Липса на сексуално желание в мъжете.

• 33 743
  • 967
  •   1
Отговори
# 855
Не, не мисля, че жените осъзнават какво искат в правилния момент. Моето дълбоко убеждение, че хората не знаят какво искат, защото има разминаване между техните предпочитания и  очакванията на обществото (родата, семейството, майката, бащата). Почти е невъзможно да срещнеш индивид, който да има живи и свои предпочитания извън изискванията на обществото и приятелите. Другото е предпоставка за провал - развод.

# 856
Това е лошо вече, ако изпълняват очакванията на родата, бре! Това какво семейство е, връзка, ако слушат роднините си? Никаква.

# 857
  • София
Ако се върнем на тезата за двата вида мъже, проблемът ни на нас-жените е, че искаме в идеалния, за нас, мъж да са съчетани част от качествата на единия тип с чест от качествата на другия. И то, само в положителното им проявление.  Simple Smile

# 858
Е няма перфектни хора. 😀
Както няма и перфектни жени всяка от нас може да е перфектна домакиня, майка, любовница и приятелка, но не едновременно и не по - всяко време. Така е и с мъжете. Проблема с избирането на неподходящия според моите наблюдения идва от там, че някои жени търсят мъж според външни белези и качества и рядко имат някаква основна представа какъв мъж търсят като характер и набор от качества. Имам приятелки които все се оплакват, не само че все попадат на неподходящи а и че изобщо не могат да намерят какъвто и да е мъж.. е такива жени много избират ама не на база качества ами на външен вид, какво работи, каква кола кара и прочие. Накрая се оказваш с много красив мъж, но отношенията не те удовлетворяват било то заради секса, начина по който се държи с теб или нещо друго.

# 859
Е няма перфектни хора. 😀
Както няма и перфектни жени всяка от нас може да е перфектна домакиня, майка, любовница и приятелка, но не едновременно и не по - всяко време. Така е и с мъжете. Проблема с избирането на неподходящия според моите наблюдения идва от там, че някои жени търсят мъж според външни белези и качества и рядко имат някаква основна представа какъв мъж търсят като характер и набор от качества. Имам приятелки които все се оплакват, не само че все попадат на неподходящи а и че изобщо не могат да намерят какъвто и да е мъж.. е такива жени много избират ама не на база качества ами на външен вид, какво работи, каква кола кара и прочие. Накрая се оказваш с много красив мъж, но отношенията не те удовлетворяват било то заради секса, начина по който се държи с теб или нещо друго.
Ти, Polly, на база качества ли избираш?
И какви качества трябва да има мечтаният?
Има и мъже, на които не им пука какво мислят другите и как "изглежда" в очите им, кара, каквато кола му се кара, ходи и прави, каквото иска, облича се, както иска. Всичко е манипулация. Правил съм си експерименти. Разковничето е да не се "промиваш", а да останеш себе си и да си си ти, по начинa, по който се чувстваш най-добре. Който трябва ще те оцени, даже не е задължително, ако, добре дошло.

# 860
Аз съм омъжена, че и бременна 😀 каквото съм търсила съм го намерила, че даже и много повече от това което търсих. Мъжът ми не е идеален и аз не съм, но със сигурност притежава всички качества за които съм мечтала.
Каква кола кара нито ме е интересувало, нито и в момента ме интересува или пък как се облича и някакви такива неща..

# 861
Чудесно,Polly. Браво. Wink
Само така. Hands Thumbsup
Така е, няма идеални хора. Има адекватни, нормални, трезви и т.н.

# 862
  • Русе
Polly, не мисля че си от мнозинството жени, които разсъждават по този начин. Коя би се хванала с красив бедняк ? Говорим за по-дълготрайна връзка и евентуално брак и деца,а не нещо мимолетно или просто да й е някакъв любовник на фона да кажем на официалния съпруг - някакъв нисък, дебел и грозен мазен чичка, но с нужните финансови ресурси. Женските очи са като скенер и бързо преценяват мъжа отсреща, какво бъдеще има с него. Защото както знаем първоначалното влюбване по външни белези минава и отминава, но след това колко биха се примирили да трябва да се мъчат години наред да връзвате бюджета (от заплата до заплата), да гледат деца и купищата други ограничения, които изникват на тая база. Не мисля че са много тия, които ще се жертват. Всъщност и част от мъжете разсъждават така, но традициите поколения наред са вменили, че те трябва да са главата на семейството, и респективно да осигурят нужното за едно нормално съществуване.

# 863
Ами аз на 20 години така се хванах ... Децата си ги отгледах сама, но не съжалявам! Така съм го мислила и чувствала тогава.

# 864
  • Sofia
Много зависи дали състоянието "бедняк" е с временен или перманентен характер. А при някои мъже направо си е манталитет.

# 865
  • София
Скрит текст:
Е няма перфектни хора. 😀
Ти, Polly, на база качества ли избираш?
И какви качества трябва да има мечтаният?
Има и мъже, на които не им пука какво мислят другите и как "изглежда" в очите им, кара, каквато кола му се кара, ходи и прави, каквото иска, облича се, както иска. Всичко е манипулация. Правил съм си експерименти.
Разковничето е да не се "промиваш", а да останеш себе си и да си си ти, по начинa, по който се чувстваш най-добре. Който трябва ще те оцени, даже не е задължително, ако, добре дошло.
Прав си, но на практика се получава много често друго-бидейки заинтересован от съответната жена, се стремиш да отгатваш какво харесва и да ѝ го предложиш, че да ти се отвори парашута.
Когато се получи, постепенно си връщаш фабричните настройки, тя се изправя пред някакъв непознат, подменил предишния, за когото е била убедена, че ѝ е сродната душа.

# 866
И за човек с какви доходи се води "бедняк" ?😀 .. според мен един мъж с желание може да изкарва достатъчно пари за да издържа семейство с половинка си при двама работещи. Моят баща не е изкарвал милиони, но двамата с майка ми са ни изгледали 2 деца и нищо не е липсвало. Къде е гаранцията че богатия чичко няма утре да фалира или обратното красивия бедняк да изтърка някое печеливше билетче 😂 Имаше една приказка "няма все да е така" и това важи и за хубавите и лошите неща в живота. Парите и всички материални придобивки покрай тях са нещо нетрайно красотата също. Важно е да може да разчиташ на човека до теб, да те подкрепя, да се старае да намери решение на проблема в името на благото на семейството. Такива качества трябва да се търсят. На фона на тези проблеми което в момента обсъждаме липсата на секс изглежда малко смешна ама много се отклонихме от темата.

# 867
един мъж с желание може да изкарва достатъчно пари за да издържа семейство с половинка си при двама работещи.
Какво значи един мъж да издържа семейство с половинка при двама работещи? Rolling Eyes
Самото съждение звучи абсурдно, освен ако наистина нямаш предвид мъжа да издържа цялото семейство, а заплата на жената да отива само за нея си Simple Smile

# 868
Че аз оставих богаташ и отидох да работя за 320 лв (минималната тогава работна заплата) за не съм  не зависима.

# 869
Ох, няма да се минеш ...

Общи условия

Активация на акаунт