Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 85 659
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 150
Да, госпожата се регистрира, само за да каже, че е спечелила екскурзия. Даже не беше чула за проблема с избраната от тях фирма - нещо, което се коментираше както тук, така и във Фейсбук.

Абе, сега се замислям дали да не пратя едно писмо на централата на Лидл (на немски не мога, но на английски все ще се оправя - няма да пиша фермани, само ще обясня, че в игрите им печелят все едни и същи и организаторите не отговарят на оплакванията)? Дали въобще ще обърнат внимание? На тукашните ръководни лица не им пука и са нагли, може и на по-горното ниво да е същото...

# 151
Аз спечелих предния път, но наградата беше значително по малка. В тази не съм регистрирала бележка.

# 152
Ти си наш човек.
Нъл не се казваш Пейо? Joy

# 153
Петя, има смисъл да се подаде сигнал, но към кого ли. Ако се аргументира правилно и се обясни, че става въпрос за хора, които са били уличени вече в измами (имате ли писмото от Фантастико за забрана за участия?). Както и ако се подпише от името на групата, разкрила това, да не е еднолично. Ако е до централата, какво ще последва мислиш - най-много да забранят игрите за България, за да не се уронва името на Лидл. Или да кажат, че е вътрешен въпрос за БГ. Не знам. Не го ли коментирате?

Трябва пак да дойда в темата при вас да видя какво правите. Чудесен екип беше. Опасни. 😎 Преди за Юск добре се получи. 😊

# 154
Ти си наш човек.
Нъл не се казваш Пейо? Joy
За Бога, не съм Пейо.  hahaha
С мен бяха строги. Искаха ми лични даннни, да им пращам простотии, телефони ми звъняха...лудница. И от НАП  ме погнаха, за 15 лева данък...станах пишман.

# 155
Това на Фантастико пак беше отговор, а не официално изявление. Звучи добронамерено и разумно да ги дисквалифицират, но тези хора печелеха страшно много в техните игри, затова не съм сигурна дали вярвам, че от магазина са засекли измама, или просто е имало уговорка да използват имената им, която е отпаднала.
На Лидл е писано многократно. Отговарят с общи приказки.
Тези хора се целят или в награди с висока стойност, както сега, или в количества - примерно в игра за ваучери на друг организатор, си бяха спечелили 50-тина ваучера, може би повече (става дума за ваучери за гориво по 20 лв, имаше много бройки награди).
Човек от тяхното семейство спечели круиз от Метро миналата година (на господина жена му) - не знам дали помните тази игра. Не бих се учудила ако и тази година им се е паднала някоя от големите месечни награди. Защо не и повече от една.

# 156
  • Велико Търново
Има измама и мошеничество, това е ясно. Но аз и предполагам никоя от нас не може да го докаже, съответно каквото и да пишем и правим, всичко ще зависи от добрата воля на верига)организатор/ производител Х. А в общи линии, те си провеждат маркетингови активности и толкова, другото не ги бърка кой знае колко.

# 157
  • София
Преса за коса розова Silver crest, имате ли отзиви?

Лично аз нямам. Но ако ти е интересна - вземай смело. Пробвай и ако не ти хареса или изгаря косата може да я върнеш до 90 дни. Само пази опаковката и касовата бележка.

# 158
Здравейте, блендерът от новата брошура дали е пускан и преди. Някой с мнения? Слабичък ми се вижда, не пише колко ножа има. Майка ми иска да й взема. За нея мисля, че ще е добър. Аз разбира се ще мина в понеделник да го видя на живо. Преди години си купих евтин от Кауфланд и той почти се запали в ръцете ми. Върнаха ми парите, но подозрението от евтините уреди си остана. От друга страна Силвър крест е хвалена марка, основата ми се вижда добра. Чашите ме притесняват донякъде. Аз лично нямам уреди на тази марка и нямам и мнение.

# 159
   Апропо..още чакам от предната една госпожа...уж спечелила, да разкаже за екзотичната екскурзия 😆😆

Да, госпожата се регистрира, само за да каже, че е спечелила екскурзия. Даже не беше чула за проблема с избраната от тях фирма - нещо, което се коментираше както тук, така и във Фейсбук.

Здравейте момичета,
Не знам защо, но се припознах в "тази госпожа" и ще ви разкажа за екзотичната ми екскурзия. Ходих в Египет, с внука на 10 години, 8 дни - 7 нощувки. Имах изисквания към пътуването и фирмата ги изпълни, като ми предложи оферта на друг туроператор. Разбира се, че доплатих.
           Разказвам накратко:
Кацнахме  в Кайро, направихме автобусна обиколка на града, обяд на корабче по Нил, разглеждахме на Египетския музей. След това настаняване в хотел, а вечерта шоу Звук и светлина на Пирамидите.
 На другия ден ги разгледахме на дневна светлина, Сфинкса, направихме много снимки и отпътувахме за Хургада. Нощувка и отново на път до  Асуан, където разгледахме Високата стена, Големият язовир и се качихме на кораб за круиз по Нил. Ходихме до Абу Симбел с най - красивите храмове от времето на РамзесII, Недовършеният Обелиск, Ком Омбо и храмът на Собек, Едфу и храмът на Хор, Луксор и Карнак и долината на царете. На корабът по Нил бяхме 3 вълшебни дни. Тази река е всичкото на Египет, тя е животът там. От Луксор отидохме отново в Хургада и изкарахме 2 дни в хотел с аквапарк и вълшебен двор със зеленина. И най- вълнуващото - сафари в пустинята в бедуинко селище, яздене на камили, каране на бъгита през пустинята, а накрая шоу и вечеря под звездите. 
Полетът за България бе от Хургада. Разказах ви малка част от преживяното и ви пожелавам да се потопите в тази атмосфера, защото едно е да го чуеш, друго е да го видиш, да го усетиш.
   До края на септември изложбата Тутанкамон е в Бургас, разгледайте я, докоснете се до магията на древните цивилизации.
   Момичета, хубава вечер ви пожелавам, а аз дано се върна в съня си в това вълшебство - Египет.
  П.П. И да, човек се учи цял живот. Миналата година не влязох в темата с лоши чувства, а за да попитам има ли други спечелили от Бургас.  И не се регистрирах тогава. Чета ви от години, но рядко питам. Информирам се от вашите публикации, защото не ме мързи да чета.
    А вие бъдете добри! Злобата разболява!

Последна редакция: пт, 02 авг 2019, 22:58 от бабче-mp3

# 160
Леле, феноменална памет! За нито една моя екскурзия не мога да разкажа така подробно. Трябва да го копирам като програма от сайта на туристическа агенция, за да звучи така. Не го казвам със злоба, да не стане грешка, казвам го с възхищение... 😊

# 161
  Информирам се от вашите публикации, защото не ме мързи да чета.
    А вие бъдете добри! Злобата разболява!

Крайно неуместна агресия към съфорумките.  Вплетените жлъч, обиди и неприязън в тези три изречения ме удивиха.

# 162
Леле, феноменална памет! За нито една моя екскурзия не мога да разкажа така подробно. Трябва да го копирам като програма от сайта на туристическа агенция, за да звучи така. Не го казвам със злоба, да не стане грешка, казвам го с възхищение... 😊
 Внукът ми може да ви разкаже и беседите на екскурзоводите. В 5 клас уроците за Древен Египет не ги е учил от учебника.
Хубава вечер!

# 163
  • София
Те уроците за Египет в 5 клас са умопомрачителни, така че и да иска от там нищо не се научава.

# 164
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Как си приготвяте тези миди?
Първо ги сварявам, през това време сварявам бял ориз, после ги смесвам заедно с царевичка/грах и лимон изцеден и на парченца (ако не те домързи).  Смесвам хубаво и довкусявам ако е необходимо. Ориза го варя винаги със сол. Мидите са си леко солени поначало.
Малеееее, моля кажете ми, че са в постоянния асортимент! chef
Да, от постоянния са.
bouquet Утре отивам за миди, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт