Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 85 867
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 315
Благодаря ти, bradatа. Heartbeat Цена дали помниш евентуално? Вчера го намерих в един магазин, който посещавам извънредно рядко, 250 грама пакет за 2,16 лв., не знам дали е добра оферта това. Ще трябва да се разходя и до Била.  

# 316
  • Бургас
2,19 пак за 250гр, ако не бъркам - трички са вътре.

# 317
Пак да питам, че не ме отразихте
Може да е коментирано но не мога да търся в момента. Качествени ли са шкафчета за мивка от преди седмица? Имат ли гаранция и как им елияе влагата?

# 318
  • София
Пак да питам, че не ме отразихте
Може да е коментирано но не мога да търся в момента. Качествени ли са шкафчета за мивка от преди седмица? Имат ли гаранция и как им елияе влагата?
Имам шкаф за баня, купуван преди 4,5 години от Лидл със стъклена вратичка, банята ни е вътрешна, само с вентилатор, шкафа е ок, няма поражения , нито се е издул , нито петна. Някъде на кутията трябва да пише ако има гаранция. С толкова мога да помогна, новите не зная как са като качество.

# 319
Купих белият ковертюр. Хареса ми. Обаче по състав, повече от половината е само захар Disappointed Relieved

# 320
Кувертюра за ганаш ли го ползвате?

# 321
  • have faith and be patient ..
то пак че е захар ...

# 322
  • shumen
Четките за рисуване дали са хубави?

# 323
  • до едно тепе
Четките за рисуване дали са хубави?
Много големи бяха при предните пускания. И аз ги гледах, но определено дете на 7г няма да може да рисува с тях.

# 324
А..рисуват.
Две малки му отделих за училище.
С другите маца вкъщи, вкл.и с големите.

Но може и от книжарниците единични- до лев е бройката. Ако е за у-ще особено, не се хвърляйте на скъпи-губят се и без това.

# 325
  • до едно тепе
Емиии аз за моя реших, че са много големи. Той сега ще е 1 клас и още не пише та с тая дебела четка ще му е трудно да рисува. Пролетта се увличаше по рисуването и ходеше на уроци. Там си рисуваха с малки. Тези големите са по- скоро за рисуване на платна, не на блокчета А4

# 326
Някой има ли от тези моливи в Лидл? Ако имате, доволни ли сте? Притеснява ме най-вече дали не се чупят лесно като се острят или като се пише с тях. Моята щерка е решила, че ще и трябват за училище. Simple Smile

# 327
Кувертюра за ганаш ли го ползвате?

Аз за ядене го ползвам. Не стига до торти с кремове изобщо.

# 328
# 329
Мерси за брошурата.
Аз харесах само външна батерия. Ще погледна и био напитките.

Общи условия

Активация на акаунт