Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 85 854
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 300
Вече се чудя с какво да пера хавлиите,все са като шкурка,пера на 40градуса,ползвам прах и омекотител и туй то ...
Ако искаш да са меки ,в сушилня.
За съжаление нямам...

# 301
  • София
Също би могло да помогне да не се сушат на слънце, но от това има малка полза.

# 302
  • до едно тепе
Пепко няма в моя регион.
Не беше ли близо до П- в. Пепко има в Пловдив Плаза, в Марково тепе и някъде в Кючука мисля.  Влизала съм в него в Плаза. Не ме впечатли хич, но гледах осбовно дрехите- 3 различни размера по етикет бяха еднакво големи.

# 303
  • София
Вече се чудя с какво да пера хавлиите,все са като шкурка,пера на 40градуса,ползвам прах и омекотител и туй то ...

В темата за перилните препарати беше коментирано, че хавлиите се втвърдяват от натрупани остатъци перилен препарат. Тоест, недобро изплакване. За съжаление това не е поправимо, ако вече се е получило. Решението е нови хавлии, внимателно дозиране на препарат и включена опция "допълнително изплакване".

# 304
От утре в Пепко ще има чанти за храна и кутии, изглеждат много добре, аз харесвам стъклени, чантичката също изглежда добре и е евтина
Скрит текст:
В редовния асортимент имат и кутии, които се затварят много здраво, за по 2 лева. Изобщо- струва си да се погледне там.

# 305
Много зависи какви са хавлиите.

# 306
  • София-в сърцата на моите деца
Каквито и да са , ако след изпиране и изсъхване   се изгладят с ютия с пара омекват!

# 307
  • София
Хубав шоколад с цели лешници да ми предложите от Лидл?
БЛагодаря

# 308
БЛагодаря

има един тъмен 200 гр със сметана и лешници, ммммм. за какво ти е?

# 309
  • София
БЛагодаря

има един тъмен 200 гр със сметана и лешници, ммммм. за какво ти е?
За подарък.Ще го погледна.Благодаря,zenata!

# 310
има и по 300 гр, както и по-луксозни. зависи какво търсиш Wink
за бърза употреба на дорба цена харесвам този в средата
Скрит текст:

оффтопик: вчера в ДМ видях биошоколади с добър състав. с цели лешници беше 3.99 за 100 гр, което е добре. някой отзиви?

# 311
Каквито и да са , ако след изпиране и изсъхване   се изгладят с ютия с пара омекват!

Суша ги в сушилня и стават приказни, дори и без омекотител.

# 312
  • Пловдив
Здравейте, приемате ли нови фенове ва Лидъл, от 3 години вече непрекъсното пазарувам, а съвсем наскоро започнах да следя темата, която е прекрасна. Тази седмица залових сутиените и стринговете. Сутиените ми се струват умалени - имам 5-6 лидълски, които са 80В, а сега ми се наложи да взема 85В, явно моделът е такъв.
Царевицата за варене ми хареса доста, млечна и сочна.

# 313
Аз пък си мислех, че хавлиите са ми мекички от омекотителя, то било един куп неща... Nerd

Лидл предлагат ли лаваш? Май не, нали. Thinking

Защо ли са махнали дамските блузи от сайта (наречени от тях "тениски")? При нас има още доста бройки.

..Сутиените ми се струват умалени - имам 5-6 лидълски, които са 80В, а сега ми се наложи да взема 85В, явно моделът е такъв.
Кое им е умалено, подгръдната обиколка или чашката... или и двете? Кажи за ръбчето на чашките, личи ли на тънки дрехи?

# 314
  • Бургас
Нямат лаваш, за съжаление. От Била взимам като ми притрябва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт