Звездни компромати - Август'19

• 274 500
  • 2 920
  •   1
Отговори
# 2 295
Бебето наистина е сладур и се развива бързо, жалко че е попаднало на такива родители, най-вече майка Simple Smile

# 2 296
Руми Пеева е невероятно красива жена , дъщерите и вече са на 18 -бяха абитуриентки тази година.

# 2 297
Ама как е акцентирано на 200 левовият бански.

# 2 298
Наистина е доста напред. Имам бебе на 8 м и изобщо не може да прави това. Голямата ми дъщеря също чак на 10 м го направи.

# 2 299
Жест вече не е най-белият 🤪 Като препечена филийка е, даже крачетата ми се виждат зачервени 🙈 Дано да е от камерата, защото е откачено да си печеш бебето 🙈

# 2 300
  • София
Ама как е акцентирано на 200 левовият бански.
За такива като мен, дето и хабер си нямат от тая марка и цената на банския, е все тая. Просто шарени гащи. Ма явно не съм в таргета на адашката.

# 2 301
Бебето наистина е сладур и се развива бързо, жалко че е попаднало на такива родители, най-вече майка Simple Smile
По голяма глупост не бях чела.
Как е попаднало? Детето е на Антония и съпругът и, , те са го създали, не е попаднало случайно, нито щъркела им го е пуснал.Детето прилича на родителите .
Грозен хейт от “майки”

# 2 302
Всъщност наистина е впечатляващо това което прави Бест. Знам че на седем месеца не е хубаво, но от ортопед знам, че щом детето иска  не бива да се спира.

# 2 303
  • Далечният изток
Зейнеб наживо е с много посивяла кожа , изморено лице , повяхнала. Изглежда на 45г страстна пушачка.
А за поведението и в неформална обстановка - нямам думи. Махленка може би се доближава най-много.

Скоро някъде писаха, че е бременна, но дали е вярно?!

# 2 304
Е айде сега. Не бива да се спира, ами те искат и да бъркат в контактите, но тези неща не ги позволяваме. Не е добре за НЕзаздравелите му кости и това са неща, които се знаят от време оно. После Бестчо като порасне с криви крака, като на футболист как Тоца ще му вика дЪ Бест.

# 2 305
И как ще го спреш да го прави?

# 2 306
Зейнеб наживо е с много посивяла кожа , изморено лице , повяхнала. Изглежда на 45г страстна пушачка.
А за поведението и в неформална обстановка - нямам думи. Махленка може би се доближава най-много.

Скоро някъде писаха, че е бременна, но дали е вярно?!
Сигурно е вярно.
Иначе я видях преди 4-5 месеца.

# 2 307
Натали Трифонова
Скрит текст:

Амброзио на концерт на Ролинг Стоунс
Скрит текст:

Николета

Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 308
Не знам дали трябва да го спира, но тя откровено го стимулира и искрено се радва на постиженията му, просто прелива от гордост.
Дано няма последствия от това надбягване с времето, защото и аз смятам, че би било резултат от болни амбиции на майката.

# 2 309
Николета на втората снимка е като изстрадала индианка на възраст излязла Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт