Липса на сексуално желание в мъжете.

• 33 743
  • 967
  •   1
Отговори
# 885
Не очаквам 😂 говоря хипотетично за един мъж наречен "бедняк" и жената до него обречена на беден живот 😂.
Аз може да изкарвам повече от съпруга ми и ти няма как да си извадиш извод конкретно за мен и моя личен живот от начина ми на разсъждение. Аз просто изразявам гледна която може да няма общо с моят живот в момента 😀

# 886
  • София
Не ги изземвам, отменям го, за да си почине малко, да отмори и да се чувства по- добре Flowers Cherry Blossom

# 887
Леле, това е много мило Cupid
Дами, аз ви желая доброто и се надявам да си намирате все мъже на място и от щедри по-щедри. 
За нещастие, вие живеете в един балон, който рано или късно ще се спука (ако не се е спукал вече при някои).

След такава велика победа на еманципацията и възможност за равен старт, вие въобще не искате да се развивате кариерно и сте готови да чакате друг да върти финансовата баница в къщи.

Щяла да си стои на 500лв, а мъжът да дири останалите 700, 1000, 2000. Какво е твоето оправдание да си останеш на 500лв? Глупава? Некъдърна? Мързелива? Необразована? Саката? Съмнявам се. Просто прехвърляш топката на някой, защото ти самата не искаш да поемеш отговорност.

Мен чужда къща не ме бърка. Това, което ме бърка че една икономика от жени-домакини, държанки и продавачки няма как да е конкурентна. А аз живея в тази икономика и някак си вече става лично.

# 888
  • Русе
Polly, това означава ли че за допълнителни приходи мъжа трябва да отиде някъде да краде/мами хората или да се занимава с други незаконни дейности, а жената да излезе подобоващо облечена на някой главен път ? Smile
Може да го приемеш като шега, но има такива двойки, които стигат до тези варианти.
Стана доста офтопик вече, така че да се върнем към темата. За мен един млад мъж и млада жена, които здравословно физически и психически са ОК, няма причина да липсва желание за секс - това си е част от инстинкта за възпроизвеждане. След една определена възраст разбира се желанието, а и възможностите намаляват. Може заглавието на темата да се промени и да включва и двата пола.

# 889
  • Sofia
Принципно е малко трудно, да не кажа – невъзможно, да се определи дали даден индивид е психически OK.

# 890
  • София
Всъщност, ако приемем, че се обръщаш към конкретните потребителки тук, грешиш. Вероятно не само за мен.
Май не съм го писала в прав текст досега, но- аз лично драпам кариерно, финансово и всякак. Мога да сложа доста мъже в малкия си джоб. Затова в един момент осъзнах, че не искам мекотели около себе си. И съм на прав път. Simple Smile
Това не ми пречи да не ненавиждам жените, които се облягат на някого. Съпрузите им не са с опрян пистолет в главата. Когато обичаш някого, се раздаваш за него. Не мога да проумея защо се башват по този начин. Ти ако имаш възможност, не би ли спестил някакви усилия на половинката си? Да ги поемеш по своя инициатива, за да не се претоварва? Днес ще си ти, утре ще е тя.

Икономиката, в която 70% от хилядарките падат поради изнесени услуги, също не е конкурентна. Колкото и кадърни хора да имаме, ние икономика нямаме и без "домакините и продавачките".  Но това е друга тема. И за равния старт не е така. В определен възрастов интервал жените биват изтласквани от пазара за сметка на мъжете, които не са в детеродна възраст. И досега не съм чула никой работодател да е питал "смятате ли скроо да правите деца и да излезнете в бащинство" (възможност, дадена от българското законодателство).

Последна редакция: ср, 06 ное 2019, 23:57 от The Catcher in the Rye

# 891
.
Това не ми пречи да не ненавиждам жените, които се облягат на някого.
Защо ги ненавиждаш? Аз им завиждам. Какво по-хубаво от улеснен живот?!

# 892
  • София
"Да НЕ ненавиждам" съм написала.

Не завиждам, различен натюрел сме просто. Впрочем, точно защото сега жените имаме повече възможности, за да се запази женската енергия, поне аз имам нужда да се чувствам обгрижена по някакъв начин от отсрещния, вместо да се чуди как да не се мине. Самият манталитет, както Блек много точно беше посочила, е проблемът.

# 893
  • Sofia
Лошото на цялостната издръжка от страна на мъжа, особено ако е многогодишна, е, че прави жената зависима и податлива на житейски клопки.

# 894
# 895
  • Варна
Аз харесвам амбициозните, но не и безскрупулните. Мисля, че всеки иска да се развива и търси нови предизвикателства. Но ако допуснеш неподходящ човек до себе си започват краховете. Дали ще са емоционални, меркантилни, користни или свръх амбициозни, започва неминуем спад. Лабилният, предаден или наранен кариерист също е уязвим. Push up, нещастни връзки и следва спад. Или една изневяра, довела до предателство и фалит на семейна фирма. Отношенията не са за подценяване.

# 896
  • Русе
И пак е редно да се върнем към природата и биологичните закони. Ако следваме теорията на Айнщайн и се самоунищожим в един момент, човечеството ще се върне отново в начална позиция - силния пол надделява, законите на джунглата важат в пълна сила и т.н. Разбирам че тук е женски форум все пак, но нека погледнем реалностите - ако света както е тръгнал изпадне в тотален хаос и безредие, както има признаци за това, отново ще се проявят законите на джунглата, т.е. който е по-силен ще наложи волята си над останалите. Вероятно когато това се случи във финален етап, повечето от нас няма да са живи, но историята следва един кръговрат, който се повтаря винаги. Иначе нямаше да изчезват и залязват никога империи като Римската, Персийската, Османската и други...

# 897
  • Варна
Kaloyan, твърдят, че историята повтаря определени цикли и грешки. Но природата - не. При нов рестарт, мъжете няма да имат съществена роля и като осеменители. Матриатхата също ще е кратък, еволюционен етап.Не съм феминистка. Grinning Самоунищожението ни е факт. В един форум, трудно има толерантност или консенсус, а за нов обществен строй не се и надявам. Янките може би ще имат за флаг огромния задник на Ким Кардашян. При над няма особена мания по идоли.

Последна редакция: чт, 07 ное 2019, 00:50 от Viviana91

# 898
  • Русе
Ами не знам, родили сме се човеци все пак. При някои животински видове мъжкия умира/бива изяждан от женския индивид при възпроизводството...представям си ако при хомо сапиенс беше така колко мъже биха се престрашили да оставят поколение. Sweat Smile

# 899
Скрит текст:
Е няма перфектни хора. 😀
Както няма и перфектни жени всяка от нас може да е перфектна домакиня, майка, любовница и приятелка, но не едновременно и не по - всяко време. Така е и с мъжете. Проблема с избирането на неподходящия според моите наблюдения идва от там, че някои жени търсят мъж според външни белези и качества и рядко имат някаква основна представа какъв мъж търсят като характер и набор от качества. Имам приятелки които все се оплакват, не само че все попадат на неподходящи а и че изобщо не могат да намерят какъвто и да е мъж.. е такива жени много избират ама не на база качества ами на външен вид, какво работи, каква кола кара и прочие. Накрая се оказваш с много красив мъж, но отношенията не те удовлетворяват било то заради секса, начина по който се държи с теб или нещо друго.
Ти, Polly, на база качества ли избираш?
И какви качества трябва да има мечтаният?
Има и мъже, на които не им пука какво мислят другите и как "изглежда" в очите им, кара, каквато кола му се кара, ходи и прави, каквото иска, облича се, както иска. Всичко е манипулация. Правил съм си експерименти.
Разковничето е да не се "промиваш", а да останеш себе си и да си си ти, по начинa, по който се чувстваш най-добре. Който трябва ще те оцени, даже не е задължително, ако, добре дошло.
Прав си, но на практика се получава много често друго-бидейки заинтересован от съответната жена, се стремиш да отгатваш какво харесва и да ѝ го предложиш, че да ти се отвори парашута.
Когато се получи, постепенно си връщаш фабричните настройки, тя се изправя пред някакъв непознат, подменил предишния, за когото е била убедена, че ѝ е сродната душа.
Разбирам те какво казваш, но тук визираш хора, които приемат другия за даденост след първоначалното опознаване, "доказване", "спечелване", и почват да си кютат "на топло" без зор.
При мен такова нещо не е имало. Не приемам никой за даденост, а го уважвам и ценя, както и той мен, взаимно.
Но и няма как след определен момент, отношенията да не еволюират, да не се "затвърдят" и влезнат в едно русло, някои го наричат "рутина". Важно е преди нея какво се е случвало, доколко са се опознали двама души, което за мен е ключово, дават ли си нужното един на друг, гледат ли в една посока, поставили ли са си общи цели, за които да "копат", каква е визията им за бъдещето.

Хипотетично, ролята на мъжа в съвременния свят е, както от времената на аборигените, с тази разлика, че ако там се е гледал Алфата да "прехранва", нали ловецът и т.н., сега това се е прехвърлило с "икономически" проявления. Просто живеем в такъв.
Преди ролята на жената е била само домакинска - да гледа челядта и т.н. Сега в "модерния", бих казал "сложен" свят, в който "върлуват" какви ли не "течения", вече половете се "изравняват" и жените искат да се приемат, като равни.
Равни са дотолкова, доколкото са хора и трябва да получават нормално отношение, но и не са равни с мъжа и не трябва да са на "всяка цена", в случая изкарващи колкото него, ако ли не и повече, говорейки за финикийски знаци. Просто повечето жени искат сигурност и независимост за несигурното бъдеще, в което, виждайки се с деца, знаят, че мъжът, дори да са го избрали свестен и Алфа, винаги може да "сгафи" и те да останат на улицата, на сухо. И понеже сега е пълно с всякакви възможности, всеки гледа "да не се мине", да си подреди живота, ако може и качествата му позволяват. Физическите външни белези "продават" жените, кешът - мъжете.
И вече приоритизиране.

Някои  амбициозни кУриеристки, вдигат краката пред шефове, уж да са независими. Grinning
Не всяка би се навила на грозен богаташ, генофонда е важен. Красив, предприемчив и интелигентен, с отношение на джентълмен. На това бих заложила. Импотентен богаташ не става. Специално за бг, милионера лесно може да олекне. Повечето са политически протежета и марионетки или с тати -спонсор. Нашият, некадърен, нашмъркан кмет е пример. Грандхотела е пред фалит, а той е лакей на тъста си. Няма лични качества и авторитет.
Ако намериш точния партньор и сте в унисон - емоционално и професионално, успехите са гарантирани.
Добър коментар.
Познавам достатъчно адекватни хора с пари. Милионери безпаметни нямам в кръга си, но познавам(специално Ганьовските БГ не ги търпя), но да кажем висш ешелон мениджърство, управляващ десетки милиони фирмен оборот, и примерно "на заплата" 12-20к месечно, без бонусите, опции, акции и т.н., ясни са тези неща.

За един разумен човек парите са средство, перспектива, спокойствие, дават повече възможности за развитие, да се образоваш, да видиш свят, да създадеш семейство, живеещо в по-добри условия, да дадеш на децата си достъп до най-доброто образование, медицина, култура.
Аз лично един ден затова бих ги използвал.
Всичко друго е безсмислено и в един момент писва. А това "писване" идва бързо, колкото и да не им се вярва на някои хора. Да, "апетитен" си, но дали имаш спокойствие? Повечето го нямат.

Последна редакция: чт, 07 ное 2019, 01:55 от FragranceFanatic

Общи условия

Активация на акаунт