеният Обелиск, Ком Омбо и храмът на Собек, Едфу и храмът на Хор, Луксор и Карнак и долината на царете. На корабът по Нил бяхме 3 вълшебни дни. Тази река е всичкото на Египет, тя е животът там. От Луксор отидохме отново в Хургада и изкарахме 2 дни в хотел с аквапарк и вълшебен двор със зеленина. И най- вълнуващото - сафари в пустинята в бедуинко селище, яздене на камили, каране на бъгита през пустинята, а накрая шоу и вечеря под звездите. 
Полетът за България бе от Хургада. Разказах ви малка част от преживяното и ви пожелавам да се потопите в тази атмосфера, защото едно е да го чуеш, друго е да го видиш, да го усетиш.
   До края на септември изложбата Тутанкамон е в Бургас, разгледайте я, докоснете се до магията на древните цивилизации.
   Момичета, хубава вечер ви пожелавам, а аз дано се върна в съня си в това вълшебство - Египет.
  П.П. И да, човек се учи цял живот. Миналата година не влязох в темата с лоши чувства, а за да попитам има ли други спечелили от Бургас.  И не се регистрирах тогава. Чета ви от години, но рядко питам. Информирам се от вашите публикации, защото не ме мързи да чета.
    А вие бъдете добри! Злобата разболява!

Пейо...ти ли си бре?Joy

# 168
Аз познавам един Пеньо Пенев, ще го питам да е той Sunglasses колко е дърт победителят? Тва си е за прокуратура или ченгета.

# 169
  • София
Аз познавам един Пеньо Пенев, ще го питам да е той Sunglasses колко е дърт победителят? Тва си е за прокуратура или ченгета.
Да вземат да го проверят декларирал ли е доходите си, с толкова печалби, трябва да са му изтекли данните от НАП.Joy

# 170
Не знам на колко е години, но като съдя по снимките му, е в пенсионна възраст. Да, за прокурор е, но имаме много пропуски в закона и нищо не функционира както трябва.
Просто имайте предвид, като участвате в игри, че нещата не са чисти и големите награди не са реални - вероятно повечето се дават на предварително определени лица. Или на хакери.

# 171
Да вземат да го проверят декларирал ли е доходите си, с толкова печалби, трябва да са му изтекли данните от НАП.Joy

а, този е млад - около 45 Wink
някой пробва ли шунковата наденица?

# 172
  • Варна, Пловдив
За другата седмица съм набелязала горгонзолата, досега винаги само етикет с намалена цена намирам, все я изпускам. Стилтъна, сладоледа със сметана, шотландските бисквити и сладки (за тях имате ли мнение, дали наистина са с масло както пише) Thinking Формички за сладолед мисля да ги погледна, а мелачката не е ли слаба за месо, май ми отпада от списъка? За първи път ще взимам  от лидълските тофи бонбони и фъдж, дали ги бива, ако ги е имало при предишни седмици? За почерпка ги искам, да не се изложа нещо.

# 173
Фъдж е много хубав. Поне за мен.

# 174
  • Велико Търново
Вкъщи и на гостите ни изобщо не се харесаха фъдж бонбоните от предишната седмица когато ги имаше. Също взех и един буркан с много бонбони, заради бурканът, но и тях не ги одобрихме.

# 175
Не са ли просто лакта? Преди съм взимала в картонените опаковки на Делукс и не намерих голяма разлика.

# 176
Възможно ли е този г-н Пенев и фамилия да ги ползват за бройки че уж са раздадени награди от организаторите а той да си е на нещо като заплата при тях Simple Smile Че нещо много съмнително да присъства при почти всички томболи Simple Smile

# 177
  • София
Всичко е възможно. В смътните времена имаше хора, които ги снимаха че са спечелили уж ,а им даваха някакви мижави пари за снимката.

# 178
Здравейте, блендерът от новата брошура дали е пускан и преди. Някой с мнения? Слабичък ми се вижда, не пише колко ножа има. Майка ми иска да й взема. За нея мисля, че ще е добър. Аз разбира се ще мина в понеделник да го видя на живо. Преди години си купих евтин от Кауфланд и той почти се запали в ръцете ми. Върнаха ми парите, но подозрението от евтините уреди си остана. От друга страна Силвър крест е хвалена марка, основата ми се вижда добра. Чашите ме притесняват донякъде. Аз лично нямам уреди на тази марка и нямам и мнение.

От предното пускане го имаме. Правим си фрапета с него, смути та,шейкове на детето- справя се 😁

# 179
  • София
Вкъщи и на гостите ни изобщо не се харесаха фъдж бонбоните от предишната седмица когато ги имаше. Също взех и един буркан с много бонбони, заради бурканът, но и тях не ги одобрихме.
За какво ги ползвате тези буркани? На мен къщата ми се е напълнила с подобни джунджурии, които сърце не ми дава изхвърля (е, от време на време си "затварям очите/сърцето" и разчиствам). Този конкретно буркан, би ли събрал пакет брашно, захар или ориз?

Общи условия

Активация на акаунт