Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 85 634
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Не погледна ли снимката? Глюкозо-Фруктозен Сироп, опитах се да си спестя малко писане в опита да отговоря, ама...

# 136
да, погледнах, но очите виждат, мозъкът не регистрира...

# 137
Сутринта минах набързо, но видях, че при нас няма бадемово брашно, нито етикет.
Скрит текст:
Бадемово брашно има в Метро
Точно за бадемовото брашно влизам да питам, кои тематични седмици го пускат, сега ли?
В Метро във Варна така и не намерих. Много го харесвам, но на повечето места е доста скъпо.

# 138
  • София
Скрит текст:
Как си приготвяте тези миди?
Първо ги сварявам, през това време сварявам бял ориз, после ги смесвам заедно с царевичка/грах и лимон изцеден и на парченца (ако не те домързи).  Смесвам хубаво и довкусявам ако е необходимо. Ориза го варя винаги със сол. Мидите са си леко солени поначало.
Малеееее, моля кажете ми, че са в постоянния асортимент! chef

# 139
Бадемовото брашно си беше е от постоянния асортимент в нетипична опаковка и е малко като грамаж. Около 200 г. В опаковка като за ядки например.

# 140
Скрит текст:
Как си приготвяте тези миди?
Първо ги сварявам, през това време сварявам бял ориз, после ги смесвам заедно с царевичка/грах и лимон изцеден и на парченца (ако не те домързи).  Смесвам хубаво и довкусявам ако е необходимо. Ориза го варя винаги със сол. Мидите са си леко солени поначало.
Малеееее, моля кажете ми, че са в постоянния асортимент! chef
Да, от постоянния са.

# 141
  • Мадрид / София
Където работя ги има постоянно, но не е Лидл и марката е друга и са в плик. Това е разликата.

# 142
Писах на Лидл за едни и същите печеливши и ми отговориха някви общи неща, но не се и надявах на друго де:

# 143
На знам каква е драмата, но има хора, които пазаруват за организации или фирми в много големи размери и е нормално да имат много по-голям шанс.

# 144
Въобще не е нормално да печелят всеки път.

# 145
Поразрових форума с търсачката да видя за този Пеньо Пенев и сие и работата много странна изглежда, ако наистина са едни и същи. При това доколкото разбрах става въпрос и за награди от други организатори, не само Лидл.

И без това се чувствам гадно след всяка тяхна игра, на която се вържа да участвам. Сега пък вече съвсем. Ами да вземат да направят за малко по-ниска стойност награди с повече печеливши! За какво беше нужно чак па по 3000 да дават. Можеше 330 човека да зарадват с по 300 лева примерно, за 10 месеца, не за един, а и разочарованието на неспечелилите ще е по-малко, заради по-малката стръв. Поне мен като съм играла за някакви малки награди и не съм печелила, изобщо не ме е било яд.

# 146
Петя, няма да разберат от темата тук. Аз от другата тема разбрах за какво говорите. Невероятни детективи сте. Естествено, че не е нормално. Винаги, във всяка игра, на всяка фирма, без пропуск. 😏 Плащат ли на организатори, друго ли, но трябва да си много наивен, за да мислиш, че е късмет. Въобще тези игри са...знам за случай, където отнесли на зъболекар една от наградите, той изумен, понеже не участва. Поискали отстъпка от зъболекарските му услуги. Но не винаги е така. Аз спечелих електронна кухненска везна, никого не съм подкупвала. 😂

Последна редакция: пт, 02 авг 2019, 20:13 от soul81

# 147
Поразрових форума с търсачката да видя за този Пеньо Пенев и сие и работата много странна изглежда, ако наистина са едни и същи. При това доколкото разбрах става въпрос и за награди от други организатори, не само Лидл.

И без това се чувствам гадно след всяка тяхна игра, на която се вържа да участвам. Сега пък вече съвсем. Ами да вземат да направят за малко по-ниска стойност награди с повече печеливши! За какво беше нужно чак па по 3000 да дават. Можеше 330 човека да зарадват с по 300 лева примерно, за 10 месеца, не за един, а и разочарованието на неспечелилите ще е по-малко, заради по-малката стръв. Поне мен като съм играла за някакви малки награди и не съм печелила, изобщо не ме е било яд.
Той и дъщеря му печелят, значи за тяхното семейство са поне 6000лв. Може да има и някой братовчед, не знаем. Не им пиши имената - дъртофелникът е заплашвал една съфорумка, че ще ни съди всички (би било забавно).

# 148
Изобщо не се изненадвам аз...в тази корумпирана държава..в тоя Абсурдистан..съвсем в реда на нещата си е....
Аз не съм участвала в тази игра.
Апропо..още чакам от предната една госпожа...уж спечелила, да разкаже за екзотичната екскурзия 😆😆

# 149
Преса за коса розова Silver crest, имате ли отзиви?

Общи условия

Активация на акаунт